Gå til innhold

ferdinan-foto.no

Medlemmer
  • Innlegg

    302
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ferdinan-foto.no

  1. Fint tatt. Den øverste delen av bildet gir kanskje ikke så mye til stemningnen. Så du kunne vurdert å croppe dette bildet i topp slik at du kommer ned til et 1:1 format.

     

    Hei Kasper, takk for synspunktene dine. Det er alltid artig å høre andres mening. Men for meg forsvinner litt av stemninga dersom jeg fjerner toppen med skygger på bygningene. Men takk for positivt innspill:)

  2. Skjønner hva du mener,,,men du pleier å levere bedre, positivt ment. Kreativt er det i alle fall.

     

    Tusen takk for kommentaren, ja grafikk er vanskelig. Det skal se så lekende lett ut at selv en femåring kunne klart det, men akkurat det er kjempevanskelig å få til. Det er vel en nybegynnerfeil å klemme til litt i overkant. Burde kanskje koblet inn ferre elementer. Men fine farger blei det jo, ikke umulig at det hadde gjort seg bedre på et digert lerret enn det gjør på en liten dataskjerm?

  3. Her ser jeg konsentrasjon og tankevirksomhet. Når jeg ser på det/deg så "ser" jeg både innadvendt energi og utatvendt energi, I referatet fra Wiki sies det i siste setning at en kan innta posisjon som djevelens advokat for å belyse en sak bedre. Er selvportrettet virkelig et portrett av djevelens advokat så så er det tankevirksomheten rundt "saken" jeg leser ut av bildet. Jeg ser ikke den negative biten. Hadde du ikke skrevet noe hadde jeg allikevel tenkt innadvendt og utadvendt energi.Bildet gir rom for mange tankeretninger. Hvem er du? Hva er din historie? Hvorfor så alvorlig? Hadde vært morsomt å se et selvportrett hvor du smiler så du nesten går ut av bildet :) tror du er fotogen da og? Synes det er et spennende bilde. Godt å se på. Spennende kommunikasjon :)Alt i ett ord, spennende :)

     

    Takker hjertlig for lang og utfyllende kommentar:)

  4. Spennende og veldig godt gjennomført.Liker måten lyset treffer irisen op hennes høyre øye (til venstre på bildet)Det lyse, litt grunchaktige uttrykket passer den unge modellen

     

    Takker for hyggelig kommentar Wasco.

  5. Jeg synes bildet var av veldig bra kvalitet jeg, man kan jo alltids justere bilder til den store gullmedaljen, men det er ikke alltid det blir like vellykket. Du må i allefall være en sann fuglevenn. Likte også det tette utsnittet i røff og tøff dokumentar stil.

×
×
  • Opprett ny...