Gå til innhold

GKZarotan

Medlemmer
  • Innlegg

    113
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GKZarotan

  1. Jeg er usikker på hvem i Ronin Horde gamer.no har prøvd å kontakte, men det er ingen i ledelsen som har blitt forsøkt kontaktet på noen som helst måte.

     

    Slabzki var på papiret bare en av flere standins for oss etter at det laget vi hadde avtale med raknet. Etter denne situasjonen ble gjort kjent for oss så forholder vi oss til samme avgjørelse som faceit. Det betyr at spilleren ikke vil kunne brukes videre frem til en eventuell endring. Vi i ledelsen har heller ikke vært i kontakt med spillerne som er i laget da plassen eies og driftes av Martux som vi stoler på vil gjøre det som trengs her.

  2. Jeg blir stadig imponert av det Norske PUBG miljøet og hvor godt de jobber sammen og støtter opp om aktivitet. De beste hjelper hverandre og stiller gjerne opp for hverandre og man ser også at de slipper til nye spillere som gjør seg bemerket. Det gjør at fremtiden ser lys ut for spillet.

     

    Det hjelper jo også enormt å ha engasjerte folk som feks BambleDreamTeam som sørger for aktivitet og dekning, men det er like imponerende å se at de fyller opp turnering etter turnering og at stemningen er god.

    • Liker 4
  3. Her var det mange sterke meninger og lite refleksjon i kommentarene. Som en som drifter lag og har prøvd på Overwatch flere ganger både i Norge og utlandet så er dette kjipe nyheter. Etter å ha jobbet med driftssiden av ting ser jeg derimot godt begrunnelsen til Telenorligaen også.

     

    Overwatch miljøet har siden dag en vært preget av "kaos" grunnet jaget etter å komme seg fortest mulig til toppen. Toppnivået ble satt så fort at spillet ikke fikk stabilisert seg skikkelig som e-sport. Dette gjorde også at jaget for spillerne ble helt galskap og den raskeste måten opp var å swappe teams ved hver eneste anledning til man enten greide det eller ikke. For organisasjoner og sponsorer er dette worst case scenario da man får 0 stabilitet.

     

    Etter hvert som spillet modnes så håper jeg også at miljøet gjør det samme. Der lag er lojale mot hverandre og man får stabilitet som igjen gjør det spennende for publikum å følge med.

     

    Før man begynner å gå til "angrep" på andre spill osv så måman først se til sitt eget miljø. Det å krangle om hvilket e-sport spill som er best kommer man ingen vei med.

    • Liker 5
  4. Det kan diskuteres i alle retninger om HVOR finale/sluttspill burde holdes. Men faktum er at dersom man skal få dedikert publikum må man få fans dit. Slik det Norske miljøet er nå så vet man jo ikke hvem som spiller hvor fra uke til uke og da får hverken klubbene eller spillerne fans.

     

    Personlig så tenker jeg at dersom man skal få til dette med branding så må man ha stabilitet. Lag og klubber må våge å kreve noe av spillerne ( ja, selv de som ikke får lønn) og spillerne selv må forstå at de må by på seg selv og vise litt lojalitet både til seg selv, lag og ligaer.

     

    Skal man oppnå noe må man jobbe for det. Så enkelt er det bare.

    • Liker 1
  5. Personlig så mener jeg at bevisene her i beste fall er vage. Da burde faktisk admins bruke normal fornuft og jobbe mot å bygge en tyngre bevisbyrde før de for det første går offentlig med det og for det andre tar en avgjørelse.

     

    At Gamer.no velger å lage ikke bare 1 men 2 nyheter hvor de henger ut en spiller med noe som kan ødelegge karrieren til det som kanskje er et kjempetalent er faktisk hårreisende. Alle som driver med noe nettbasert vet jo at clickbaiting er viktig og veier tungt inn, men det skal faktisk ikke være på bekostning av unge mennesker (med mindre man heter Se & Hør). Her burde faktisk noen voksne tatt ansvar og sørget for en ryddig prosess.

     

    Enten det viser seg at Radifaction er skyldig eller ikke så har denne saken blitt behandlet på en skammelig måte.

    • Liker 3
  6. Vi er en norsk gjeng på 11 stk som spiller på Alustin om noen er ute etter en guild der. Alle er voksne spillere med mange års erfaring fra MMO spill.

     

    Vi har også en del guest passes tilgjengelig dersom noen har behov for slikt for å joine.

