Gå til innhold

Xtrodinary_

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Xtrodinary_

  1. Hei

     

    Har nylig montert en router av typen nevnt i trådtittel og lurer på hvordan jeg kan blokkere diverse nettsider jeg ikke ønsker at brukerene skal ha tilgang til? Har søkt litt rundt om på nettet men finner ikke noe som hjelper. Kan nevnes at jeg har sett på portforward sine guider men siden jeg ikke har router av samme typen som de henviser til så finner jeg ikke ut av hva jeg skal gjør.

     

     

    Takk for svar! :)

  2.  

    Hvorvidt du spiser halal eller ikke har ingen betydning om du er en god muslim.

    Det er hva du tror som er viktig. Du må tro at drap, i din religions navn, er riktig. Gjør du ikke det, kan du ikke kalle deg en god muslim. Spør din Imam.

    Som i selvforsvar?

     

    Usikker på hva Thonord vil fram til her, muligens skrevet litt for fort, håper jeg. Jeg er ikke muslim men for å svare på spørsmålet ditt henviser jeg til Surat Al-Ma`idah 5-32 :)

  3. Jesus elsker alle liike mye. Men Peter elsket Jesus mest av alle disiplene. Og det tror jeg Jesus visste også :)

     

    Hva er referansen din til den påstanden her?

     

    Johannes 20:2 Maria Magdalena oppdager den tomme graven

    "Hun løper av sted og kommer til Simon Peter og den andre disippelen, han som Jesus hadde kjær..."

     

    - Disippelen Jesus var ekstra glad i var ikke Peter altså.

     

     

    Den mannen som var ansvarlig for å korsfeste jesus (Altså, ta livet av Jesus), vil han også få tilgivelse gjennom Jesu død?

     

    Det er ironisk.

     

    1. Mannen tar livet av Jesus.

    2. Jesus dør på korset for å gi tilgivelse til syndere.

    3. Mannen som tar livet av Jesus er skyldig i drap.

    4. Drapet av Jesus skal frelse mannen som drepte Jesus.

     

    :hm:

     

    Gud ofret sin eneste sønn. Men er ikke det hva millioner av familier alltid har gjort når det er krig, de ofrer sine sønner som soldater, og de dør. Hvorfor er det så unikt at Gud ofret sin sønn når vi har gjort det så lenge menneskeheten har vært her. Hva er det som er nobelt med det?

     

    Men det er fåfengt å ha Jesus på korset til å begynne med når det er Gud selv som skaper ondskap. Det er jo direkte irrasjonelt at sønnen skal måtte ta vekk ondskap som faren har skapt.

     

    Se her:

     

    I form the light, and create darkness: I make peace, and create evil: I the LORD do all these things. Isaiah 45:7

     

    Det er jo faren som skaper ondskap og mørke. Og så skal Jesus måtte ta det vekk på korset, bare for å se Gud skape enda mer ondskap igjen. Som sagt, det er fåfengt.

    God Calls Cyrus

    6That men may know from the rising to the setting of the sun That there is no one besides Me. I am the LORD, and there is no other, 7The One forming light and creating darkness, Causing well-being and creating calamity; I am the LORD who does all these. 8"Drip down, O heavens, from above, And let the clouds pour down righteousness; Let the earth open up and salvation bear fruit, And righteousness spring up with it. I, the LORD, have created it.…

     

    Det var mange avguder på den tiden og:) Men ser man det i en sammeneng så har Gud skapt alt ja :) Det var litt befriende å tenke på :) Gud tar jo på seg skylden for alle syndene :IO Det har han gjort en stund og :) Jesus var jo Gud i menneske også så. Hvis ikke så kunne han jo ikke sagt det at hhan tok på seg all verdens synd heller vel? SÅ den som drepte jesus er Guds skyld:) smart :) Og alle blir fri fra synden fordi det er gud sin skyld :) Derfor Jesus :) For å forstå at Gud bære våre synder. Ikke vi. Gud vil bare sette oss fri han :)

     

     

    Du sier her at Jesus også var Gud, i menneskeform. Det er nevnt i Bibelen, i Andre Mosebok 20:2-4:

     

    Jeg er Herren din Gud som førte deg ut av Egypt og ut av slavehuset. Du skal ikke ha andre guder enn meg.

    Du skal ikke lage deg gudebilder, ingen etterligning av noe som flyr oppe i himmelen, går på jorden eller svømmer i vannet under jorden.

