Gå til innhold

duRden

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av duRden

  1. Har et lite i-landsproblem og det er som følger. Når jeg har telefonen, Samsung Galaxy S5, koblet til bilstereoen via bluetooth så fungerer alt som det skal. Jeg kan ringe, høre på spotify og youtube og alt annet jeg måtte ønske.

     

    Problemet er at når jeg hører på radio og jeg enten får en melding, eller facebook notice, eller epost slik at telefonen lager en varsel lyd. Så går den ikke tilbake til radio, men starter å spille fra Samsung sin musikkspiller, med en samsung låt. Ønsker tips om hvordan jeg kan får vekk samsung spilleren, slik at telefon går tilbake til radio.

  2. Hei

     

    Jeg har en Skoda Supeb 2011 mod. Denne bilen har en todelt hovedlykt foran, der den ene delen er bi-xenon og andre halvdel er halogen for fjærlysene.

     

    Jeg har da ettermontert xenonkit der det tidligere var halogen, og noen problemer har oppstatt.

     

    Enkelte ganger jeg tenner fjærnlysene er alt ok, og jeg har fantastiske gode lys. Men de fleste gangene jeg tenner, så virker lysene i ca 10 sekunder før det blir mørkt i de ettermonterte xenon pærene. Dersom jeg slår av langlys og slår de på igjen, så kan lysene komme på for så forsvinne igjen etter 10 nye sek. Når jeg starter bilen så blinker lysene noen ganger slik at det ser ut som om det er strobelys. Blinkingen skjer kun ved oppstart og det kan se ut som om bilen kjører en sjekk av strømkretsene.

     

    Denne bilen har canbus og jeg har montert ekstra box for å forhindre feilmeldinger i dashbord. Men når lysene forsvinner så dukker feilmelingen opp og blir værende der helt til jeg stopper og starter bilen igjen.

     

    Når det gjelder montering så er alt riktig. Boksene har meget god jord og strømtilførsel og alle ledninger er godt isolerte.

     

    Håper noen har tips på hvordan jeg kan få lysene til å virke uten at jeg må ha feilemeling i dashbordet.

  3. Hei

     

    Jeg har en gammel Draco med Volvo Penta 280 drev på. Som dere vet så er det ikke powertrim på 280 drevet, noe som jeg sårt skulle har hatt.

     

    Noen som vet om det går ann å bygge om drevet så jeg får powertrim, eller om det er mye jobb å bytte til 290 drev?

     

     

    Mvh.

    Rohny

  4. Min far har en mercedes 124 som han ønsker å gjøre en del omfattende arbeid på. Har hørt at man kan få gjort slikt arbeid i land som Litauen for brøkdeler av hva det koster i norge.

     

    Er det noen av dere som har noe erfaring eller tips å komme med, så hadde det vært fint.

  5. Jo takk for det. Hadde egentlig en plan om å bare bytte motor, så komme seg på havet i en fei. Men jeg har endret litt på kursen, skal heller bruke litt tid å gjøre en skikkelig jobb. Skal blant annet lakke motor, og motordeler. Legge ny støydemping i motorrom, samt lakke motorrom og trekke opp noe av det elektriske anlegget før jeg sjøsetter igjen.

  6. Prinsippet er det samme som en radiator. Mens radioatorer blir nedkjølt av luft som strømmer gjennom den, blir varmeveksleren nedkjølt av vann som blir hentet opp gjennom hekkaggregatet. På denne måten blir kjøleveska på motor nedkjølt.

     

    Den består av meget små og tynne ribber laget av messing eller kobber, så jeg vet ikke om jeg tør å sveise på den. Spesielt siden mine sveiseegenskaper er på lik linje med en blind manns kjøreferdigheter.

  7. Det Middelet hjelper ikke under båten, såvidt jeg vet er det en slags olje som frastøter seg vann!

    Og den olja vil lage en viss motstand.

     

    Men derimot hjelper det å få bunnen helt jevn, Lakere og polere (vanelig måte som man polerer bil) !

     

    Det Største som er mulig ved polering vil ikke være mere en 1-2knop, min mening.

    Så hvis bunnen er full av ujevnheter hjelper det og slipe ned, men ikke olje greia ;)

    9425593[/snapback]

     

     

    Det er ikke noen form for olje eller oljebaserte midler som brukes på nanofisering. Vet at på biler så får lakken på en nanobehandlet bil en lignende effekt som ved polering. Vann og smuss preller av lett som bare det, men denne type behandling varer ca 1 år i motsetning til 3 mnd ved vanlig polering.

×
×
  • Opprett ny...