Gå til innhold

SinnsykeOnkel

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SinnsykeOnkel

  1. De har nok hørt om katten som snur seg i luften for å lande på beina. Greit nok det. Men hadde brukerne ikke vært så slomsete hadde den funksjonen vært unødvendig. Min første mobil var svær som en murstein. Og det er mange, mange år siden. I løpet den tiden som har gått, har jeg mistet min mobil i bakken EN gang. Og det var en SE W800i som gikk i betongfliser med innlagt småstein, fra to meters høyde. Med en liten ripe som resultat.

  2. En i familien ble pådyttet en Nokia med Windows fordi den skulle være enkel å bruke. Fikk prøve den. Man måtte være fuktig på fingrene for å få skjermen til å lystre. Menyene og "Legoklossene" på startskjermen ledet meg ikke dit jeg trodde jeg skulle komme. Intuitivt? NOPE! Mikrofonen må være tettet med silikon. Den man ringer til, hører bare uklar mumling. Solid nedtur. Denne går nok til Fretex...

    En Android blir nok løsningen. Skal jeg kjøpe et eple, går jeg til fruktdisken hos kolonialen ;-)

  3. Har bygget en håndfull maskiner helt eller delvist vannkjølt. Til og med bygget om to strømforsyninger selv. To av maskinene var 100% vannkjølt og gikk på en svær felles radiator. De kunne da kjøres 100% vifteløst både på maskin og radiator. De aller fleste vannblokkene var egenprodusert. Det var et kick hver gang man startet maskinen og det eneste man kunne høre var et klikk fra et rele... Og det var det! Stille PC er toppers!

     

    Men nå gidder jeg ikke mer. Komponentene i maskinene nå for tiden krever en del mindre strøm, kjøleribber og vifter har blitt mer effektive. Dermed kan en viftekjølt PC bli meget stille, til tross for heftig ytelse.

     

    Kjøpte nylig et LianLi kabinett med 5x120mm vifter og satte inn en Chieftec 1200W strømforsyning. Har ikke satt inn hovedkort ennå, men når PSUen driver viftene med 12V er det ikke mye bråk selv med sidedørene av. Med dørene på, dempematter og viftestyring, blir det nok bra selv med CPU og GPU-vifter (SLI-opplegg) i tillegg.

×
×
  • Opprett ny...