     

    Som du kanskje legger merke til er dette de 2 første budene. Var ikke Jesus en mann som gikk på jorden? Den største feilen med Kristendommen idag er at majoriteten av kristne tror Jesus er Gud. Men om du leser Bibelen så finner du ikke et eneste entydig vers hvor Jesus selv sier "Jeg er Gud" eller "Tilbe meg". Videre vet man at Gud er den øverste herren, han har ingen over seg og ingen ved siden av seg hva angår makt og guddommelighet, hans makt er uendelig, han er absolutt og evig. Og viktigest av alt, han gjør aldri feil!

     

    4 Mos 23:19

    Gud er ikke et menneske, så han lyver, heller ikke et menneskebarn, så han angrer. Gjør han ikke det han sier, holder han ikke det han lover?

     

    Johannes 14:28 Jesus sier:

    "...Faderen er større enn jeg."

     

    Johannes 10:29 Jesus sier:

    "...Faderen er større enn alle..."

     

    Johannes 5:30 Jesus sier:

    "Jeg kan ikke gjøre noe av meg selv. Jeg dømmer etter det jeg hører, og min dom er rettferdig. For jeg søker ikke det jeg selv vil, men det han vil, han som har sendt meg."

     

    - Dette minner ikke om Gud, for er ikke Gud allmektig og kan gjør nøyaktig det han vil?

     

    Johannes 17:3

    "Og dette er det evige liv, at de kjenner deg, den eneste sanne Gud, og ham du har sendt, Jesus Kristus."

     

    Apostlenes gjerninger 2:22

    "Israelitter, hør desse ord! Jesus fra Nasaret, en mann godkjent av Gud blant dere gjennom mirakler, under og tegn, som Gud utførte ved ham blant dere, som dere selv vitnet til"

     

    - En mann godkjent av Gud blant dere... Det taler for seg selv.

     

    Da en av de skriftlærde hadde hørt på en av talene som Jesus holdt for folket i Jerusalem, gikk han bort å spurte Jesus hvilket bud som er det første av alle. Jesus svarte, det første budet er dette, hør Israel, Herren vår Gud er én Gud. (Mark 12:29)

     

    Så når du sier Gud er mer enn én, hvor har du det ifra?

     

    Da jesus døde tok han på seg våre synder. Og de ble begravet med ham. Han tok de vekk fra oss mennesker. Så vi ble rene og får mulighet til å treffe målet :) Det Gud vil for oss. Fordi synden kom med Adam og eva ved en feil. Noe Gud ikke ville for oss. Men som fikk konsekvenser så Gud derfor måtte komme til på jorden. Og derfor kom i kjøtt og blod for vår skyld. Så vi iigjen kunne komme til tro på Gud og hans skapelse som var ment for oss. Men vi er mennesker med fri vilje og beklagelig vis gjorde Gud noe som han angret på også fordi vi mennsker ikke lytter på Gud alltid. Og vi er skapt i Guds bilde derfor er vi også små Guder på en måte men Gud er uforteålig for oss nå pga fallet, men mningen var å leve i ett med gud. Men Gud gjorde en feil og mistet oss, men han vil at vi skal komme tilbake. Fordi Gud vet vordan vi har det og Gud vet også hvordan vi kan få det. Og Gud lengter etter de han elsker:) Så når Gud sendte sin sønn seg selv var det for oss. Men også for Gud sin skyld tror jeg. Så når Gud tar på seg synder tar han på seg sine egne synder. Fordi vi er gjort syndfrie.

     

    Som nevnt over sier Gud i Bibelen at han ikke er et menneske, slik at han kan lyge, og heller ikke et menneskebarn slik at han kan angre.

    (4 Mos 23:19) Gud gjør aldri feil, og Gud angrer aldri.

     

    "Og vi er skapt i Guds bilde derfor er vi også små Guder på en måte men Gud er uforteålig for oss nå pga fallet, men mningen var å leve i ett med gud."

     

    - Ja, i Bibelen sier Gud at vi er skapt i hans bilde, men vi er overhode ikke noen form for guder. Det bryter med første bud. Med en gang man sammenligner noen eller noe her på jorden med Gud, så er han ikke lenger Gud.

     

     

    Mine synder?

    Du har ingen synder. Bare Gud bærer synden.

     

     

    Jesus døde for våre synder, ikke Gud. Dog betyr ikke dette at mennesker idag er synd-frie. Du kan ikke gå ut å stjele, morde, voldta og tro at det går fint fordi Jesus bærer dine synder i fortid, nåtid og fremtid.

  4. Da Gud druknet hele verden under noah floden, så drepte han 99.99% av hele verden. Deretter angret han på det og satte regnbuen som pakt på at han aldri mer skulle drukne hele verden. Men så kommer han på en "bedre ide", istedet for å drukne 99.99% av verden, så bestemmer han seg for at det er bedre at han dreper sin egen sønn istedet (på korset).

