Gå til innhold

Stian1994

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stian1994

  1. Jeg pleide å like Apple, men etter all denne saksøkingen av konkurrentene sine takler jeg neste ikke å ta på den gamle iPhone-en min lenger. Problemet er at på grunn av all saksøkingen av de som produserer Android enheter kan det bli så dyrt at Android blir lite attraktivt og at Apple klarer å slå dem på den måten. Ikke gjennom innovasjon og utviklingen av bedre produkter for oss forbrukere, men rettsaker som ikke kommer noen andre enn Apple til gode.

    Steve Jobs påstår selv at konkurranse er viktig for å bevege industrien framover, men han klarer ikke å leve etter det selv. Hvis de saksøker Samsung for plagiat, hvorfor saksøker de ikke hp for sin touchpad og ASUS for sin transformer. Jo fordi de ikke er store nok konkurrenter. De tørr jo heller ikke å gå rett i strupen på Google.

    • Liker 6
  2. "Dette nettbrettet skal visst også gå vekk fra 16:9-formatet på skjermen, og heller gå over til 4:3 som er mer tilnærmet det for eksempel iPad bruker." Dette var nok til å gjøre meg uintresert.

     

    "Om ikke det er nok ryktes det også at Motorolas kommende nettbrett skal stille med en NVIDIA firekjerners Tegra 3 Kal-El-prosessor."

    Må nok ha det skal du ha en så høy-oppløst skjerm.

  3. Må si jeg begynner å bli lei av at Apple skal yppe på seg alle med å saksøke hele tiden fordi de ikke tåler konkurranse. Alt gikk fint til de begynte å få litt ordentlig konkurranse og Apple elsker jo å saksøke for alt. Når Nokia saksøker så pleier det ihvertfall å være for noe litt mer ordentlig som antenne design og sånt, mens Apple er litt mer "Bruke fingeren for å låse opp telefonen" og sånt.

×
×
  • Opprett ny...