Gå til innhold

fatim

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fatim

  1. For øyeblikket er det største spillet jeg har installert Crash Bandicoot 4 – Its About Time. Tar opp rundt 30 GB. Måtte avinstallere GTA V for å få plass. Har litt lagring, men en overraskende stor andel går bort til Visual Studio med diverse plugins. Hjemmekontor først, dernest gaming!

    Dette vil jeg ikke avinstallere fordi jeg synes det er veldig avslappende å prøve å slå mine egne speedrunrekorder på forskjellige baner på kveldstid. Og andre store storyspill tar for lang tid å spille i mellom slaga. Siden jeg ikke har plass til begge deler får de store spillene bare vente litt ^^

  2. Andzel skrev:

    Bare jeg som stusser på at tastaturet fikk 7,5 karakter? Ifra en test i 2017 (?)

    Sist test i 2020 når jeg fant test av mekaniske tastaturer ifra 2020 fikk det hele 5,5.?

    Er det noe jeg ikke ser? Tenkte at jeg aldri hadde sett dette tastaturet så høyt på TEK. Og jeg har solgt på Logitech G513 Carbon RGB, Logitech G513 Carbon, G513 Carbon RGB, G513 Carbon og til og med G513 i søktefeltet på tek. fordi ble usikker.

    Så noen som finner ut av dette?

    Prøv å google "Logitech G513 Carbon RGB Gaming gamer". Fant en test publisert i 2018 med svaret du er ute etter :)
  3. God anmeldelse!

    Eneste jeg gjerne vil kommentere (så ikke noen går på en smell), er setningen etter selve anmeldelsen. "Vil du ha mer «metroidvania»? Prøv deg gjerne på Dead Cells eller Iconoclasts". Jeg har ikke spilt Iconoclasts, men Dead Cells er definitivt ikke det du forventer hvis du kjøper det med håp om å spille et klassisk Metroidvaniaspill. Det er mer et Roguelite a la Hades i gammel Metroidvaniastil (2D sidescroller).

    Se heller til Hollow Knight eller Axiom Verge eller noe sånt :)

  4. Er det mulig og få 3-4 stacks med ull og et par andre ting når jeg trenger det? Vet ikke helt hva annet jeg trenger enda, men jeg jobber med og lage Kakariko Village fra The Legend Of Zelda Ocarina of Time ;)

    Holder du på fortsatt? Har du gjort det ferdig?

    I så fall, hvor er det du har laga den? ^^

    Letteste måte å komme seg bort og koordinater hadde vært niice! :)

×
×
  • Opprett ny...