Gå til innhold

Haltvire

Medlemmer
  • Innlegg

    108
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Haltvire

  1. Hei! Fått fulltidsjobb, og har tenkt å spare til egenandel for leilighet. Tenker å kjøpe innen 2 år. Må spare meg opp ganske mye (ca. 280.000) men jeg vil si at jeg har en grei lønn. 

     

     

    Vil det være mest gunstig å spare i f.eks superspar (har dnb) som har 1.20% rente, eller vil det være mer gunstig å investere i aksjesparekonto med høy risiko? Føler at det kanskje er litt lite gunstig å spare i ASK da det er snakk om så kort tid? 


    Setter pris på all innspill! 

  2. Har hatt både dress og smoking fra House of Singles.

    Du får det du betaler for.

    Mener å huske at smoking skjorten også var kjøpt der, ikke videre imponert over kvaliteten hverken på selve skjorten (sømmer osv) eller stoffet.

     

    Hva med å kjøpe inn en og en å teste om du er fornøyd?

    Kjøp en fra Eton, en fra House of singles og en fra mensware?

    Trenger vel ikke å kjøpe full garderobe med en gang.

    Eller har du kanskje ikke noe fra før av?

     

    Det kan også være verdt å legge litt mer penger i det siden dette er noe du faktisk skal bruke hver dag, så da vil jo kvaliteten spille inn.

    Det er bedre å kjøpe tre skjorter til 1200,- som holder fem år, enn tre til 900,- som holder tre år, sånn rent økonomisk.

     

    God idé med å kjøpe en av hver, tester ut dette

  3. Hei! Jeg har fått en jobb som krever at man kommer pent kledd. Dvs minimum en penskjorte, dresssko og av og til dressbukse. Jeg er på utkikk etter skjorter som har kvalitet men som ikke er for dyrt heller. Hva med feks house of singles? Skjorter til 899, som jeg mener er verdt det da man har de lenge. Noen anbefalinger?

     

    Og til dere som bruker dette i jobbsammenheng, hvor mange forskjellige skjorter har dere?

     

  4. Magnesiumtilskudd hjelper enkelte som er plaget med restless legs. Kan kjøpes reseptfritt på apoteket.

    Takk, men har kjøpt magnesium. Så jeg tar det nå, håper det hjelper etterhvert. Bare tatt det fast i 2-3 dager. 

     

     

    Ny lege. Circadin får jo alle som "sliter med søvn" som egentlig bare har ræva døgnrytme og søvnhygiene. 

     

    Jeg kan forsåvidt ingenting om RLS, men hva sier <Le science> om dette?

    Jeg har ingen aning om hvilken medisiner som er bra osv, men jeg liker egentlig ikke ta medisiner for noe. Det som er plagsomt er at jeg ikke har hatt det sånn her før, så jeg begynner å lure om det er psykisk eller hva. Men RLS er kjempeirriterende å ha, da det ikke er mulig å la være å bevege på beina. Så jeg klarer ikke slappe av. 

  5. Jeg sovner med en gang uten problemer, men våkner om natta og sliter med urolige bein og klare å sove igjen. Hvis jeg klarer å sovne, så går det 1 time ca også våkner jeg igjen. Dette har holdt på i ca 8 måneder. Jeg har hele livet mitt alltid hatt litt problemer med urolige bein (restless legs) og prøvd masse forskjellige for å sove bedre (kutte ut koffein, legge meg til faste tider, slutte å spise etter 20, tatt en dusj før jeg legger meg) you name it. 

    Jeg har vært hos legen og fått circadin (melatonin) og noen andre piller som skulle hjelpe med søvnrytmen i lengden.

     

    Nå er det såpass plagsomt at jeg søker tips til hva annet jeg kan gjøre.

    Noe som er litt morsomt er at jeg ikke hadde det her før jeg møtte min nåværende samboer (det begynte rundt da). Jeg tenkte kanskje at det kunne vært pga jeg var stressa om å gå inn i et forhold, men tenker jo ikke sånn nå. 

     

    Noe tips? Er desperat.

  6. Fikk Peel dekselet mitt i dag, veldig fornøyd. Ser ikke ut som jeg har deksel, savner bare apple logoen bakpå for å være ærlig. 

    Ellers hjelper den litt på grepet, men den er ganske glatt fortsatt. 

    Får se om jeg bruker det eller går tilbake til silikondekselet. Men uansett, bra produkt. Kan se for meg at det ikke hjelper mot fall da.

  7. Utseendet er ikke uvesentlig for en manns attraktivitet slik mange hevder, men de avgjørende faktorene er attitude, selvtillit og gode holdninger om seg selv og verden rundt seg. 

     

    Kvinner flest ønsker en mann som er over seg. Metaforisk sett. En som er "verdt" mer enn henne. En hun kan beundre. En hun kan respektere. En som vet hva han er verdt. Som vet hvor han er på vei her i livet. Som er på vei en plass uten henne, men gjerne tar henne med på reisen. En mann som hverken trenger eller søker hennes anerkjennelse. Som ikke alltid har tid til henne. Som sier nei til henne.

     

    En som kan sette henne på plass når hun trenger det. Som er uenig med henne (men kun når han faktisk er uenig). Som kan tulle med henne. Komme med på-kanten-vitser som andre høflige og underdanige menn aldri hadde turt å ta sjansen på. Som vet at han er bra nok. Som vet at han har mye å tilby henne og at hun er minst like heldig som han.

     

    Hvorfor er det da slik at menn flest står under en kvinne og kikker opp og ber om å få en sjanse? 

