Gå til innhold

Pazlow

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pazlow

  1. ... Du kødder, right? Akkurat det er faktisk umulig å ta seriøst. Denne diskusjonen er tydeligvis komplett meningsløs. Hvis argumentet ditt er at Overwatch er "trening på å drepe folk", så bør det være like ulovlig å spille om man er 40 som om man er 4, eller? Omtrent ALLE dataspill må bli ulovliggjort med den logikken.

     

    Og bare for å ha det av banen: Nei, det er ikke ulovlig å la en 4-åring spille Overwatch. Å spille Overwatch er ikke "trening på å drepe".

     

    Litt sært å kommentere på et diskusjonsinnlegg fra en nettside om dataspill hvis det er holdningen din, egentlig.

    Enig, noen folk er bare så ekstremt LEI! Jeg ser ingen hint til sarkasme eller ironi i innleggene til vedkommende heller så jeg fatter det bare ikke.

    • Liker 1
  2. 12-årsgrense på det voldsspillet. Her er det bare å vente på at barnevernet skal omplassere.

    Jeg trodde først denne kommentaren var en spøk, men etter å ha lest mot svarene dine skjønner jeg at du faktisk er seriøs. Greit at slike mobbeofre som deg selv vokser opp til å bli ekle regelryttere, men siden du tydeligvis ikke forstår hvordan verden funker kan jeg fortelle deg at det faktisk ikke er forbudt å la barna sine spille spill med 12 års aldersgrense, på lik linje med at du kan ta med deg barna dine på kino med 12 års grense, ja til og med 15 års grense! Nå må du ikke få hjerteklapp her.

    • Liker 4
  3. Hei, har fått "fikset" det, bare skiftet Sata Port 1 til "ikke installert" fra BIOS, så den ikke leiter etter den i det hele tatt på oppstart, jeg kan fint leve uten den ene harddisken, iogmed at den var under 200GB.

    Men jeg lurer på om dette kan få PC'en til å fungere dårligere eller skade den i lengden på noe som helst vis? Eller burde jeg returnere den til komplett? 

    Som sagt, jeg er ikke så flink med dette så sorry hvis det er et dumt spørsmål. Takk for svar.

    EDIT: Meh, returnerer den. Bruker 5 og et halvt minutt i "Starter windows", tredje gang jeg omstarter den nå, så tydeligvis noe som ikke stemmer. 

  4. Hei, dette er min første post her, prøver siste sjangs her før jeg ringer komplett.no og får hele pc'en returnert, I og med at jeg ikke er veldig flink med PC'er.

    Har nå hatt en splitter ny Komplett Xtreme - GTX580 Edition (http://www.komplett....let_10306=10427) I snart en måned. 

    Men for noen dager siden restartet den seg plutselig av seg selv og startet vel egentlig opp helt normalt helt til den stoppet på "Auto detecting Sata Port 1" eller noe i den duren, etter noen sekunder ender den opp på "Sata Port 1 Device Error Press F1 to resume". Og slik er det fortsatt.

    Det eneste som skjer da jeg trykker F1 er at den spør etter boot cd, altså må jeg reinstallere windows totalt for å i det hele tatt få startet opp PC'en. Det vil si at pc'en fungerer etter windows7 reinstallasjon, helt til jeg slår den av og på igjen, da skjer det samme.

    Å trykke "start på nytt" fra windows menyen fungerer, eneste forskjell er at den står veldig lenge på "auto-detecting sata port 1" før den starter opp, men jeg kan da ikke leve med at jeg må ha pc'en konstant på for at den skal fungere?

    En annen ting jeg har oppdaget er at jeg kun har èn harddisk nå, hvor jeg hadde to harddisker da jeg kjøpte PC'en, Harddisk C med rundt 200GB og harddisk D med rundt 1.5 TB, men nå etter en total reinstallasjon av windows er harddisk D blitt harddisk C, og den 200GB harddisken er forsvunnet helt. Finner den heller ikke på Diskbehandling.

    For å ramse det opp fort: PC'en vil ikke starte, får melding "Sata port 1 device error". Total reinstallasjon av windows7 fungerer helt til jeg slår pc'en av, da skjer akkurat det samme igjen.
    Er det rett og slett PC'en som fysisk ikke finner den første harddisken plutselig lenger? 

    Jeg tør virkelig ikke å åpne karosseriet for å se etter feil siden jeg for det første ikke har mye peiling og for det andre bryter det garantien.

    Setter veldig pris tilbakemeldinger. Takk sad.gif 

×
×
  • Opprett ny...