Gå til innhold

thomjak

Medlemmer
  • Innlegg

    128
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thomjak

  1. Mala skrev (2 timer siden):

    Da ser det ut til at jeg fikk solgt Rog Strix 3070 OC kortet mitt til kostpris :) Greit å slippene sende tilbake til Komplett og måtte vente på penger i retur, forstod at det kunne ta litt tid.

    Noen av dere som har fått Zotac 3080 Trinity OC kortet? Hvordan opplever dere støy vs temps i praksis? Får kortet på mandag.

    Hatt mitt i 3 uker, klokker bra, 70-72C på full spiker, aldri over. Viftene ligger på 65-69%. Opplever det som stille.

  2. Ser folk prater mye om hvor mye dataen trekker, hvilken psu osv man bør velge men jeg håper virkelig folk oppdaterer seg på sikringskapet sitt, hvor mye ellers som er på kursen som power riggen din er på. Er det 10A, 16A kurs? Åpent anlegg, skjult anlegg?

    Vinteren er her og jævlig kjipt om man mater på med 600-800 watt trekk på en 10A kurs med skrusikring som allerede er full, utrolig kjedelig om det går varmegang i skjult anlegget fra 80 tallet.

    Håper folk har vett å sjekke opp mere enn bare hvor stor psu man trenger. Sikkert mange av dere som mater på i grener også.

    • Liker 1
  3. ticx skrev (20 minutter siden):

    Litt skryt til Zotac, har et 3090 trinity nå fra dem i htpc/mining riggen, det er et spesielt hovedkort som med mitt oppsett har kortet med bare 2-3 cm klarering fra viftene til platen over psu'en. Fullt med pcie kort over. Kun 2 inntaksvifter i lyddempet tett kabinett og en uttaksvifte. Støy>kjøling for meg.

    Likevel ligger zotac'en stabilt rundt 45 på idle og klarer ikke få det varmere enn 72 grader på fullt kjør over tid, har ikke overklokket noe enda, men med tanke på hvor lite luft det har rundt seg så er jeg imponert, bedre enn gamle msi gaming x som ikke akkurat er kjent for å bråke eller koke. Fem års garanti på 3000 serien også ser jeg, har et 3090 rog stric oc på bestilling men vurderer seriøst å bare beholde dette. Imponert!

    Du vil nok ikke se det over 72C engang når du overklokker, vifta øker bare. Låst på max 71 hos meg, stock eller overklokket. Idle "ubrukt" 33C, ligger på 4XC idle etter game session.

  4. OddZen skrev (14 minutter siden):

    Noen som har noen info om Trinity kortene? Kjente problemer?

    Har 3080 trinity oc, klokker fint og stabilt. Stille er det også. Spiller med +180 core og +1000 mem. Fikk i underkant av 19 000 poeng på beste benchmark på luft sålangt. Eneste er rgb issues om du installerer firestorm men er en update ute. Har ikke prøvd ennå.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...