Gå til innhold

xerc

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xerc

  1. Mye pepper fra folk i kommentarene her.

     

    Er det noen av de som kan lade telefoner trådløst? Jeg ville si det hadde vært en bonus. Ingen ekstra kabel å dra med, selv om det er ubrukelig i lomme/veske/sekk.

     

    Jeg er tilhenger av Huawei og hadde selvfølgelig kunne tenkt meg å sett deres/andre ladere i testen også. Huawei har også en egen supercharge-greie, som kanskje ingen andre støtter?

     

    Uansett om dette ikke var med, så synes jeg testen dere har gjort er kjempebra. Dere har jobbet hardt for å tilfredsstille mange ser jeg, med nøye forklaringer om hvordan testene har foregått.

  2.  

    Hva skiller dette og en SSD?

     

    Ytelse i alle fall. Dette SD-kortet kalles ekstremt med 100MB/s lesehastighet og 90MB/s skrivehastighet, mens denne SSD-disken har "opptil" 2.500MB/s lesehastighet og 1.500MB/s skrivehastighet: http://www.samsung.com/no/consumer/memory-storage/memory-storage/ssd/MZ-V5P512BW

     

    Tek.no kan kanskje lage en test med sammenligning av det råeste innen SD-kort, SATA-SSD og M.2-SSD?

    Det er jo to helt forskjellige formfaktorer og bruksområder. Skjønner ikke helt hvorfor dere vil sammenligne dette. Du kan ikke trø en SSD inn i ett kamera, en mobil eller en gps..
  3. Jeg går ut ifra at dette er fordi hash-formelen deres ikke støtter lengre fraser, og det er nok voldsomt komplisert å bytte til en ny hash. Det vil vel involvere å først brute-force alle brukernes passord (m.mindre paypal er så naive at passordene er lagret noe sted) for så å hashe dem gjennom dem nye formelen...

     

    Edit: Typo

    Null stress. Slikt gjøres over tid. Hvis en bruker logger inn med korrekt passord, kan de enkelt ta dette passordet og hashe på nytt med ny metode, lagre. Når dette er gjort, kan gammel hash fjernes.

    Alle brukere som har gammel hash, går gjennom denne overgangmetoden. Alle brukere som ikke lengre har gammel hash bruker allerede det nye systemet. voila

    • Liker 1
  4. Drivstoff har jeg tenkt på ja, og blir nok å bruke gass.

     

    kjøpte en så liten sekk for en grunn ja, har også en ekstralomme på 12L i tilfelle. Greit å sortere ut noe fra sekken og kanskje.. vannsekk, kanskje feil ord. drikkesystem? ;p uansett må jeg nok ha med ekstra vann i flasker e.l.

    Real turmat har jeg kjøpt og prøvesmakt, og godkjent! :p jeg prøvde kylling carri, men kommer nok til å kjøpe med endel annet også. ingen fiskemat tydeligvis ;p

     

    tensoplast var kanskje ett godt råd :) har ikke erfaring med det, men skal sjekke det ut..

     

    Har dere forslag til ruter, merkede stier og slikt så kom med det. vis meg, og fortell mest mulig. Har ikke bestemt noe her enda. fordel om det er kortest mulig.

  5. Da har jeg gått til innkjøp av en hel del ting..

    telt: Helsport Ringstind Superlight 1-2

    sovepose: Helsport Lom LT

    liggeunderlag: Helsport Airmat PRO

    kjøkken: Primus Omnifuel, Primus stormlighter, bestikk og fat/kopp/div fra STS

    sko: Crispi Skarven

    sekk: Norrøna Falketind 55L

    klær: Jakke, Bukse og div varmebekledning fra Norrøna, superundertøy & innersokker/yttersokker.

     

    ellers ting som førstehjelp, gnagsårplaster, pinsett, kniv, hodelykt, nødtelefon, fyrstikker, ekstra skolisser, dopapirpose er også med..

     

    Det jeg mangler er vannsekk, mat, inner/pakkeposer, engangskluter til vask, kart og solcellelader til telefon.

     

    Det er kanskje inne så morsomt å gå etter vei, men jeg tror jeg kommer til å gjøre det siden jeg er alene og såpass fersk..

     

  6. takk for svar :)

     

    Jeg har ett 'motiv' for destinasjonen min ja, og ruta er der for en grunn.

    pilegrim.info hadde mye nyttig ang pakking, og ut.no var greit å prøve seg frem på mtp kart :)

     

    kjøpte ett par smaksprøver av real turmat nå, så vi får se :p hehe

    er usikker på valg av telt, men ser litt på Ringstind Superlight 1-2 fra helsport.

    Crispi Skarven & Primus OmniFuel skal sjekkes ut.

     

    Har ingen form for tidspress, tar det utover 3½ uke så avlyser jeg hele greia. Har ingen problemer med å avlyse om noe skulle oppstå heller.

     

  7. Hei

     

    Jeg har da vurdert å gå en strekning som er ca 800km med bil. Har lite friluftserfaring fra før av, og har tenkt på turen som en utfordring for meg.

     

    Regner med det går bra å gå langs e6en store deler av turen.

     

    Jeg har heller ikke noe utstyr fra før av, så dette er noe jeg kommer til å kjøpe kort tid før jeg drar. Jeg trenger derimot hjelp til å vite nøyaktig hva en burde ha med på en slik tur, hvordan en burde pakke. Det kan jo være langt mellom muligheter for å få kjøpe mat&drikke. Hvor mye bør en ha med seg mtp på dette, og ikke minst volum/vekt.

    Type telt/sovepose/sko/klær/diverse.

     

    Hvor lang tid burde en regne med på turen? 15-20 dager?

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...