     

    For å få kontakt med oss så er vi for det meste på Veila kanalen og det kan sendes en PM til Ferb (Darkslayer), Zarotan (Avrae), Ninares (Azurie) eller DatFerbz (Darkslayer).

  7. GamersLeague eSport er en av landets største esports organisasjoner og vi har i flere år vært med på å vinne store turneringer både nasjonalt og internasjonalt i flere spill.

     

    Etter en litt lengre periode med minimalt av aktivitet tråkket vi skikkelig til igjen i slutten av 2014 og har brukt 2015 på å vise at vi er tilbake i Norsk eSport. Vi har uten tvil landets sterkeste HearthStone lineup og vi har også solide lag i CS:GO, CoD og Dota 2.

     

    Tidligere og nyere prestasjoner kan du finne HER.

     

    På toppen av alle prestasjonene vi har greid å opparbeide oss i diverse turneringer så har vi også vært med på å skape og regisere flere store turneringer som Gamer's Paradise og Fifa NM. For ikke å snakke om vår egen OKS.GG HearthStone League som pågår akkurat nå og hadde 2400 besøkende på streamen i forrige runde.

     

    Vi er nå klare for å ekspandere videre og for å gjøre dette så trenger vi flere frivillige som kan jobbe med vårt crew og våre spillere. Her trengs det kreative ildsjeler som elsker esport og vi er ikke redde for å prøve nye ting dersom akkurat du har en god ide. Enda bedre er det jo at vi er en registrert frivillig organisasjon og arbeid for oss kan derfor brukes som fremtidig referanse i arbeidslivet.

     

    Vi kommer nå til å liste opp noen roller vi er ute etter, men har du noe å tilby utenom det vi lister opp så er det bare å ta kontakt.

     

    Skribenter: Vi har en hjemmeside med ganske brukbar trafikk. Det vi har alt for lite av er innhold som de besøkende kan sjekke ut. For å få på plass innhold så trenger vi noen som kan skrive for oss. Det kreves at du kan skrive på engelsk og at du kan jobbe selvstendig. Når det kommer til innhold så setter vi veldig få begrensninger utenom at det må være relevant for GamersLeague eSport. Det kan være deck guides i HS basert på spillerne våre sine decks, intervjuer med spillere, oppdateringer på gode prestasjoner osv.

     

    Twitch Editors: Vi har en egen twitch kanal og vår egen team page på twitch siden vi er partnered med dem. Det vi mangler er editors som kan gjøre sidene våre fine, redigere/klippe/laste opp video fra streams, moderere chats osv. Her kan du få muligheten til å vise frem dine ferdigheter for tusener.

     

    Grafisk: Når vi driver med produksjon, streaming, promotering og diverse andre ting så sier det seg selv at vi har behov for å få gjort en del grafisk arbeid. Ved å jobbe for oss med slikt som dette så får du promotert arbeidet ditt ut til store mengder av folk og vi får stadige spørsmål om hvem som gjør det grafiske for oss (les mulighet for betalt arbeid fra andre).

     

    Video editors: Jepp, vi trenger fragmovies og ja vi trenger diverse andre videoer. Er det noe som virkelig drar inn folk til hjemmesiden og multimedia sidene våre så er det videoklipp. Vi har tidligere fått produsert kanonbra videoer som har fått tusenvis av treff og det ønsker vi å fortsette med.

    The Glory of TM by GamersLeague

    OKS.GG HearthStone League

     

    Vi er som tidligere nevt åpne for det aller meste av andre spennende forslag også. Det er ingen forslag som ikke vil bli vurdert så det er bare å komme med dem.

     

     

     

  8. Kan jo nevne i full fart her at GamersLeague eSport er ute etter å sette sammen en lineup i Rocket League for å komme tidlig på banen i ett spill som det prates enormt mye om i kulissene. Det er da til PC det er snakk om og dersom du kunne tenke deg til å dedikere mye tid til å bli en av de aller beste i dette spillet under vår paraply så er det bare å ta kontakt. Det er en ekstra bonus for oss dersom du har kraftig nok maskin til å kunne streame også. Epost for kontakt: [email protected]

  9. Suma1l er så vidt 16 og har vunnet mer en de fleste LoL-spillere etter 1 tournament.

     

    Aldersgrense er teit, men å ikke forholde seg til regla er bare idiotisk, men men, de fleste som spiller spillet er tross alt veldig unge og de vet ikke bedre.

