Gå til innhold

miu1

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av miu1

  1. Virket interessant ved første glans, men med et batteri på kun 1800 mAh, kommer den ikke på tale. Det er på tide at produsentene av smarttelefoner begynner å fokusere langt mer på batteritid nå! Jeg finner det svært bemerkelsesverdig at min 'aldrende' Razr Maxx banker alt som er av nye smarttelefoner når det gjelder batteritid.

     

    Du kan ikke bare se på hvor stort batteriet er. Blackberry 10 kjører på QNX som ikke bruker like mye energi på å utføre oppgaver som Android og IOS. Jeg har hatt telefonen i over en måned nå og jeg har Ikke noe problemer med batteritiden. I motsetning til din telefon har Z10 et batteri som kan skiftes ut. Jeg har kjøpt en genial OEM lader inkl ekstra batteri ( http://shop.crackberry.com/blackberry-battery-charger-bundle/8A83A13566.htm ) . Med denne kan du lade telefonen og et ekstra batteri samtidig, du kan bruke den som strømkilde uten å skifte batteri eller du kan bare lade batteriet. Jeg har knapt brukt usb-porten på telefonen etter at jeg fikk den for en måned siden. Jeg lader ekstra batteriet så jeg alltid har et fulladet ekstra. Med andre ord så trenger jeg aldri tenke på hvor mye batteri jeg har igjen. Trenger du enda mer å gå på så kjøp flere batterier. Genialt!

    • Liker 1
  2. Jeg lurer på hvor artikkelforfatteren har det fra at RIMI er ute å kjører økonomisk? Det stod ingenting om det i kildene du linket til...... Jeg følger godt med på internasjonal teknologi og spesielt nordamerikanske nettsider. Situasjonen i RIM er mye mer nyansert enn slik du beskriver den i artikkelen. De har en voksende kundebase på verdensbasis, men sliter spesielt i USA. Det gjør at spesielt amerikanske medier har kommet med mye negativt om RIM de senere årene. 

     

    Etter det jeg har funnet ut har RIM rikelig med penger på bok og har ingen økonomiske problemer. At de har sagt opp mange medarbeidere og solgt unna fly etc. kommer som en følge av en opprydding i konsernet. De to grunnleggerne trakk seg ut av selskapet og tyske Torstein Heins kom inn som CEO. Dette har ført til en ny giv og det var nødvendig å trimme selskapet for fremtiden. Så vidt jeg vet har RIM hatt opptil 20.000 ansatte på verdensbasis, men er nå nede i ca 17.000..... De har i samme perioden kjøpt opp flere selskaper med tanke på fremtiden. Noe som også er et tegn på at de ikke er på vei ut av markedet. 

     

    Jeg håper du kan sjekke kildene dine bedre i framtiden og være mer presis i dine artikler

  3. fjarle: Jeg fyra opp en gammel xp-maskin, installerte desktop manager og koblet til uten problemer på samme nettverket via 220v :)

     

    Nå er jeg på et helt annet nettverk med en router av et helt annet merke og en annen infrastruktur enn hjemme. Jeg installerte desktop manager på en ny win7 home premium og Playbooken koblet seg til uten problem..... Jeg har til dags dato ikke fått opp en feilmelding slik som den på side 2 så jeg heller fortsatt til teorien til at dere har testet et mandagsprodukt eller så har du/dere meget spesielle oppsett på maskiner/nettverk.

     

    Jeg har ikke måtte reinstallere desktop manager en eneste gang, men ved en førstegangs tilkobling har jeg måtte koble Playbooken fra/til et par ganger. Noe som skjer fra tid til annen med andre usb-enheter også.

     

     

     

    ps! en funksjon som er genial sammen med en Blackberrytelefon er at Playbooken "arver" alle lagrede trådløse nettverk fra telefonen og kobler seg rett opp på disse:)

  4. Fjarle: Har du prøvd å koble den til en pc hjemme eller har dere bare forsøkt på jobb? I tilfelle så beviser det jo bare at sikkerheten fungerer utmerket ;) Jeg har aldri behøvd å konfigurere "router bypass" på mitt nettverk hjemme som jeg har to trådløse access-punkt på i tillegg til kablet og 220v. Har koblet 4 forskjellige Blackberry- telefoner og to foskjellige Playbooker til 3 forskjellige pc'er som kjører Vista Business og win7 Home Premium og det uten å trenge å gjøre noe annet enn å oppgradere tll nyeste desktop manager til enhver tid.

     

    Om dere ikke har testet dette i et hjemmenettverk så har dere ikke testet den som en vanlig bruker, men en bruker som prøver å koble til i et bedriftsnettverk. Jeg har søkt en del på forumsider og jeg finner få tråder som omhandler problemer med forbindelse med til pc'er.........

  5. Jeg tror dere har fått en mandags- playbook som ikke fungerer optimalt da mitt har fungert utmerket fra dag en og min datters har heller ikke hatt noen problemer.......

     

    Jeg har blackberry telefon så for meg har selvsagt ikke en egen epostklient vært noe problem. Desktopklienten fungerer utmerket for meg med siste versjon av os'et, men jeg hadde noen små problemer med første versjon. Når det gjelder feilmeldinger så har jeg ikke fått opp en eneste en så det hadde vært fint om dere kunne legge ut en skjermdump. (tips; trykk både volum + og volum - samtidig for å ta en skjermdump)

     

    Når det gjelder nettleseren så tror jeg siste oppgradering av os'es fikset litt på problemet med reklame, men jeg er ikke sikker. Et tips her er å begynne å scrolle helt i kanten på skjermen og fortsette scrollingen i kanten av ramma.

     

    Siden os'et foreløpig bare er på 1.0.... så kommer det nok til å bli bare bedre og bedre

×
×
  • Opprett ny...