Gå til innhold

Øystein Brembo

Medlemmer
  • Innlegg

    1 366
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Øystein Brembo

  1. DAGENS BILDE:

     

    OK, litt på grensen med egenreklame i bidekritikken, men blås i det, for bildet som er brukt på plakaten må jo være fotografens eget, og er såpass bra at jeg ikke har problemer med å skjønne at det ble valgt. Og som sådan var det egentlig en selvsagt kandidat til dagens bilde også.

     

    Her er det ikke mye å pirke på. Det sitter som et skudd og har det meste. Grafisk, lysmessig og innholdsmessig fungerer det utmerket. det eneste jeg er usikker på er om det kanskje er litt høyretungt. hadde det vært bedre om dama i trappen hadde stått lenger til venstre? Jeg vet ærlig talt ikke - kanskje ville bildet da mistet den lille spenningen som skapes av at hun står der hun står. Uansett et bilde jeg ville vært stolt av å ha tatt selv!

    Beklager om jeg har brudt noen regler. Jeg var ikke klar over det med egenreklame. Når det gjelder bildet så er det jeg som har tatt det og vill henge sentralt i utstillingen. Det er ett øyeblikksbilde som er tatt i centralpark i NY, så det var ikke mulig å få flyttet på dama i farten :) Uansett tusen takk for tilbakemeldinger og att det blei dagens bilde :)

     

    Gratulerer, Øystein!

    Har vært spennende å følge utviklingen din.

    Liker plakatbildet, med så menge enkeltheter som skaper en stemning som innbyr til betrakterens egne tolkninger.

    Og lyset da...!

    Lykke til videre ønskes!

    Tusen Takk

     

    så Fantastjsk,skulle ha vert der,håper få sett litt via nette da..lykke til m forberedelsene , det blir sikkert gøy og en suksses... stort smil for deg og dine bilder

    Tusen takk :)
×
×
  • Opprett ny...