Gå til innhold

Ebbo

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ebbo

  1. Hadde de ikke rævkjørt sc2 ut av en annen verden hadde de nok ikke havnet i denne situasjonen. De ble advart lenge før release og salgstallene var horrible. Igjen ble det skyldt på piratkopiering. Fornærmelsen av fanbasen derimot var det ytterst få som nevnte. Chris taylor må gå planken. Kapitalistiske apekatt som det hører ikke hjemme med slike store titler. Takk for TA og supcom FA. Etter sc2 har du vist hva som er viktigst for deg med å lage spill.

     

    Fysj for et snakk! Chris Taylor har jo sagt selv at han ikke liker Supcom2 personlig.

     

    Triste nyheter dette. Gledet meg lenge til Kings and Castles.

  2. Kanskje jeg får børste av støvet på DTen min. AoC er det spillet jeg har spilt mest i hele mitt liv, mener det ligger på rundt 2,5k timer. Gameplayet er uslåelig.

     

    Ah... minnene.

     

    Foresten, til alle som sier "jeg sluttet rundt lvl XX" så gjode jeg det samme. Flere ganger. Jeg sluttet på lvl 22 i en måned, på lvl 55 i ca et halvt år, og brukte tiden på å lage world PvP alts etter å dinge 80 da det var lite endgame content. Men jeg er så sinnsykt glad jeg var talmodig og holdt ut til Funcom fikk mekket sluttspillet.

  3. Beklager på forhånd om dette har vert snakket om i noen av de 28 sidene før denne.

     

    Har problemed med å få min P150E til å bruke HD 7970m som adapter. Maskinen bare nekter å bruke HD 7970m, selv om driveren er installert. Har både forsøkt å installert driveren via Clevo sine driversider, og AMDs sider.

    En ting som merkes er at CCC ikke vil installeres, og at AMDs automatiske driveroppdaterings mykvaren påstår at der ikke er noe kompatibel maskinvare i gata. Alt går på HD 4000. Spill, Benchmarks, videoer som spilles av, alt.

     

    Da maskinen er nylig softet hadde jeg forsøkt å formatert og reinstallert, men dette er litt vanskelig da jeg befinner meg i en leir med portforbud :(

     

    Har noen andre hatt problemer med dette?

  4. Hah, kjøpte en P150E for noen måneder siden med samme speccsa som P170E bare med 7970m og ingen ODD (bruker aldri plater, har ekstern i nød). Kom på litt under 12k.

     

    Trekker litt på smilebåndet når jeg leser saker som denne eller snakker med andre som har kjøpt spill laptop. Et av de beste kjøp jeg har gjort.

     

    PS: Dere kan nevne at Multicom maskinene er basert på Clevo.

  5. "Horribel film kommer til å bli et horribelt spill" kunne overskriften være.

     

    Horribel film? Dette var jo blant årets beste filmer. Ikke bare har den god humor med gode parodier, den skildrer også på svært god måte hvor idiotisk presidentvalget i USA hvirkelig er, hvordan Hitler spredde nazismen, og griskhet etter makt generelt. (sikter blant annet til slutten på filmen).

     

    I tillegg har det lenge vert vert et vakum for gode sci-fi filmer de siste årene, noe denne med samarbeid med Prometheus fikk ordnet opp i.

     

    Tror du må se filmen en gang til om du ikke tok budskapene denne filmen gir oss :)

     

    On topic: Tviler på at spillet blir bra. Det kan bli bra, men trolig ikke.

  6. Jeg visste det! Jeg visste det! Jeg visste det!

     

    Vanligvis blir jeg trist av slike nyheter, men når det kommer til dette spillet her så nyter jeg nedgang. SWTOR er en fornermelse for Star Wars universet, og for dataspill generelt. Copy/Paste: The game. Det eneste som de egentlig kunne skryte av var historien gjennom spillet, men gruses lett av TSW.

     

    De vanvittige summene som gikk med på å lage dette spillet burde gått til gameplay- og combat-mechanics, ikke 9 år med voice recordings.

    • Liker 2
  7. "? Vårt mål er å ha 200 figurer på skjermen under våre massive slag. Dette gjør at vi har begrensninger med tanke på antall polygoner, teksturer og slike ting. Derfor kan vi ikke nå fotorealisme. Så for at spillet skal se bra og interessant ut, gjør vi det stilisert."

     

    Verken Tera, Age of Conan eller Secret World har så mange karakterer på skjermen på en gang. I tillegg vil nok Elder Scrolls Online ha en stor, åpen verden, mens f.eks Age of Conan hadde knøttsmå områder. Da blir det mindre å rendre på en gang, så de kan la det se bedre ut. Jeg synes det var et klassisk eksempel på grafikk over gameplay. Jeg vil ha en stor, åpen verden, ikke gå fra rom til rom.

     

    Kunne ikke vert mer uenig. Grunnen til at jeg har spilt Age of Conan i nesten 5 år er nettopp på grunn av spillets overlegne gameplay. Har prøvd ALLE mellomstore og større MMORPG som har kommet siden WoW multipliserte spredningen av sjangere, og har aldri spilt et MMORPG med bedre kamp system. Si hva du vil, men ingen MMORPG får svetten min til å renne mer enn AoC, både PvP og de vanskelige delene av PvE.

×
×
  • Opprett ny...