     

    Her er det ikke snakk om at de "ikke vet bedre", her har de blitt enige som gruppe om å lyve for å kunne delta.

    • Liker 3
  10. Det kjedelig at noe slikt i det hele tatt skjer med norske lag nå som det endelig har blitt litt dekning av norske lag. Tror kanskje hovedproblemet i denne saken en spillernes holdninger.

     

    "? Vi fikk beskjed om at vi måtte avlevere legitimasjon for Quixeth etter at han gikk inn som reserve, og vi bestemte oss som et lag å feilinformere Riot om hans alder. Dette hadde vi aldri gjort hvis Quixeth skulle spille videre i turneringen, forteller Afdal."

     

    Her har altså laget blitt enige om å lyve og mener da at noen prøver å sverte dem? Her må spillerne selv ta ansvar og si de gjorde en feil. Når man leser det som sies av lagkapteinen her så får jo folk inntrykk av at laget synes det er helt greit å bryte reglene så lenge det er mot svakere motstand.

    • Liker 4
  11. Bare påpeke at Norge rent geografisk er ganske stort, vi er små i rent folketall - men det er bare en uvesentlig digresjon.

     

     

    Vi trenger absolutt et forbund. Vi trenger et organ som kan være med å styre, vedtektsfeste en del ting og sette opp felles kjøreregler for hvordan man skal oppføre seg - og ikke minst være med å påse at disse reglene blir fulgt.

     

    Når det kommer til habilitetsspørsmålet så eksisterer det i alle sektorer, bare se på kommunikasjonsbransjen der folk i politikken også sitter i tunge stillinger. Slik jeg ser det er det ingen problemer med dette - så lenge menneskene i stillingene er profesjonelle nok til å stille seg 100% innhabil i de sakene der de faktisk er innhabile. Som det er nevnt her er miljøet såpass lite pdd. at det rett og slett ikke er nok dyktige folk til at folk ikke kan ha flere hatter på samtidig.

     

    Om du tar det kommersielle aspektet, så trenger man noen som passer på. Profesjonell esport er fortsatt i en startfase i Norge og skal man overbevise norskt næringsliv om at dette er en god investering må man også kunne vise til at de aktørene som er i esporten er folk som kan være gode representanter for de bedrifer eller organisasjoner som måtte velge og investere penger i det.

     

    Dette er også en slags dominoeffekt; får du et forbund som kan styre skuta og passe på at ting blir gjort på en ren måte så får du flere kommersielle krefter inn i bildet som gir et større økonomisk grunnlag for å belønne dyktige folk til å ta de tyngre vervene/stillingene for å drive det videre.

     

    Jeg må bare få påpeke at i den store skalaen så er profesjonell esport på verdensbasis fremdeles i en oppstartsfase og ikke bare i Norge. Det er bare det at vi er langt bak enkelte av frontløperne. Det virker som mange har problemer med å skille mellom esport på hobbybasis og det som nå er blit profesjonell esport.

     

    Igjen når det kommer til habilitet så ser jeg også at flere nevner at de ikke ser problemet med det. For de som har drevet med esport i norge en stund så vet de jo selv at det finnes mange eksempler der det har vist seg at dette ikke lar seg gjøre. Selv om folk kanskje ikke har vært innvolvert så blir det evige diskusjoner og anklagelser om diverse så lenge man er innvolvert på flere fronter.

     

    Personlig så tror jeg fremdeles vi har en lang vei å gå og at det å heller legge seg inn under et av de internasjonale forbundene som er på vei inn i esport i nær fremtid ville vært en gunstigere vei å gå for den norske scenen pdd.

  12. Hyggelig artikkel fra Claes og det er godt å se at flere tenker på at for å få miljø og spillere på høyere nivå så er det mye jobb å gjøre med holdninger og oppførsel på spillere og organisasjoner.

     

    Jeg må derimot påpeke at jeg etter mange år i esport er forferdelig bevist på det at esport i norge knapt er kommet i en oppstartsfase. Det å ha et forbund tidlig i prosessen vil helt klart kunne hjelpe, men vi må da ta lærdom av andre lands feilsteg. Polen, Tyskland og Russland er alle giganter i esport i forhold til Norge i esport og har alle prøvd seg på slike forbund flere ganger og brent seg nesten hver gang. Hvorfor har de det? Jo, inhabiliteten har feilet og det har blitt oppdaget favorisering og diverse annet snusk. Det er blitt bevist så utrolig mange ganger at dersom et slikt forbund skal fungere så trenger man et forbund der 100% av de som tar avgjørelser står uten andre forpliktelser som kan gjøre at de blir inhabile i saker. Det er akkurat her vi får problemer i norge fordi miljøet enda er veldig lite så er det få resurspersoner som ikke har en finger med i spillet på flere fronter.

