Gå til innhold

lissiiee

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lissiiee

  1. Han røyker veldig ofte. Både alene, med venner, morgen & kveld.

    Han er lat som f**n! Og jeg vet ikke om han er deppet.

     

    bonkytonk; nej, jeg vet ikke jeg. Kanskje han tokk sitt liv på grunn av det, kanskje ikke.

    Men han tok iaf sitt eget liv. Og vis han gjorde det på grunn av at han ikke orket mer, på grunn av all dritt rundt hasj, eller narkotika i seg selv. Er det trist vis min bror også till slutt tenker at han ikke orker mer!

     

     

    Men still gjerne spørsmål så svarer jeg..

     

    -lissiee

  2. Heisann.

     

     

    Jeg har en bror som røyker hasj/mariuana.. Og jeg er utrolig redd for han, fordi min far tok sitt eget liv for noen år siden på grunn av at han ikke kom seg ut av problemet sitt. Og jeg er utrolig redd for at han ikke kommer seg ut av det og deretter ta sitt eget liv. Han er nå 19 år, og han begynte når han var ett år eldre enn meg. Det siste jeg vil her i verden er og miste min bror!

    Jeg får heller ikke spurt mamma om hjelp, for henne får ikke hjelpet. Vi har prøvd i mange år, men jeg vil så gjerne at han skal slutte og bo på nav-penger & komme seg ut - finne seg en jobb. Og starte ett årdentlig liv, enn & sitte i stua si og røyke hasj, til han flyr i taket.

    Håper noen kan fortelle meg noe jeg kan gjøre for at han kanskje slutter med dette.

    For jeg har virkelig ikke lyst til at det samme skal skje med broren min, som med min far.

     

    -Lissiiee

  3. Hei.

     

    Jeg er en jente på 14 år og er sammen med en gutt på 15.

    Tingen er den at jeg er så utrolig nervøs, fordi jeg er jomfru og det er ikke han.

    Og han vil ha sex med meg, og jeg vil jo så klart ha sex med han også! men jeg er nervøs over og ikke være bra nok, ikke bra nok kropp , etc..

     

    Også er det det at jeg er utrolig redd for hvordan han skal reagere når han ser meg nedentil. Fordi jeg er ikke veldig fornøyd med meg selv, kroppmessig. Og jeg er redd for og ha sex med han, for kanskje han syntes jeg er ekkel eller noe. For jeg har vært innom "Diskusjon.no" flere ganger. Og lest om forskjellige saker jeg også er nervøs over, og har merket at det er ikke bare jeg som tenker slikt. Det er det at, jeg har lest at gutter/menn syntes det er diggest med "bollemus/bollefitte". Og jeg har ikke akkuratt "bollemus/bollefitte". Jeg vet ikke hvordan jeg forklarer det, men kjønnsleppene mine henger litt utenfor. Og jeg er såå utrolig nervøs for at han jeg er sammen med skal syntes det er utrolig ekkelt... TRENGER VIRKELIG HJELP MED DETTE, hva skal jeg gjøre?

     

    -hilsen en utrolig nervøs jente på 14 år

×
×
  • Opprett ny...