Gå til innhold

Mobil eksperten

Medlemmer
  • Innlegg

    779
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mobil eksperten

  1. Hei.

    Jeg bruker for tiden to minnekort på min P800 ( 16 mb som fulgte med og et 64 mb ). Jeg har en del bilder på det minnekortet med 16 mb, men så er problemet av mobilen ikke finner bildene. Det eneste er at den viser hvor mye plass det er igjen på minnet, ikke noe annet. Så er det kommet en ny mappe på det minnekortet som heter "images"... Det som skjer når jeg går inn på mappen som heter "images" eller "uaktivert" på minnekortet så står det at jeg har 0 bilder inne, selv om jeg har 2-300. Noen som vet hvordan jeg kan få mobilen til å vise disse bildene, eller om det går ann å slette de, og kanskje få inn nye hvis det hjelper.

  2. Skal til butikken der jeg kjøpte den på tirsdag :) heldigvis har jeg alle bildene lagret på minnekortet, men det er værre med kontaktene, notatene og de tingene der, men det er vel værdt det. Har bare noen småspørsmpl til:

    - Koster det noe å oppgadere den?

    - Hva blir forskjellene?

    - Hvor lang tid cirka tar det før oppgaderingen er ferdig i butikken og jeg kan få tilbakt telefonen?

     

    Imens er det vel bare å tørke støv av t68i'en å bruke den i mellomtiden :hmm:

  3. Hei, jeg har et stort problem. Jeg får ikke slått på p800'en min. Jeg tror den har gått tomt for minne, og reagerer ikke når jeg trykker på "på" knappen, det eneste er en liten vibrering som vanlig. Noen som vet hva jeg kan gjøre for at den skal funke igjen? Går det ann å slette ting på mobilen på en viss måte selv om den er av?

     

    Trenger hjelp fort :cry:

  4. Jeg synes ikke den er så stor. Kan føles ganske rart hvis du har blitt vant til den, og en dag ikke har den i lommen av en eller annen grunn. Føles så mye lettere på den siden da :p Også den tastaturen - stoler ikke helt på den...

  5. Noen som vet om den funker på ALLE Sony Ericsson Bluetooth mobilene? Litt kjipt å kjøpe den hvis den ikke funker på p800 da :scared: Hvor langt kan den kjøre fra mobilen da, eller lengen (hvis dere skjønner) :dontgetit:

     

    Hvordan er styringen da? På en p800 altså...

    Den fungerer ikke på P800 eller P900.

    :scared:

    Da får jeg vel finne frem den "gammle" t68i'en da... Den funker vel på den? Hvordan er styringen da?

  6. Noen som vet om den funker på ALLE Sony Ericsson Bluetooth mobilene? Litt kjipt å kjøpe den hvis den ikke funker på p800 da :scared: Hvor langt kan den kjøre fra mobilen da, eller lengen (hvis dere skjønner) :dontgetit:

     

    Hvordan er styringen da? På en p800 altså...

  7. sinnabrus: fortell meg fordelene ved MIDP2.0 fremfor MIDP1.0 og si litt om hvorfor man trenger MIDP2.0 nå...

     

    P810 er uansett (som P800) ubrukelig til spilling (unntatt enkle brettspill), så hvorfor du nevner java'en aner jeg ikke... Hadde den hatt skikkelig tastatur hadde situasjonen vært en annen.

     

    Enig med GeeZuZz, touchscreen er noe herk.

     

    Nå vet vi ikke hvordan tastaturet på P810/P900 vil bli, så det er litt vanskelig å si. Som sikkert de fleste vet her inne, så blir tastene på P810/P900 ikke samme som P800, siden det er slik som på 6800 (?) Iallfall så er det ikke de små metall "kulene" som stikker inn i skjermen, så hvem vet, den kan bli bra å spille java spill på, og alt det derre med tastaturet igjen. :smile:

  8. 'Touchscreen' navigering er den absolutt beste/kjappeste måten å navigere mellom applikasjoner.

     

    Nei. Jeg navigerer fortere og enklere 3650'en min, enn jeg gjør med PDA'en min. På den tiden du bruker på å finne frem den andre hånden og pennen, har du klart å finne frem det du skulle hvis du hadde hatt en navikey.

     

    Det mest irriterende med PDA'en min er at det er stress å bruke penn, og være avhengig av å bruke begge hendene.

     

    Handen tar ikke lange tiden å finne frem :p Det er faktisk raskere å ta av pennen og åpne flippen på en P800 en det er å ta av talsterlåsen.

     

    Stress å bruke penn? Hvis det er stress lever du et utrolig rolig liv, for meg er det avslappende å bruke penn :p

     

    Uansett så kommer P810/P900 til å knuse sx1, men det med touchscreen er jo smaksak. Liker du ikke det er vel sx1 best (hvis du liker tastene). Og hvis du liker å ha alt samlet så kjøp P810/P900 :smile:

  9. Er prisen uavhengig, gå for P810/P900 :smile: Det er vel ikke noe vanskelig å klekke ut da. Touchscreen som gjør det raskere å komme gjennom telefonen, megapikselkamera(?), iallfall bedre. Stooor skjerm. Gå for P810/P900, sx1 virker jo som en neonode som aldri kommer :p

  10. Ja, jeg har en del animasjoner, men det er rett før jeg sletter alle. Det som er så 'utrolig' irritrendes er at de er så veldig trege den første runden, og etter det går de dobbelt så fort. På wappen er de helt normale, men når jeg går inn på Bilder og klikker på en animasjon så skjer det tullet. Hva kan dette være, er det noen instillinger på telefonen?

    Takker for svar :smile:

  11. Trodde for noen måneder siden at det skulle bli min neste, men jeg tok feil. Den er enda ikke kommet og det begynner å bli lenge siden jeg tenkte på å ha en slik i nermeste framtid. Jaja, det ble en P800 på meg, og den neste blir nok en P900 hvis ikke Z1010 klarer å lure seg inn i mellom der :smile:

  12. Jeg har desverre ikke noe svar på det du spurde om, men jeg tenkte jeg bare skulle minne deg på noe :)

    Og dine neste 453 innlegg er like fucka?

    Det jeg mener er at en må være seriøs, og det eneste var for mange spørsmålstegn.. Ikke det verste da, men det var også det første innlegget, og en blir bedre kjent etter hvert og mer seriøs..

    scirocco: Jeg så absolutt ingen ting seriøst i din post nå, så du er ikke bedre.. Gi nå gutten en sjans til å føle seg velkommen hit på forumet da :smile:

×
×
  • Opprett ny...