Gå til innhold

Revian

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Revian

  1. Hei.

     

    For noen uker siden klarte jeg å gå ifra bilen med taklysene på inne i bilen som førte til at batteriet mitt blei helt tømt for strøm.

    Fikk igang bilen med startkabler og alt fungerte fint i omtrent 2 uker etter det.

     

    Da begynte batterilampa og lyse. Jeg bytta batteri i går og den lyser fortsatt.

    Tok også og målte batteriet med en sånn leser. (klarer ikke å huske navnet nå)

    Den ga ingen feilmeldinger.

     

    Men jeg har også lagt merke til at den går veldig dårlig på tomgang.men gir jeg gass oppfører den seg normalt. Rygging/tomgang og 1. Girs kjøring i lav fart/lav gass føles rart i forhold til før.

     

    Hvis noen har opplevd det samme eller vet hva jeg burde prøve å gjøre så er jeg veldig takknemlig for svar!

     

    Kjører forøvrig en Toyota Avensis 2009 2.0 150 hk bensin.

  2. Uansett om det tok tid etter Cataclysm kom ut før denne artikkelen ble skrevet i VG spiller det egentlig en liten rolle.

    Og jeg syns for å være helt ærlig at Blizzard gjorde en god jobb med overhauling av alle questa i Azeroth. De skal ikke være super utfordrende, de er ment for nye spillere som lvler opp karakteren sin. Bare vent til du kommer til Cata content, da blir det mer å gjøre og vanskligere.

     

    Og ja, spillet i seg selv er en grind. Men det har det alltid vært, Vanilla var IKKE mye bedre. Og Macen til Ragnaros var en legendary. Nå er det lettere å få gear? lol. I wotlk var det LETT å få gear. Du er ikke geara til Firelands hvis du flyr rundt med gear fra heroics.

     

    Og det er kommet en legendary som du kan få nå, den kommer nok ikke til å bli vanlig, ja sikkert fler som kommer til å få den enn før i vanilla, men det er jo mest pga spillerne har mye mer erfaring innen raid content etc enn de hadde da.

     

    Har selv skaffet Shadowmourne på Paladinen min i wotlk. Fikk sånn 30 whispers om dagen på den tiden. Så ikke kom å fortell meg at epics og sånt har blitt så vanlig. For i wotlk var det lett å få epics, og da mener jeg LETT. Ganske stor forandring nå. Du får nesten ikke epics før du har raida. Det er sånn det skal være i mine øyne.

×
×
  • Opprett ny...