Gå til innhold

Salior

Medlemmer
  • Innlegg

    288
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Salior

  1.  

     

     

    Er mulig smaken ikke blir noe dårlige, men det er verdt å merka at koffein er løselig i vann og hvis du bruker mindre vann får du mindre koffein.

     

    Du kan løse ca 15 gram koffein i en liter vann. Tror ikke det blir et stort problem. Det eneste er at kaffen som ligger igjen i gruten vil være sterkere, så du får litt mindre utbytte.

     

    Mesh, all the way. Det andre har for lite hull per areal filter, du kommer til å måtte presse med kroppsvekt.
    Da blir det mesh på meg ??
  2.  

    Har lett etter en serie som gikk på NRK etter Kveldsnytt rundt år 2000 som foregikk på en campingplass i Finnmark, var laget til som en reality serie om livet der. Mente det var "Skippaguri camping", men har ikke funnet noe på dette. Sett igjennom norske serier listen på Wiki og googlet også, men finner ikke noe.

    Er det noen som vet hva den heter og evt. hvor jeg kan finne den igjen? :)

     

    Livet på Larkollen camping?

    http://www.nrk.no/informasjon/livet-pa-larkollen-camping-1.499213

    Nei, er nok ikke den, den foregår på Rygge og er "ekte reality" og ikke slik som den jeg tenker på. Takk for hjelpen uannsett
  3. Har lett etter en serie som gikk på NRK etter Kveldsnytt rundt år 2000 som foregikk på en campingplass i Finnmark, var laget til som en reality serie om livet der. Mente det var "Skippaguri camping", men har ikke funnet noe på dette. Sett igjennom norske serier listen på Wiki og googlet også, men finner ikke noe.

    Er det noen som vet hva den heter og evt. hvor jeg kan finne den igjen? :)

  4. Har selv mid 2009 MBP som jeg har satt inn 8gb minne i og rengjort vifte kanalene på, reinstallerte også OSX på den fra scratch som gjorde at jeg fikk en ny maskin. Neste blir SSD og da holder den vel noen år til. Men om du vil ha ny er vel en Air med lang batteri tid tingen for deg, holder nok hele skoledagen for deg, vurderte selv nye Air for en stund siden :-)

  5.  

     

     

    Både jeg og min søster bestilte vår rancilio silvia + rocky kvern derifra.

    Da min kom i posten ville ikke pumpen fungere. Sendte en mail til de og ble oppringt etter minutter.

    Fikk valget mellom å bare sende maskinen tilbake, eller skru den opp og finne feilen etter instrukser over telefon. Gikk for det siste. Viste seg at pumpefestet hadde knukket under transporten, Et par dager etter var nytt feste i posten.

     

    Veldig hyggelige folk ! :)

     

    Takk for svar :)

    Spørs om jeg bestiller derfra da, gode priser og bra utvalg.

  6. Du kan jo lage deg en gjenopprettings versjon på USB stick, so kan du kjøre reboot fra den.

    Jeg har laget meg en som jeg har med meg i PC baggen når jeg er ute og reiser i tillfelle rottefelle.

    Ligger flere guider på nettet til hvordan lage og gjøre dette.

  7.  

    Har testet appen i to dager og må eg si eg e rådigge den. Håpe dem bestemme seg for å lansere den til resten av verden og selvfølgelig til Androis også. Til deg som har ios, fiks deg en amerikansk konto (tar deg 5min) og last ned Paper.

    Får ikke til Amerikansk konto. "Payment Method: None" er ikke mulig å legge til..

    Har du en god guide?

     

    Opne AppStore, bytte til US-store nede til høyre. Finne en gratis app og ´klikk på den, du vil da få beskjed om å logge inn eller opprette ny konto. Klikk på opprett ny konto og da vil "Payment Method: None" komme opp. Har ikke prøvd i iTunes på samme metode, men har lest at det skal virke der også :)

    Det viktige er og klkke på en gratis app og opprette konto etter dette ;) Adressen lager du bare på måfå, telefon nummer også, prefix 3 siffer og nummer 7 siffer :)

  8.  

    Hva med NAD C356BEE? Den er på 2x 8w watt og har mulighet for å legge til en digital USB/DAC-modul eller for RIAA-modul for platespiller.

     

     

    Denne var jo veldig billig da :)

    Men hva vil det si å legge til en digital DAC? Kan man ikke koble dac til alle stereoforsterkere der det ikke er integrert?

    DAC er enheten som gjør digitalt signal om til analogt signal, de fleste forsterkere tar imot analogt signal fra CD-spilleren etc.

    Om du skal spille mye musikk fra PC kunne du jo vurdere en USB-DAC.

     

    Ang. forsterker ville jeg sett på bruktmarkedet etter en forsterker, får mye mere for pengene der enn å kjøpe en ny en. Se www.hifisentralen.no som har eget bruktmarked der. Marantz har jeg hatt div av selv og liker lyden i de. Nyere NAD er jeg ingen fan av, men hver sin smak. Har flere eldre NADer som jeg liker lyden av :-) lykke til i søken

×
×
  • Opprett ny...