Gå til innhold

terje k.

Medlemmer
  • Innlegg

    686
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av terje k.

  1. Hei. 

    Har en Audi A4 B8 som jeg bytter nedre bærearmer samt stab stag på begge sider for litt siden. Når jeg monterte det så glemte jeg at jeg måtte jekke opp navet slik at bærearmen stod vannrett før jeg stramte til boltene. Måtte samt bytte en kulebolt på høgre siden da jeg greide å ødelegge den ene gamle kulebolten som står i bærearmen. Dette har jeg kjørt med i 100-200 km. Merka allerede ved bytte at rattet var tyngre enn før, og at bilen ikke ville selvsentrere ved full sving. (Det henger seg opp ved full sving i lav fart, og jeg må hjelpe litt til for at den skal selvsentrere. 

    Løsna boltene idag og jekka opp navet og stramte til igjen idag, styringa ble lettere, men har forsatt problemet der at den ikke selvsentrerer. 

    Noen bilmekanikere der ute som har noe input hva som kan være galt?

    Forresten, grunnen til at jeg byttet bærearmene var pga en knirke lyd på venstre side som bare kom av og til. Denne lyden forsvant i begynnelsen ved første prøvetur, men kom så tilbake. Jeg bare lurer på om bærearmene er defekt mtp på at jeg ikke stramte til uten å ha "load" på opphenget. Blir jo mye spenn på foringene når jeg slipper dekkene ned på bakken og f.eks kjører over en hump.

  2. 5S detter nok litt i pris. Mer skeptisk til om 5 og 5c detter i pris, tror heller de forsvinner helt fra markedet.

     

    Om det er verdt å kjøpe 5S spørs jo på bruken din. Kona har 5ern og klarer seg fint. Hun spiller ikke og ser ikke filmer. Hun tar mye bilder (blir ok bildet), bruker masse Apps som Facebook, snapchat, mobilbank, og surfing. Og til sånn bruk er en 5 eller 5c mer enn god nok.

     

    Kjøper du en 5s gjennom Netcom blir ikke totalprisen mer enn 6500,- med fribruk min/sms/MMS og 1gb surfing. Dette synes jeg ikke er en ille pris hvertfall

     

    Bruker mobilen ekstremt mye. Akkuratt nå har jeg en Samsung Galaxy S2 der batteriet ikke varer i det hele tatt og mobilen må ha 2+ timer for å lade seg fra 0-100% der en kompis av meg som har iPhone 5 bruker 30min+/-. :)

  3. Hei. Har lyst å kjøpe iPhone 5 men samtidig spare penger. Det jeg lurer på er om jeg burde vente til iPhone 6 kommer ut for å da kjøpe iPhone 5 mtp at den muligens kommer til å synke i pris?

    Også lurer jeg også på om forskjellen på iPhone 5, iPhone 5s/5c osv er så stor at det er verdt kronene og om du har kunskapen hadde det vært flott om du nevnte forskjellene på de tre versjonene.

  4. Er det er HP ProBook 430 G1 bærbar PC

    Kombinert Intel Dual Band Wireless-N 7260AN 802.11a/b/g/n (2x2) WiFi og Bluetooth 4.0

    Intel Dual Band Wireless-AC 3160 802.11a/b/g/n/ac

     

    Så koster ikke

    INTEL WLA/Dual Band Wireless-AC 3160HMC

    Ebay er også en mulighet

    Intel Network 3160.HMWWB Wireless-AC 3160 Dual Band 1x1 AC + Bluetooth HM

     

    Husk at sistnevnte blir 200,06 kr altså 6 øre over 200 kr, er jo veldig surt å betale moms av beløpet.

     

    Eller kan D-LINK DWA-182 Wireless AC Dualband være et godt kjøp.

    Nå hjelper disse svært lite on du har en billig Dlink wireless N ruter eller eldre.

    Jaja, men hvilket ville vært det beste alternativet? Mtp på stabilitet og rekkevidde? Og vil helst bytte ut det som står i maskinen istedenfor å ha usb. :)

  5. Hei. Kjøpte en skolepc da jeg begynte på VGS og ett veldig kjent problem med den pcen (HP 430) er at nettverkskortet er helt forjævlig dritt. Dropper ut hele tiden om du ikke har 100% styrke og det kan hende det tilogmed gjør det da. Uansett, jeg ønsker å kjøpe ett nettverkkort som jeg kan bruke pcen og surfe STABILT selv om jeg sitter en del fra ruteren. Helst ikke for dyrt :)

  6. Hei, grunnen til at jeg har flere routere er pga stort hus. :) trenger rekkevidde i hele huset. Har en liten blå ledning fra hjemmesentralen så til switchen. Men jeg antar at den er opptil 100mb da jeg bruke den før og fint fikk 40 mb/s down og up.'

