Gå til innhold

Vollinho

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vollinho

  1. Prøvd å bytte HDMI inngang?

    Hadde litt av samme på min Sharp. Det som skjedde hos meg var at den trodde jeg hadde et surroundanlegg tilkoblet og derfor skrudde av lyden, bytta da til HDMI 2 og problemet forsvant. Ikke samme problem som deg, men verdt å sjekke.

     

    Sjekk også om det er oppdatering til TV'en på nettet og oppdater den.

    Har 2 forskjellige hdmi er siden jeg bruker hdmi til ps3 og en annen til dekoderen for å se tv, men det skjer uansett hvilken hdmi jeg bruker. Får evt prøve å oppdatere, men må nok bruke en harddisk for dette ettersom tvn ikke vil oppdatere pga at den ikke finner noen kanaler inne.

  2. Hei!

     

    Jeg har en Sharp LCD TV som har begynt å tulle med lyden i det siste. Tror det starta for ca 3 dager sia da jeg satt og spilte og lyden bare forsvant. Jeg skrudde tvn av og på og lyden var tilbake, men etter en 10-15 min igjen så skrur lyden seg av. Dette skjer også når jeg ser på tv så det har ingenting med play station å gjøre.

     

    Har prøvd å fikse litt på innstillinger for å sjekke om det utgjør noen forskjell men uten suksess. Ser virkelig ikke hva som er problemet, men iløpet av ca 20min så forsvinner lyden kanskje 3 ganger. Fryktelig irriterende å skru tvn av og på så mange ganger.

     

    Setter stor pris på alle forslag dere måtte komme med, og håper på raske svar! :)

    Vil helst slippe å levere inn tvn på Lefdal.

  3. Hei!

     

    Jeg satt og spilte fut (fifa 13) på ps3 da skjermen fryste så jeg skrudde av og på igjen. Det som kom opp var at systeminnets filsystem er ødelagt, trykk fortsett for å installere på nytt. Det har jeg gjort rundt 6 ganger nå men det samme kommer opp igjen. Jeg har også prøvd å gjenopprette filsystemet, men det står forbereder gjenoppretting i flere timer uten at det skjer noe. Er det harddisken som er ødelagt, veit dere noe om det?

     

    Om jeg leverer den inn til expert er jeg redd for at jeg kommer til å få en ny ps3, og jeg har ikke tatt noe backup av filene mine.., utrolig dumt selvfølgelig. Men hva skjer med fut laget mitt om jeg får meg ny ps3? Må jeg starte på nytt der og? Har et veldig bra lag som jeg har brukt en del penger på... Har lite lyst til å starte på nytt :/

     

    Og en siste ting. Veit dere om expert kan klare og redde filene mine så jeg slepper og miste alt? Eller om jeg får gjort noe selv for å redde dem?

     

    Tusen takk for svar :)

  4. Hei,

     

    Jeg har lenge hatt problemer med Fifa 12 og ea. Saken er at Fifa 12 vil ikke knytte seg til ea.com brukern min. Jeg får verken sett FUT laget mitt, sett statistikken min elr lagd game face. Ganske irriterende -.- Jeg har vært inne å kikka på mine online-innstillinger på Fifa 12 og der har jeg ikke samme e-post som på ea.com. Jeg veit ikke om d er d som kan være problemet, men d går ikke ann å skifte e-post heller. D som kommer opp da er at tjenesten ikke er tilgjengelig, prøv igjen seinere. Jeg kan heller ikke lage ny bruker på ea.com for ps3 ID-navnet mitt er jo brukt fra før av. Jeg har kontakta ea flere ganger, men til ingen nytte.

     

    Jeg vil bli utrolig glad om noen vil hjelpe meg å løse dette mysteriet ^^

  5. Hei, jeg har et problem med min ps3. når jeg slår den på kommer ikke startmenyen opp, d står kun "intet signal." og for å spille f.eks fifa12 må jeg sette i spillet mens ps3 er slått på for at jeg skal få bilde og kan spille, men da har jeg plutselig et annet problem. etter jeg har satt inn cden og starta fifa kommer d en skurrete lyd og ingen tegn til noe lyd fra spillet. ps3'en er ganske ny så jeg lurer på om d kan være tven som har en dårlig inngang når d gjelder hdmi...

    får heller ikke brukt en annen kable for da må jeg jo likevel ha opp startmenyen for å få bytta om.