     

    Så 99.99% dør i floden.

     

    .....og den siste 0.01% dør på korset. Det er 100% drap, hvem er det igjen å elske?

     

    For meg høres ikke dette ut som noen kjernekar. Beklager. :hm:

    (Jeg tror faktisk ikke han er verdt begrepet drittsekk engang, det er for snill karakteristikk å gi han)

    Feil.

     

    4 Mos 23:19

     

    Gud er ikke et menneske, så han lyver,

    et menneskebarn, så han skifter sinn...

     

    Ergo, Gud kan aldri angre.

  5. Det står ikke om noen disipler i det hele tatt i bibelen under korsfestelsen. ikkw wngang at Maria var der. Men en ved navn Simon måttehjelpe Jesus.

    Her er vi uenige og du har ikke støtte fra Bibelen i det du sier.

     

    Fra bibel.no:

    Johannes 19:25

    " Ved Jesu kors sto hans mor, morens søster, Maria som var gift med Klopas, og Maria Magdalena."

     

    Fra biblegategateway.com King James Version

    John 19:25

    "Now there stood by the cross of Jesus his mother, and his mother's sister, Mary the wife of Cleophas, and Mary Magdalene."

  6. Er nøyaktig det jeg også har trodd, men i filmer som er laget om Jesus så ytrer Jesus navnet "John" og overgir ansvaret for moren Marie til denne "John" disippelen. Jeg mener såklart ikke at slike filmer er sannheten om Jesus men at de må tross alt forholde seg noen lundre på riktig kjøl.

    etter slik jeg har forstått det var Peter fraværende under korsfestelsen, som dog er ment å vær den 3. fornektelsen av Jesus. Er mulig jeg har missforstått en del..

  7. Det er brukbart i den sammenhengen hvor man trenger store tall for å beskrive noe uten nødvendigvis å bruke hundrevis av nuller i tallet sitt. Som for eksempel å beskrive størrelsen på universet og lignende. Under har du en link til en kort videosnutt om Googol og Googolplex.

     

  8. Jobber for tiden med et prosjekt i Lastelære på ledelsesnivå for navigatører ved en teknisk fagskole. Lurte på om noen her har noen gode innspill til hva eg bør inkludere i besvarelsen.

     

    Prosjektet er fordelt i et gruppearbeid og oppgaven låter som følger:

    "Planlegge å sikre trygg lasting, stuing, sikring og omsorg for lasten under reisen, samt lossing. Hvordan anvende relevante internasjonale regler, koder og normer for trygg lasting, lossing, stuing, sikring og transport av last."

     

    Det er naturligvis et bredt tema hvor mye må inkluderes. Boken jeg har i faget er svært tungskrevet så lenker til relevante nettsider og lignende hadde vært til stor hjelp.

     

    På forhånd takk
    Xtrodinary

  9. Hei, har plutselig fått problemer med routeren, internett tilkoblingen er av og på hele tiden, og på router siden fikk jeg følgende feilmelding;

     

    "If your ISP gives you a static (fixed) IP address, please configure the Internet settings on the device. Your voIP can not be made at this situation."

    Har også dukket opp en og annen feilmelding angående WAN/DSL

     

    Har hatt problemer med forrige router av samme merket men mottok ny router som har fungert fint helt til nå. Har prøvd å ta strømmen til routeren flere ganger uten at det hjalp. Noen som vet hva som er feilen og eventuelt har noen forslag til hva eg kan gjer?

     

    post-253304-0-62476100-1409940776_thumb.png

  10. Custom ROM er rett og slett en annen versjon av operativsystemet som kjører på telefonen. Det er dette som styrer alt av telefonens funksjoner. Om du bytter ut LGs operativsystem med den jeg henviste til, vil så og si alle problemer forsvinne.

     

    Bytter jeg os så mister jeg garantien på mobilen også. Så dette vil jeg helst unngå.

  11. Hei

     

    Har nylig fått min Optimus 2X. Er stort sett fornøgd uten om det irriterende problemet med at den slår seg automatisk av til tider. Dette gjør den menst den er i stand by mode, altså låst. Da funker det ikke og slå på igjen via knappen oppå mobilen, jeg må ut med batteriet for og få liv i den igjen. Har lastet ned siste oppdatering men problemet bare fortsetter... Begynner og bli rimelig oppgitt når det skal vær en såpass ny og "smart" telefon.

     

    Noen som har tips til hva problemet kan vær?

×
×
  • Opprett ny...