     

    Edit: Men tror jeg fiksa det nå. Stabilt sålangt. :) Har router i hjemmesentralen for så videre til en switch så til resten av ruterene. :) rundt ligger på rundt 30-40 mb/s download og upload :)

  7. Hva slags utstyr?

    Får du riktig hastighet hvis du kobler kablet rett i hjemmesentralen?

    Hvis du setter sentralen i bridge må du ha en ruter tilkoblet fordi du vel bare får en IP-adresse fra Altibox.

    Flere rutere etter hverandre er en dårlig løsning.

    Hei. Får riktig hastighet når jeg kobler rett til hjemmesentralen. Bytta nettopp tilbake til D-link etter hjemme sentralen for og så videre til PCEN. Men da oppstod problemet igjen, 10 mb/s upload.

     

    Vurderer å ta av bridge mode for og så sette switchen i, og derreter fra switch til 2 rutere. Høres det bra ut?

  8. Hei. Jeg har altibox internett der jeg har satt altiboxen i "Bridge Mode". Så nå nettopp har jeg satt en kabel fra altiboxen til en switch, og derretter til 2 rutere. Tingen er at etter jeg gjorde dette har jeg mistet 30 mb/s ifølge Speedtest, og ifølge "testmy.net/upload" har jeg bare rundt 1 mb/s om jeg sender 33mb filer. Før så hadde jeg den ruteren som jeg brukte til switch, og derretter til en annen ruter som var så dårlig at jeg bare kjøpte switch og satte den ruteren jeg brukte til switch før der så den "dårlige" ruteren var. :)

    Er det noen som kan hjelpe meg? Erfarninger? Noe?

  9. Hei. Skal kjøpe meg ett tv til rundt 2-3 tusen, men det er så mye å velge imellom. Så det jeg lurte på da om det er noen som har skikkelig peiling på TV'er som kan anbefale meg ett 40-60 tommers TV som jeg ikkje blir skuffa når jeg får? Skal bare være til generell tv titting på rommet og ellers litt ps3/ps4 spilling. Helst tynnest mulig ramme og alt smart tv drit bryr jeg meg ikke om så lenge det er god kvaltiet, 1080p.

  10. Hei, lurer på om det er noen her inne som har ganske mye peiling på lydkort da hovudkortet ikke vil gjenkjenne noen av headsettene jeg setter i jackene. Har prøvd å reinstallert driverene og det virket ikke, så velger heller bare å skaffe meg ett nytt billigt lydkort som gjør samme jobben eller bedre enn det i hovudkortet gjorde.

    Helst billigest mulig.
    Like god eller bedre lyd enn det som er standard i hovudkort.

  11.  

    Vista??? vista var bare ikke helt ferdig. hva med w8 og w8 tablets?

    Han kan jo ikke si noe sånt om et produkt de fortsatt prøver å selge.

    Windows 8 er faktisk ett veldigt bra operativsystem ifra min side, så lenge man har litt peiling. Jeg har selv Windows 8 på skolepcen min, har også lastet ned ett program som gjør att jeg får windows knappen og etter det så elsker jeg operativsystemet:)

  12. Hei, jeg har en kina scooter der jeg har lyst til å "oppgradere" ytelsen i scooteren.

     

    Det jeg vil kjøpe/bytte er følgende:

     

    Effektanlegg (eksos)

    Powerfilter

    Ny dyse

    Mindre vekter (Da den ikke drar i oppover bakker)

    Evt ny cdi (Er ikke sikker om det er sperre i den jeg har da jeg ikke finner den "rosa" ledningen alle snakker om.

     

    Tingen er att jeg ikke har peiling på hva deler som hadde vært best til min scooter med også tanke på komfortabel pris.

     

    Scooteren er av de ukjente merkene Lingben lb50qt35 og de bruker GY6 motorer.

     

    Har også ett annet innlegg på mopedportalen der det evt ligger bilder av scooteren osv: www.mopedportalen.com/forum/topic/270026-hjelp-med-kina-moped-lingben-lb50qt-35/

  13. Har også hørt at Astroen er veldig bra. Mer vet jeg ikke, skal kjøpe nye headset selv. Du burde også se litt på logitec G35 og G930

     

    Om jeg ikke kjøper Astro blir det nok Creative Wrath/Rage osv da jeg vet desse er en del bedre enn G35/G930.

  14. Hei! Jeg skal nå kjøpe meg ett nytt headset, og fra før har jeg tenkt på Creative Wrath, men så nå kom jeg til å tenke på Astro A40. Det koster 150 USD, usikker hvor mye frakten innebærer, men i mine øyne så virker det som det perfekte headsettet. Komfortabelt, stilrent og så har jeg hørt at det skal være ganske bra.

     

    Men ja, jeg bare lurer på om det er verdt det eller hva meininger dere har osvosv om det.

×
×
  • Opprett ny...