Gå til innhold

W-J

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av W-J

  1. Har nå Djuice NonStop L med 6GB data i stede for 5GB. men dette er en kampanje som går ut denne måneden. Trenger egentlig mere enn 6gb data i måneden da hybel nette er ustabilt som fy!

     

    Har sett endel på banzai 4g, de har 10GB i måneden for 229Kr + tale og sms men de bruker netcom nettet men jeg har veldig dårlig netcomdekning hjemme.

     

    Så noen som vet om tilsvarende operatører eller noe gode tilbud på telenor nettet?

  2. Hp'n som jeg har til skolearbeid er MYE tykkere men den har også bare en celeron prosesor som sliter med 720p filmer :nei2:

     

    Ved tyngre belastning så kan man høre vifta, men til vanlig stue bruk så har jeg ikke lengt noe særlig over det, men ja den kan støye litt.

     

    Hvis dette er 2011/2012 skole-PCen for VGS må du få sjekket den opp. Jeg dro akkurat opp en 1080p film på en ekstern monitor via HDMI og det gikk glatt (vel, så glatt en film går da, 24FPS er ikke akkurat glatt).

     

    Var flash videoer egentlig mente (vgtv osv) som små hakker i HD, noe alle pc'n vi har i klassen gjør.

     

    1080p som er "lastet ned" funker så lenge de ikke er forstore/høy bitrate,

  3. har selv en acer s3 med samme konfigurasjon, den drar 1080P filmer lett selv når vi kobler den til en 1080P skjerm. Har heller aldri merket noe hakking på vgtv og lignende sider.

     

    De innebygde høytalerene er dessverre ikke de beste, men lyd kvaliteten gjennom 3.5mm jacken er bare lattelig bra faktisk noe av det beste jeg har hørt fra en "billig" laptop.

     

    Tastaturet er godt å skrive på hvis du skal bruke det til word osv, men fortsatt langt unna min ProBook 4330s dessverre.

     

    W-J

  4. Alle delene skal passe sammen ja.

     

    Men hvis det er noen kroner igjen på budsjettet ditt så ville jeg ha byttet til Dette hovedkortet da jeg har dårlig erfaring med Asus sine billigere Hovedkort men dåg veldig god erfering med Pro korta. og hvis du også legger til en K prossesor så kan du også overclocke maskina.

     

    Men som sveinbuen sa: Forguds skyld IKKE bruk green disken som OS disk. :nei2:

     

    Lykke til :)

  5. Vet ikke hvor stramt budsjettet er, men ett 6670 koster litt over 600kr og skal greie å dra mc relativt bra. hadde selv ett 5670 før og det dro mc uten noe problemer, men husk att mc er ganske cpu krevende.

    Hva er resten av specs'a?

     

    Prøvde foresten MC på servern min for en stund siden, og der fikk jeg 40+ fps med en AMD athlon x4 620 - 4gb ram, og ett ellgammalt nvidia geforce 7800GTX

     

    - W-J

  6. Jeg ville nok ha oppgradert prossesoren, siden BF3 greier å bruke en quad-core prossesor.

    jeg har AMD athlon II X4 @ 3.1Ghz, 8Gb ram og ett ati radeon hd 5830 å jeg vurderer selv å oppgradere til en intel i5 2500k. men ikke grafikk kortet. siden jeg føler att cpu'en er min store "bottleneck"(+ at budsjettet mitt er begrenset)

×
×
  • Opprett ny...