Gå til innhold

Csfrik

Medlemmer
  • Innlegg

    143
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Csfrik

  1. Hallo?! Den svarte firkanten er for det første en feil i 1.5 som kommer når man lager ett game selv... Når du spiller med kameratene dine, er det botter der også?

     

    Eller så kanskje configen din har bøgga litt. At fps_max står på 50 eller no  :shrug:  

     

    Men det er da ikke så rart at fps'n går ned litt hvis du er server og samtidig skal spille. Hvordan skjermkort har du?

     

    Fant ut at fpsen går ned uansett om jeg har creata server eller ikke.. bare jeg trykket på esc og så skal inn på servern igjen faller den med 50 i fps, har ATi Radeon 9800 PRO 8)

  2. Når jeg spiller på servere i cs har jeg vanelig vis 100 i fps men når jeg skal sette opp en server for og spille med kamerater (ikke deadicated) kommer det opp en svart firkant som dekker ca. halve skjermen. For og få den vekk må jeg trykke på esc en gang og så resume meg inn i game igjen. problemet er bare det at da ligger fpsen pluttselig på 50 enda du kunne se at den lå opprinelig på 100 da servern var startet, men etter jeg har trykket esc og så skal komme inn i gamet igjen er den på 50.

     

    Noen som vet hva dette skjyldes? :o

  3. men heller at den siste posten var et desperat forsøk på å ikke bli "mislikt" her.
    Misliker han ikke i det hele tatt. :shrug:

     

    Kan ikke si jeg misliker han, siden jeg ikke kjenner han... Synes bare det er toskete gjort...

     

    Ellers så fremstår Csfrik som en enda større tosk.. Hvis noen her har lest noen av innleggene hans, i denne posten og f.eks "Spaceworld tråden", så vil de nok være enig.

     

    Og jeg håper virkelig for din skjyld at det var siste gang du kalte meg tosk :roll:

  4. Jeg tenkte jeg skulle prøve å unngå å skrive i denne tråden, for det er jo tydelig at hjernene til megavolt, Csfrik og ikke minst A_berg går på Svakstrøm.  Men jeg klarte ikke å stoppe kløen i fingrene

     

    megavolt: Hvordan i alle dager kan du dra inn krigslidelser og andre styggedommer inn i denne diskusjonen, klart det er verre enn en ussel cd-key. Men det rettferdiggjør ikke hva A_berg har gjort. Fordi om det er krig i verden, skal vi da ikke bry oss om mindre lovbrudd? "megavolt" du liksom, svakstrøm spør du meg

     

    Csfrik: Du må ha en utrolig simpel levekrets. Skryte på seg å ha stjålet 150 cd-keyer over lengre tid er absolutt ingen penis-forlenger i dette forumet. Gå å gjør det fjortisser vanligvis gjør (gud vet hva det kan være)

     

    A_berg: Skjerpe seg da, som sagt tidligere her i tråden, så deler ikke en butikk ut cd-keyer som om de var matkuponger fra frelsesarmeen. Det er ikke noe først-til-mølla mentalitet fra butikken sin side dette. Og oppå det hele prøve å lirke det unna, ved å kalle oss alle lettlurte? Nei nå ser du hvor lettlurte vi egentlig er. Hadde jeg funnet ut at CD-keyen på et spill jeg netopp hadde kjøpt i en eller annen butikk hadde vært bannet, så vet jeg iallefall hvilken entitet som innehar den.

     

    Takk for meg (jeg blåste meg litt unødvendig opp her nå, men det er vanskelig å holde en saklig tone ovenfor sånn dumhet)

     

    Må bare opplyse dumme folk om at den posten ikke var ment for og skryte... heller en påmindelse om hvor dumme butikker er. Når det gjeller den gammle mannen hadde han godt av det, så han senere kruse rundt i en fet BMW.

  5. Da har du svindlet både butikken og den uheldige mannen, og fortjener egentlig en god omgang juling.

     

    Vil forøvrig anta at denne posten kun var ment for å provosere, og foreslår at moderator stenger tråden.

     

    Rettelse "kremt" tråden var IKKE ment for og provosere på noen som helst måte. Jeg ville kun vite om noen har greid og lure en butikk/butikker så trill rundt som jeg gjorde :yes:

  6. Ja, for omtrent en uke siden kjøpte meg 4 ps2 spill på space world, etter jeg hadde kommet ut av butikken greide jeg og snubble kraftig inn i en annen. Spille fløy til vers og landa igjen og sprakk opp. Vedkommende som snubbla i meg (en gammel mann) betalte meg 3.500 etter som jeg sa det var det spilla var verdt (egentlig bare 2000) Så gikk jeg inn i butikken igjen og sa at spilla var øderlagt da jeg åpnet pakken... så fikk jeg mine 2000 tilbake og gikk 1.500 kr rikere ut av butikken :woot:

     

     

    Noen som har noen lignende opplevelser og kommme med :wink:

×
×
  • Opprett ny...