     

    Flame away, haters. :D

     

    Kan ikke si meg mer enig, det her er 100% korrekt. 

    • Liker 1
  8.  

    Jeg ser etter et syltynt iPhone 7 deksel i sort farge. Hadde vært kult hvis Apple logoen er på, men ser ikke ut som noen har det.

     

    Sett på denne, og der er apple logoen? Er det faktisk på, eller er dette fake? Fordi jeg trodde Apple ikke lot andre ha apple logoen på.

     

    http://www.incover.no/shop/apple-iphone-7-incover-plastikk-deksel-svart-p.html

    Jeg har bestilt herfra: https://buypeel.com venter fortsatt på mitt deksel :)

     

     

    Ventet lenge?

     

    EDIT: Bestilte denne, den er akkurat det jeg så etter. Tusen takk for anbefaling. 

  9.  

    Jeg ser etter et syltynt iPhone 7 deksel i sort farge. Hadde vært kult hvis Apple logoen er på, men ser ikke ut som noen har det.

     

    Sett på denne, og der er apple logoen? Er det faktisk på, eller er dette fake? Fordi jeg trodde Apple ikke lot andre ha apple logoen på.

     

    http://www.incover.no/shop/apple-iphone-7-incover-plastikk-deksel-svart-p.html

     

    Transparent?

     

     

    Regner med det. Står ikke noe informasjon om det, men du har nok rett. Noen som vet hvor jeg kan få et tynt, sort, i hardplast som har rask frakt og billig som mulig? 

  10. Bestemt meg for å gå med telefonen naken. Den er så fin, og føler at alt deksel ødelegger. Taper heller 500-1000 kroner på den når jeg skal selge den igjen for å gå med den sånn.

    Eneste jeg bekymrer meg for er tydelige riper foran, men i følge tester så skal det MYE til for at riper skal komme. 

  11. Problemer hittil:

    -Snapchat har sort skjerm på kamera av og til, må tvingavslutte snap. 

    -Har skjedd i noen tilfeller at skjermen slutter å respondere eller henger seg opp. Går over etter noen sekunder.

    -Lydene til de forskjellige appene forandrer seg (snapchat har sms sin lyd feks) noe som er ganske irreterende og skjer ofte. Må skru mobilen av og på.

     

    Noen som opplever det samme? 

  12. Min iPhone 6 i Space Grey ser grusom ut bak - den har noen dype hakk som ser skikkelig stygge ut. Ganske få vanlige riper da, det skal den ha.

     

    Nå har jeg aldri hatt for vane å selge telefonene mine, og avskriver de egentlig veldig fort etter kjøp - men jeg tenker at det er litt for dumt om man skal ha en suboptimal opplevelse (nå bare antar jeg at man vil foretrekke telefonen naken, og at all beskyttelse vil være en nedgradering av opplevelse) fordi man vil få en femhundrelapp eller to ekstra når man skal selge den om flere år. Jeg spiser gjerne det tapet for å bruke telefonen kompromissløst.

    Godt poeng! Jeg prøver ut et gjennomsiktig deksel nå, ser bedre ut. Den er jo ekstrem gladd uten deksel. Men jeg ender sikkert opp med å ikke bruke noe deksel etterhvert... Men ja, godt poeng. 

  13. Ble det latterlig irriterende problemet med at kontrollene på hodetelefoner sluttet å virke etter 5 minutter fikset med en softwarefix? Innså nettopp at jeg fortsatt er på 10.0.1, så burde vel få ut fingeren og komme meg oppover.

     

    Ellers, til dekseldiskusjonen har jeg brukt deksel de første to ukene, og da Apple sitt skinndeksel i mørkeblått. Har fungert greit det, men nå har jeg blitt litt bedre vant til størrelsen og kjører telefonen uten noe deksel fremover.

    Jeg har så lyst å bruke min matt black uten deksel fordi den er så fin, men jeg er så redd for at den skal bli ripet opp eller få bulker på seg. Tenker kanskje mest fordi i tilfelle jeg skal selge den om noen år. 

  14. Hvilken deksler bruker dere? Får så lyst å ikke bruke deksel, da den er så sykt fin uten. Selv bruker jeg denne: http://www.lefdal.com/product/mobil-og-gps/deksler-og-etui-til-mobiltelefon/MMY52ZMA/apple-iphone-7-skinndeksel-sort

     

    Jeg synes den egentlig er altfor tjukk. Vurderer å kjøpe http://www.lefdal.com/product/mobil-og-gps/deksler-og-etui-til-mobiltelefon/IPC74703TR/puro-0-3-deksel-iphone-7-transparent

     

    Den er gjennomsiktig og mye tynnere.

  15.  

    Skjermen lyser opp, mener flashen som er ved siden av frontkamera. Eller mente du den? På min forrige telefon så blinket den gult hvis du skjønner :)

    iPhone har ikke LED notifikasjonslys. Tipper din forrige telefon var en android :)

     

     

    Åja! Ja det stemmer, hadde samsung s6. Jaja, er ikke så viktig :) Veldig fornøyd med iPhone forresten. 

  16.  

    Syns det er rart at det ikke lyser foran når man får snap på snapchat? Det fungerte på jo 6s gjorde det ikke?

     

    Jeg skrudde på LED varsel på instillinger, men da kom det bare en flash bak på mobilen når jeg fikk snap.

    Min skjerm lyser opp i et par sekunder :) iphone 7 ios 10.0.2

     

     

    Skjermen lyser opp, mener flashen som er ved siden av frontkamera. Eller mente du den? På min forrige telefon så blinket den gult hvis du skjønner :) 

×
×
  • Opprett ny...