     

    Takker for all hjelp jeg kan få :)

  6. dette har jeg prøvd, problemet er ikke varme eller støv. problemet ligger nok i hovedkortet eller harddisken men jeg vet ikke hva. så det er det jeg trenger hjelp til, å finne ut hva som er galt så jeg kan kanskje fikse den selv.

     

    jeg er ganske sikker på at problemet ikke ligger i skjerm kortet for da ville skjermen vert helt svart.

     

    Har du prøvd, mens konsollen står i stand-by, å starte den, og skru den av igjen. Start den igjen, men denne gangen la fingeren ligge på på-knappen til den piper først en gang, så to ganger. Dersom du ikke får opp en liten meny da (er en liten troubleshooting-meny), ville jeg søkt på nettet etter måter å fikse vanlige feil. Er flere nettsider som har detaljerte artikler om hva du kan gjøre, men du bryter da garantien, og selv om den har gått ut, er det ikke sikkert Sony (Nordisk Film) vil reparere den mot betaling om du har plundret med den.

     

    Er du uansett interessert i å prøve selv, finnes det som sagt flere artikler på nett om hva du kan gjøre. Hadde en god en, men husker ikke adressen i farten. Skal se om jeg finner den igjen. Den involverte blant annet å varme opp hovedkortet med en varmepistol (typisk brukt for å legge linoleumsgulv), som smelter sammen metallkretsene dersom de på en eller annen måte har falt fra hverandre.

     

     

     

     

    Jeg har bare hatt min ps3 i 1år nå så lar de expert folka se på den. skal jo ikke ta betalt de, for jeg mener d er no 2års garanti greier. Flere ting som ikke er normalt med den, som at når jeg skulle slå den av fordi den ikke funka, måtte jeg dra ut kontakten til ps3. Samma hvor mye jeg holdt inn elr trykka på av/på knapp så funka ikke d. Denne ps3'en må jo han noen seriøse problemer :p

  7. Jeg ville testet med en HDMI- eller komponentkabel på en annen tv før du avskriver PS3-en din som død.

     

    Feilen kan skyldes kabelen, utgangen fra PS3 og inngangen til tv. I verste fall, er det PS3-en som klikker. Dersom du har en av de store PS3-ene uten blank kromstripe, skru av PS3 med bryteren bak. Vent 10 sekunder. Hold på Eject-knappen og skru på PS3 igjen. Viftene vil reversere i 15 sekunder og blåse støv ut fra konsollen, og konsollen vil kjøre en slags selvdiagnostikk. Når viftene roer seg igjen, skru av bak, gi den et par minutter, og skru den på igjen.

    Støv kan potensielt ikke bare hindre nedkjøling av konsollen, men også andre komponenter og sensorer.

     

    Har du PS3 Slim, ville jeg gjort det samme, men husker ikke hvordan du aktiverer denne funksjonen her. Den første utgaven (med blank kromstripe) støtter per dags dato ikke denne funksjonen.

     

     

     

    dette har jeg prøvd, problemet er ikke varme eller støv. problemet ligger nok i hovedkortet eller harddisken men jeg vet ikke hva. så det er det jeg trenger hjelp til, å finne ut hva som er galt så jeg kan kanskje fikse den selv.

     

    jeg er ganske sikker på at problemet ikke ligger i skjerm kortet for da ville skjermen vert helt svart.

  8. Hei. Jeg har fått et problem med min ps3, noe som aldri har skjedd meg før. Jeg har brukt vanlig kabel (ikke hdmi) til TVen min.

     

    Jeg satt og spilte idet skjermen på TVen fryste, så jeg skrudde av TVen og ps3, men da jeg skrudde den på igjen var det verken bilde eller lyd.

     

    Ps3'en var slått på men på skjermen var det helt svart med masse prikker i forskjellige farger.

     

    Kan det være en feil med kabelen eller er ps3 ødelagt ? :thumbdown:

×
×
  • Opprett ny...