Gå til innhold

Iwant1ofThose

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Iwant1ofThose

  1. Dårlig opplevelse!
    Er målgruppen lesere i utlandet eller i Norge??
    Hvis ja at målgruppen er lesere i utlandet kan jeg være enig at overskriften er godkjent. Men er målgruppen i Norge så er det tullete å si at prisen er billig i utlandet når det ikke blir billig hvis den kommer i salg i Norge. Hjelper lite selv om det står nederst i testen. Hvorfor skal jeg lese hele artikkelen når det konkluderes med at den ikke blir billig i Norge??
    Kunne brukt teksten som er ved siden av karakteren som overskrift.
    "Honor 8 Pro gir himmelsk ytelse, men prisen er ikke fullt så hyggelig som den pleier."

    Dere er interresert i å beholde de leserne allerede har men samtidig vil få nye? I stedet for å se på leserne som bare lesere se på dem som kunder. Kunder som dere vil selge gode leseropplevelser. Sammenlign gjerne med en restaurantopplevelse. Hvis man får dårlig restaurantopplevelse hvorfor skal man da komme tilbake igjen?? Selg meg gode restaurantopplevelser, og gi meg en grunn til å komme tilbake igjen.

    • Liker 4
  2. Nei, men som sagt trenger ikke det bety noe. Den utgjør jo en reklamekanal på din pc som du ellers ville vært foruten, det er helt klart at epic får noe tilbake. Gratis ville vært om vi fikk spillet betingelsesløst.

    Forstå meg rett, det eneste jeg har noe imot her er utvaskingen av gratisbegrepet. Ellers er alt i orden, jeg har selv benyttet meg av tilbudet.

     

    EDIT: Ja forresten, du må også opprette en konto under fullt navn også. Gratis meg midt i kaviarstjerna.

     

     

    Ikke meg imot å lage en konto da det ikke koster noen kr. Det at de får billig reklame for sine egne produkter gjør meg ikke noe så lenge brukerne ikke direkte blir lurt.

     

    Med argumentet ditt er ingenting gratis så begrepet er derfor alt utvasket. Poenget vil derfor nulle seg selv ut.

  3. Enkelt å greit forklart her: http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/06/19/upcoming-changes-to-windows-10-insider-preview-builds/

     

    1. hvis man holder seg som innsider så får man beholde win10, men da er man betatester for evig.

     

    2. Hvis man ikke vil være betatester så må man ha en gyldig win7/8/8.1 lisens fra før, eller kjøpe win10 lisens.

     

    Fritt valg!

     

    Takk for forklaringen, N|troXx. Enkelt oppsumert. Denne artikkel var veldig rotete og enda mer forvirrende enn forklarende.

×
×
  • Opprett ny...