Gå til innhold

Sigvemann

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sigvemann

  1. Har du tatt førerprøven på bane enda? Den er obligatorisk å ha før oppkjøring i trafikk, det er kjøregårdsøvelsene som det ble snakket om lenger oppi her: Til meg var det 60 km/t og brems ned raskest mulig, unnamanøver i 50 km/t, kjøre sving der du holder minst 30 km/t i utgangen, brems i sving og krypkjøring rundt en løype med kjegler.

     

    Men kanskje det er annerledes i Trøndelag enn andre deler av landet? Egentlig skulle jeg ta førerprøven før jeg skulle fortsette med kjøretimene i trafikk, for å ha de grunnleggende ferdighetene for å takle forskjellige situasjoner som kan oppstå. Men jeg tok den rett før oppkjøring i trafikk pga. lang kø. Hvor er det du kjører opp?

  2. Så en Ferrari på Værnes (Trondheim flyplass) for litt siden. Har ikke veldig peiling på bil, men lignet på en F12 faktisk. Den hadde relativt langt panser hvertfall.

    Forøvrig så jeg en Mustang Shelby GT ved Lademoen kirke i Inherredsveien i Trondheim på lørdag. Rå lyd, sikkert V8'er. Tror den var hvit med blå striper. Rått!

  3. Og mye av det gamle der er veldig bra. Foreslår at du ser noen av de gamle før du avskriver de helt. 12 Angry Men er en fin plass å starte viss du sliter med gamle filmer i svart/hvitt. Hitchcock sin filmer på den listen kan også anbefales som en start, de fleste er til og med i farger.

    Ok, takk skal du ha! Så lenge de er bra så går det vel bra. Er lei av å se dårlige filmer på Netflix.

  4.  

    Har begynt å se så mye film nå at jeg har sett de fleste gode filmene. Har jo selvsagt ikke sett alle, men mange. Derfor veldig vanskelig å finne nye å se, så om folk kan legge ut topplister med filmer de synes er best, hadde det vært fint :-) Sikkert mye der jeg ikke har sett. Jeg kan begynne med min toppliste. Trenger ikke være rekkefølge fra best til dårligst, men bare skikkelig bra filmer dere mener folk bør se. Det kan fort bli mange filmer alle har hørt om her da, menmen.

    Slapp helt av, basert på din liste har du enormt mange gode filmer igjen. Her er to lister med mange gode filmer du kan se. Den første listen er definitivt mer mainstream så ville nok anbefalt deg å starte med den.

    IMDB sin Top 250 liste

    TSPDT sin Top 1000 liste

     

    Har sett gjennom Top 250 listen. Synes det er mye gammelt der, ellers har jeg sett det meste, har bare ikke husket å skrive de opp :-) Hva om du skriver opp en del av de aller beste filmene du vet om? Kanskje jeg ikke har sett noen av de? :) Uansett, takk for tipset!

  5. Har begynt å se så mye film nå at jeg har sett de fleste gode filmene. Har jo selvsagt ikke sett alle, men mange. Derfor veldig vanskelig å finne nye å se, så om folk kan legge ut topplister med filmer de synes er best, hadde det vært fint :-) Sikkert mye der jeg ikke har sett. Jeg kan begynne med min toppliste. Trenger ikke være rekkefølge fra best til dårligst, men bare skikkelig bra filmer dere mener folk bør se. Det kan fort bli mange filmer alle har hørt om her da, menmen.

    The Shawshank Redemption (Frihetens Regn på norsk)
    The Green Mile

    Batman Begins

    The Dark Night
    The Dark Night Rises

    Jason Bourne-trilogien (fantastisk)

    Hobbiten
    Ringenes Herre-trilogien

    Gangster Squad

    Hot Rod

    Inception

    Django

    The Lone Ranger

    Fast and Furios 1,2,3,4 og 5. Liker ikke 6'ern.

    Four weddings and a Funeral

    Knocked Up

    Friends with Benefits

    Gladiator

    50/50

    Forrest Gump

    Titanic

    The Longest Yard

    Blood and Bone

    Rush Hour 1,2,3

    100-åringen som hoppet ut av vinduet og forsvant

    Zombieland

    Hannibal Rising

    Love Actually

    The Rebound

    10 things I hate about you

    The Proposal

    Catch me if you can

    Shooter (Snikskytter)

    21 Jump Street

    The Dukes of Hazzard

    Kick-Ass 1 og 2

    The FIghter

    Platoon

    Saving Private Ryan

    Zorro

    Shaun of the Dead

    Hot Fuzz

    Hooligans

    The Incredible Hulk

    Iron Man 1,2,3

     

    Det var en del jeg husket på sånn halvveis i farta :) Fant ut at det er en del filmer her jeg faktisk har lyst til å se igjen snart. (Jeg liker egentlig ikke å se filmer igjen for jeg husker alt som skjer)

     

    Håper listen min kanskje hjelper deg å finne en film :-)

  6. Joda, Brækhus er ett beist hun, ingen tvil om det. Holm vant forøvrig rematchen mot Mathis, bare så det er klart. Tror egentlig Holm er mer å mer giret på MMA med tanke på at hun allerede har gått 3 kamper, og har nok skjønt at hun ikke kan holde på med begge deler. Hun har tross alt boxet i over 10 år nå, og har nesten 40 kamper (tett på dobbelt så mange som Brækhus)

