Gå til innhold

Ehrgeiz

Medlemmer
  • Innlegg

    251
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ehrgeiz

  1. Har du koblet til system warning speaker(sitter i kabinettet) til hovedkort, får ikke pipe lyder uten den.

     

    Du starter feil søking med den tilkoblet hk, og bare cpu og strøm på hk, alt annet frakoblet, da skal den pipe fordi ram mangler, hvis cpu og hk er i orden.

     

    Kabinettspeaker har vært koblet til hele tiden - ingen lyder fra den, uansett hva som er koblet på HK (har prøvd alle mulige kombinasjoner - den du nevnte, uten CPU, etc etc.)

    Og ja, strømkabelen har vært i under feilsøkingen (tviler på at viftene ville startet uten :))

  2. Oppdateringer!

     

    Demonterte maskinen, og satte den opp utenfor kabinettet. Bare CPU, RAM og GPU plugget i.

    Akkurat samme resultatet - viftene på CPU/GPU pulserer i 10 sek før alt slår seg av.

     

    Etter å ha byttet litt rundt på hvilke komponenter jeg prøver å starte maskinen med, så oppdager jeg at med RAM/GPU, og ingen prosessor, så har jeg ikke lengre denne pulseringen av vifter før den slår seg av. Skjermkortviften spinner opp til fullt, og blir der - dog uten at jeg får noe bilde på skjermen.

     

    Har dessverre ingen annen S775-prosessor som jeg kan teste med, men dette peker i retning at det er prosessoren som har gitt seg?

     

    Edit: Hovedkortet skal da gi fra seg noen hissige pipelyder ved HW-failure - jeg får ingen slike lyder, verken hissige eller melodiøse. Bah.

  3. Kommer det en pipelyd eller lignene? Ser du noen ting som helst på skjermen? Jeg ville sett om RAM brikkene var ordentelig i. Sjekk raskt at ingen kabler har dotte ut.

     

    Hvis ikke er det ganske normalt at pc'en slår seg av under oppstart hvis den tror at en komponent er for varm. Hvis eks lydkortet ditt ikke er ordentelig i vil datamaskinen skru seg av får å ikke gjøre noe skade på det.

     

    Ingen pipelyder i det hele tatt - heller ingenting på skjermen.

    Har sjekket at lydkort, skjermkort og RAM sitter tilstrekkelig i.

  4. Har hatt en maskin gående dønn stabilt i noe som 2 år, før den plutselig slo seg av her forleden dag.

     

    Om jeg prøvde å starte den på nytt, gikk alt av vifter på noe som virket som minimal styrke i 10-15 sekunder, før den slo seg av igjen.

     

    Trodde det kunne være PSU, da denne var 5 år gammel, og kjøpte en ny, skinnende Corsair 620 watts sak. Dette hjalp ingenting, akkurat de samme symptomene var til stede.

     

    Skal plukke fra hverandre hele stasen i morgen, sette den sammen utenfor kabinettet - se om det er noen forandringer, men før jeg gjør dette; noen ideer?

     

    HW:

    Asus P5B

    Intel Core2Quad Q6600

    2 GB GeiL RAM

    8800 GT

     

    Kjøpte meg et nytt HK, og alle problemene forsvant. Greit nok :)

  5. Så ingen med personlig erfaring fra "industriell økonomi og teknologiledelse" som de ønsker å dele?

     

    Men takk for responsen uansett! Har enda noen måneder til å bestemme meg, litt karakterlotto må jo og vinnes (fellesfag). Kanskje befinner jeg meg på NTNU over sommeren! :)

     

    Joda, er et par av oss her.

    Går førsteklasse, så jeg kan ikke uttale meg om vanskelighetsgraden lengre uti studiet.

     

    Første semester velger du en teknologiretning, enten emil, maskin eller data. Dette semesteret vil timeplanen din være identisk med disse linjenes.

     

    Andre semester vil du begynne å få indøkfag på timeplanen - i mitt tilfelle (jeg går indøk maskin) tar jeg organisasjon og miljø i stedet for kjemi. Slik fortsetter det, helt til du omtrent bare får økonomi/ledelsesfag i tredjeklasse og oppover.

  6. hei!

     

    har egentlig aldrig tenkt på detta, men på (mitt) hovedkort( 680i ) er det 2 forskjellige farger med totalt 4 sloter ( (1)blå, (2)svart, (3)blå, (4)svart ) og har hørt av en kamerat at hvis du putter, si 1 brikke i slot 1( blå ) og den andre brikka i slot 2( svart ), så får du BEDRE ytelse enn hvis du setter brikke 1 i blå og brikke 2 OGSÅ i blå ( da slot 3)

     

     

    kan noen bekrefte om detta er sant?  har ikke pc'en oppe å kjører så kan derfor ikke teste detta!! :thumbdown:

     

     

    takk på forhånd !

