Gå til innhold

Bammsemums

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bammsemums

  1. Jeg for min del har det mange kaller egne regler når det kommer til "å stjele på nettet", siden nå som vi har en dekoder i hus som kan ta opp ting på tv, og jeg går glipp av et show fra "I kveld med ylvis" så føler jeg at jeg kan laste ned det fra nettet. Siden jeg kunne ha tatt det opp og sett det uansett, men forskjellen er da om jeg må ringe ringe hjem å spørre om noen der kan ta det opp for meg, eller bare drite i det, og heller laste ned fra nettet? Samme når det gjelder film, hvis filmen har gått på tv før, eller du ikke rekker å se hele filmen, så vil ikke jeg bli straffet for å hente resten av filmen fra nettet for så å se det ferdig? Men når det gjelder spill ogsånn er jeg ganske enig i at blir feil å laste ned, fordi det er ikke noe du har "betalt" for fra før av på en måte... Det blir så feil hvis jeg må kjøpe inn 5 kopier av en film for å ha en filmkveld med familien eller med gutta. For hvis ikke så har ikke de betalt for å se filmen.. Synes folk burde ta en "chill pill" og forbedre servicen, istedet for å bruke penger på kampanjer mot dette...

    • Liker 1
  2. Jeg har en SGS2 og er greit fornøyd.

     

    Etter de siste oppdateringene har jeg hatt problemer med USB tilkoblingen under lading, men det er ikke hovedproblemet nå.

     

    Det jeg lurer på er hvorfor telefonen min bruker så mye internett hele tia? Etter at jeg installerte android 4.0 fikk jeg en mappe hvor det står om databruk i instillingsmenyen, og der står det at Android OS har brukt x-antall mb?

    Hvorfor bruker operativsystemet datatrafikk?

    Og hvordan får jeg stoppet dette?

     

    Håper på svar, trenger dette problemet løst.

  3. men hvis samsung dropper TouchWiz eller en annen egen launcher så vill jo alle android telefonene være like. og det blir kjederlig.
    Kjedelig? Det er jo funksjonalitet og brukervennlighet man er ute etter. At systemet er likt er vel egentlig ikke negativt, når man ser hvor mye dritt ulikt utseende fører med seg! :)

     

    Hva slags dritt er det dere snakker om!??? Hva har jeg gått glipp av hvis det der er dritt??? :p

  4. Det vi ser på bildet ligner mer på toppen av telefonen... Den hvite stripa kan være lydknapper eller no? :p Er litt uenig i noen her.. TouchWiz er i følge meg ganske bra! Jeg har S2 og med TW 4 (trur det er det den heter) er telefonen en drøm! TW 4 fikk masse skryt da den kom ut... Skjønner ikke hva som er stygt med det??

     

    Rettelse, dette kan umulig være toppen av telefonen... Eller så har de droppet kameraet og sensorer og sånt..

     

  5. Øhh... Jeg holder meg til Nokia og Samsung :D Ja jeg er en fan av Samsung, men det er to grunner til at jeg velger samsung eller Nokia. Det er fordi at de lager mobilene sine helt selv, så når jeg pakker opp mobilen min, vet jeg at det erke en menneskehånd som har tatt på den mobilen. Apple har mye underleverandører som ikke er helt trygge når det gjelder "barnearbeid", jeg vet at de har kutta ut mange av de leverandørene de "vet" at ikke driver med barnarbeid, men hvis du kjøpte mac, ipod eller iphone i tidlig ifjor er det nesten garantert at det er unger som har lagd deler av produktet ditt.... Også fordi at jeg elsker android og sikler etter meego :D Men helt enig i at Iphone er en veldig bra telefon i kjempe kvalitet, men sammvittigheta slår inn når jeg tenker på de stakkars barna...

×
×
  • Opprett ny...