     

    Men for all del, hadde vært morro om hun tok en kamp mot Brækhus også før hun gir seg. Men igjen, det hadde ødelagt mye for Brækhus hvis hun tapte, og ikke hadde mulighet til rematch senere fordi Holm da ikke boxet lengre å kun holdt på med MMA. Men alt dette blir selvsagt spekulasjon :-)

    Santsant, er jo ekstra surt for begge parter å tape, for hvis Brækhus taper, får Holm alle beltene hennes og hun har ikke muligheten til å vinne de tilbake. Hvis Holm taper, mister hun alle beltene rett før hun slutter.
  7. Skjønner godt hun ikke gidder bokse mer. Holdt på lenge som RaheemSterling sier, og hvis interessen hennes også er mer mot MMA nå, hvorfor da ikke heller gjøre det?

     

    Selv om jeg også gjerne ville sett kampen bare for å se hvem som er best. Hadde holdt med Brækhus, men er ikke sikker på hun hadde gått seirende ut av det......

    Joda, sant at hun har holdt på lenge. Men tror nok Brækhus' utfordring var en kraftig boost for å slutte. Tror Brækhus hadde vunnet, ikke bare på grunnlag av at hun slo Holms motstander (hvis navn jeg ikke husker) som knocket ut Holm, men og rett og slett for at hun er et beist og er i meget god form akkurat nå.
  8. Nok ett spørsmål om penger. Skal gjøre det kort og gøtt!

     

    Har bil lappen, hatt den siden januar 2013. Øvelseskjørte rundt 2000mil før jeg tok den, har nå tilbakelagt rundt 5000+ Mil i trafikken.

     

    Har alltid hatt veldig lyst på mc lappen, vurderte lett men er født i des, så ikke noe poeng også med nye regler osv. Men nå som sommeren kommer tenker jeg og ta den. Har kjørt motorsykkel 3 ganger før på jorde/parkeringsplass (driter i ulovlig kjøring, blabla preken deres) De som så meg syntes jeg kjørte utrolig bra til første gang, både giring/clutch og generelt.

     

    Satser på og bruke minst mulig cash så jeg har rå til sykkel + utstyr. Ser nærmeste trafikkskole som har bra rykte har en pakke med det her.

     

    Pakker

    Pakketilbud: Sikkerhetskurs bane, Sikkerhetskurs vei, 2 obligatoriske veiledningstimer, leie av MC til førerprøven og 4 kjøretimer 14.800,-

     

    Det jeg trenger da som jeg har skjønt er: Teori + oppkjøring, statlige avgifter + baneleie.

     

    Men er dette nok i forhold til nivå osv? Føler jeg leser trafikken veldig bra. Sykler mye på fritiden, kan evt sykle så langt jeg vil på bakhjulet. Så har veldig god balanse.

     

    Satser på lappen under 20k, er dette mulig?

     

    Takker for alle svar! :D

    Jeg har tatt to dobbeltimer og er bare ferdig med kjøregårdsøvelser (krypkjøring, sving, brems i sving, brems, unnamanøver). For meg var det litt vanskelig siden jeg ikke har kjørt noe før, bortsett fra cross på et jorde. Der var jeg også ganske flink til å kjøre, men det er noe helt annet med motorsykkel på vei og i kjøregård, altså mye vanskeligere. Clutching, giring og gass er kanskje noe av det enkleste, det med balansen er desidert vanskeligst, for meg hvertfall, men som du sier har du god balanse. Uansett, det tok likevel litt tid å gå gjennom alle de øvelsene, så jeg tror du faktisk må bruke minst 2 dobbeltimer i kjøregård, med mindre man er veldig flink (det er mange faktorer som spiller inn: balanse, posisjon på sykkel, blikk osv.). I tillegg skal man også kjøre på vei, og i by rekner jeg med, så man må nok ta flere enn 4 dobbeltimer. Dessuten er som sagt motorsykkellappen veldig dyr, så jeg rekner med hvertfall 25K. Vet ikke om dette hjalp noe særlig, men følte bare for å skrive.
  9. Jeg har sett overalt etter brukernavn og passord men jeg finner det ikke (vil åpne noen porter) og jeg kan ikke ringe 05000 i helgene.

     

    Noen som har den samme ruteren? Jeg har prøvd admin som brukernavn og 1234 som passord og noen flere standard brukernavn og passord men jeg kommer ikke inn.

     

    brukernavn admin og tomt passord burde gjøre susen.

     

    Dette fungerte for meg før.

     

    Men når jeg nå gjør det, så kommer jeg ikke inn..

     

    Kan ikke huske å ha endret noe på passordet.

     

    Så hva skal jeg gjøre for å få kommet inn i gjen?

     

    Er redd noen har "hacket" seg inn og endret passordet.. :(

    Jeg har nettopp prøvd å logge meg inn for å endre noen porter, og har prøvd disse kombinasjonene: (admin, (blank)) (admin, password) (admin, 1234). Du kan prøve en av de også :) Ingen av dem har funket til meg hvertfall... Noen som har noen tips?
×
×
  • Opprett ny...