     

    Det finnes personer som kunne gjort en kanonbra jobb i et slikt forbund som dette her til lands, men jeg tror ikke disse personene på dette tidspunktet er villige til å si ifra seg vervene de nå har for å dedikere seg 100% til noe slikt som dette.

     

    Som leder for GamersLeague eSport som er et av norges mestvinnende esport lag de siste 5 årene så kan jeg med hånden på hjertet si at vi aldri ville underlagt oss noen av de forbundene som finnes per i dag. Skulle det derimot dukke opp et forbund som består av personer som er 100% dedikert til å få noe slikt til å fungere ville vi uten tvil støttet det.

     

    Per dags dato så vil jeg påstå at å sette et krav mot lagene som finnes om å være med i en organisasjon som ikke kan sies å være helt nøytral for å få delta i turneringer vil være både feil og urimelig.

  13. Er du en iherdig Heroes of the storm spiller som er relativt høyt rangert (15+) og vil spille på enda høyere nivå? Da er dette noe for deg.

     

    GamersLeague eSport er i gang med å forme et HOTS lag som etter planen skal konkurrere i norge og europa etter hvert. Målet er å komme i gang med teampracc så snart som mulig slik at laget kan være satt 100% til sommeren og vi kan da fokusere på å gjøre det bra i Høstsesongen.

     

    Det kreves en del aktivitet fra din side som spiller for å kunne delta i dette laget. Vi forventer at snittet med spilletid ligger på bortimot 4 timer om dagen og at du er villig til å ta imot kritikk og råd for å bli bedre. Dersom det viser seg at du er 1 av de 5 vi sitter igjen med i høst så kommer GamersLeague eSport til å sørge for reisestøtte og litt andre goder til deg og resten av laget slik at dere kan reise i europa.

     

    Høres dette spennende ut for deg så ta gjerne kontakt: [email protected] (Zarotan#2183)

     

    Mvh

    Kim-Erik Aanes

    GamersLeague eSport

  14.  

     

    Vanskelig å finne skikkelige lag å plukke når man ikke har noen sponsorer da :)

    Er litt kjedelig at det ikke kommer frem på hjemmesiden vår enda siden vi enda jobber med profileringen av sponsorene der, men vi har stående prestasjons-avtaler med flere sponsorer. feks. SteelSeries og Økonor.

     

    Dette betyr at lagene vi har vil kunne få sponsing basert på resultater. Det kjipe med disse er at for å få resultater må man satse og mange vil gjerne ha sponsing FØR de orker å satse.

     

    Mvh

    Kim-Erik Aanes

    Team GamersLeague

    Ahh ok, men det smarteste da er å evt. plukke opp lag som allerede er etablert og har spillt sammen en stund og har noen resultater. Det finnes nok av Norske spillere, men de fleste da spiller vel under en organisasjon fra før av. Eller så må dere ut å se etter nye talenter, er helt sikkert en del som også vil satse :) Kan ikke bare å sitte å vente til noen dukker opp, du må ut for å finne dem :)

     

    Vi er stadig på jakt vi ;)
    Akkurat nå har vi en meget solid lineup på TM og i Dota 2 har vi noen spennende spillere. Det neste prosjektet jeg personlig skal ta nå blir å jakte på HeartStone talenter til laget som skal i aksjon etter sommeren.
  15. Vanskelig å finne skikkelige lag å plukke når man ikke har noen sponsorer da :)

     

    Er litt kjedelig at det ikke kommer frem på hjemmesiden vår enda siden vi enda jobber med profileringen av sponsorene der, men vi har stående prestasjons-avtaler med flere sponsorer. feks. SteelSeries og Økonor.

     

    Dette betyr at lagene vi har vil kunne få sponsing basert på resultater. Det kjipe med disse er at for å få resultater må man satse og mange vil gjerne ha sponsing FØR de orker å satse.

     

    Mvh

    Kim-Erik Aanes

    Team GamersLeague

×
×
  • Opprett ny...