    8977662[/snapback]

     

    Se i manualen til hovedkortet ditt om hvilke slotter du må bruke for å få RAMen din til å kjøre i dualchannel.

    På noen hovedkort er det like farger på slottene som indikerer dette, på andre er det ikke det.

  7. Noen som har formeninger? Lonnsnivaaet for indstriell okonomi og teknologiledelse er vel ganske karakteravhengig, men medisin har ikke karakterer, og da burde lonnsnivaaet for leger vaere ganske likt?

    8940080[/snapback]

     

    Jeg håper ikke du har planer om å velge mellom to så forskjellige studier som dette bare på grunnlag av lønnsnivå?

  8. Jeg har et forslag til begge produsenter:

    En prosessor med hastighet 1,6 GHz heter 1600, en med 1,8 GHz heter 1800, en med 2,2GHz heter 2200 OG SÅ VIDERE FOR HÆ....ETE

     

    skal kjøpe prosessor av den første som går over til dette systemet.

    tror de at de er mer sofistikerte om de går over fra et intetsigende system for benevnelse til et annet like sinnsvakt og intetsigende system?

     

    Dette er bare tull og tøys. Irriterer meg grenseløst over begge to :thumbdown:

    8796405[/snapback]

     

    Du vil med andre ord tilbake til det gamle systemet med klassifisering etter frekvens i stedet for ytelse; et system som viste seg å ha masse svakheter?

  9. Noen som har sjekka om serverne til hw-nettverket kjører F@H?

     

    Ser at f.eks Google er med i prosjektet. antar de bruker deler av serverparken sin til folding.

     

    Burde i såfall bli en kampsak!

    8774400[/snapback]

     

    Google bidro med datakraft til F@H nådde et visst omfang. Etter dette trakk de støtten.

     

    Googles lag på den rankingen der leverer bare pakker via klienter bygd inn i Google Toolbar for lenge siden - denne funksjonen eksisterer ikke lengre på nyere versjoner av denne.

     

    Er slik jeg har forstått det ihvertfall :)

  10. De blir jo stivere av barbering.. Og du kan ikke sammenligne håret på hodet med hår man barberer helt av..

    Når man barberer seg blir hårene stivere, og mørkere.. Ikke spør meg hvorfor men det er hvertfall tilfelle..

     

    Dette er fordi man kutter av håret nær huden, der det er rimelig tykt. Når det så fortsetter å vokse etter barberingen, vil den tykke/"flate" delen av hårstrået være øverst.

    Om man derimot vokser håret, så fjernes det fullstendig. Når det så begynner å vokse tilbake vil det være mer kjegleformet, tynnere mot toppen.

  11.  

    Hvis en fisjonbombe blir skutt ned utenfor kysten(eller over atlanteren for den del), så vil jo de radioaktive stoffene forgifte fisk, noe som igjen påvirker oss. De kan også fraktes videre med vinden/skyer(stoffene altså, ikke fisken.), noe som skjedde etter at atomreaktor 1(eller var det 2?) i Chernobyl smeltet.

     

    Så, om de ikke plasserer 50000 gigantiske vindmøller ved kysten/ute i havet samt glemmer å spise fisk de neste 100årene(muligens lengre, kommer ann på hvor fort fisken blir kvitt stoffet i genene sine, plutonium har forresten en halvveringstid på 24000år, men fisken skal kunne bli kvitt dette mye fortere), så vil et rakettskjold kun dempe effekten av en atomkrig, ikke noe mer.

    8600045[/snapback]

     

    Vel.

    En vanlig fisjonsbombe inneholder vel noe sånt som 12-13 kg uran (korriger meg gjerne :)), og du bekymrer deg over at disse mengdene ville kunne gjøre enorm skade?

     

    Ta da gjerne en titt her, og legg spesielt merke til avsnittet om utslipp av uran/andre tyngre grunnstoffer som kommer fra forbrenning av kull.

     

    "Releases in 1982 from worldwide combustion of 2800 million tons of coal totaled 3640 tons of uranium (containing 51,700 pounds of uranium-235)". Uten at verden har gått under av den grunn.

     

    Var ikke meningen å deraile tråden med dette, men heller å ta for seg den litt irrasjonelle "OMFG ATOMER!!"-holdningen som ser ut til å leve i beste velgående i samfunnet.

  12. Nå er det snart et år siden den siste artikkelen som omhandlet folding@home var på forsiden. Med tanke på hvor mye nytt som har kommet til prosjektet siden den gang - er det ikke på tide med en ny forsideartikkel? :)

    8594253[/snapback]

    Jeg holder på å oppdatere artikkelen. Men... jeg har eksamener.... jeg skal prøve å få de til å bumpe den opp til sommeren. Og si de må lage en artikkel om PS3 folding, for å fortelle om potensialet.

    8598006[/snapback]

     

    Forhåpentligvis uten å nevne gamer.no-laget :p

×
×
  • Opprett ny...