Gå til innhold

saksy2

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av saksy2

  1. Hei. Jeg trenger en ny laptop som jeg skal bruke til skolearbeid og noe spilling. Det er først og fremst Dota 2 og lignende det går i, så det er ikke alt for viktig med ytelse, derav budsjettet på rundt fem-seks-tusen.

     

    Jeg har ikke fulgt med på laptop-markeded på ganske så lenge, så er åpen for de fleste forslag.

  2. Ser ut til at noen i Vivendi endelig har skjønt at WoW ikke har 10 millioner abbonenter, men snarere rundt 3 mill, og at Blizzard kun har utvidelsespakker å gi ut de neste årene. Mon tro om ikke Blizz kanskje burde ha annonsert hva Project Titan er for noe på E3. Hvertfall gitt en liten smakebit.

    Det skal sies at Vivendi har prøvd å selge seg ut av spillebransjen i et drøyt tiår allerede. De har ikke peiling på hvordan man styrer et spillselskap, og ønsker derfor heller ikke å være en del av bransjen. Problemet var at Blizzard etter hvert tjente så mye penger på WoW at svært få andre selskaper i spillbransjen hadde råd til å kjøpe dem opp. Det var trolig derfor Vivendi forsøkte å overlate ansvaret til Activision, men Activision er jo best i verden på å legge ned spillselskapene de "eier".

     

    Så dette er nok et forsøk fra Vivendi på å bli kvitt Blizzard. Litt usikker på om det faktisk er mulig før WoW ikke lønner seg lenger og verdien faller.

  3. Hvilket OS?

     

    Hva er historikken før feilen oppstod? Har du åpnet noen epostvedlegg som lovte gull og grønne skoger?

    Windows 7, og nei, jeg ville aldri åpnet noe sånt :). Jeg tror feilen kommer av en eller annen driver (til grafikkort e.l.) ikke fungerer med nettleseren som den skal. Kræsjene forekommer i størst mulig grad på sider med "levende bilder" etc. Jeg trodde først det var Flash sin feil, men kræsjet fortsatt etter en avinstallasjon.

  4. Hei, ingen av nettleserne jeg har (IE, Firefox etc) fungerer skikkelig. Det tar bare et par minutter før de kræsjer. Det er en forholdsvis ny pc, og nettleserne er lastet ned i dag. Kræsj-rapporten fra firefox ser slik ut:

     

    Noen idéer?

     

    "AdapterDeviceID: 1200

    AdapterVendorID: 10de

    Add-ons: {972ce4c6-7e08-4474-a285-3208198ce6fd}:6.0.2

    AvailableVirtualMemory: 3732697088

    BuildID: 20110902133214

    CrashTime: 1315664625

    EMCheckCompatibility: true

    FramePoisonBase: 00000000f0de0000

    FramePoisonSize: 65536

    InstallTime: 1315657552

    Notes: AdapterVendorID: 10de, AdapterDeviceID: 1200, AdapterDriverVersion: 8.17.12.8026

    D2D? D2D+

    DWrite? DWrite+

    D3D10 Layers? D3D10 Layers+

     

    ProductName: Firefox

    ReleaseChannel: release

    SecondsSinceLastCrash: 1313

    StartupTime: 1315663532

    SystemMemoryUsePercentage: 22

    Theme: classic/1.0

    Throttleable: 1

    TotalVirtualMemory: 4294836224

    Vendor: Mozilla

    Version: 6.0.2

    Winsock_LSP: MSAFD Tcpip [TCP/IP] : 2 : 1 :

    MSAFD Tcpip [uDP/IP] : 2 : 2 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll

    MSAFD Tcpip [RAW/IP] : 2 : 3 :

    MSAFD Tcpip [TCP/IPv6] : 2 : 1 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll

    MSAFD Tcpip [uDP/IPv6] : 2 : 2 :

    MSAFD Tcpip [RAW/IPv6] : 2 : 3 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll

    RSVP TCPv6 Service Provider : 2 : 1 :

    RSVP TCP Service Provider : 2 : 1 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll

    RSVP UDPv6 Service Provider : 2 : 2 :

    RSVP UDP Service Provider : 2 : 2 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll

    MSAFD RfComm [bluetooth] : 2 : 1 : "

  5. Fin artikkel!

     

    Jeg elsker Steam for alt det det er verdt, men det kan kanskje nevnes at så lenge Steam er på norsk er også enkelte spill det (i hvert fall Valves).

    Har du det på norsk får du nemlig også norske Valve-spill, og mens Valve er gode på å lage spill er de forferdelig dårlige på å oversette. Derfor bruker de så vidt jeg vet et program, og det du sitter igjen med er til tider forholdsvis ødelagte ord og uttrykk. Etter å ha spilt TF 2 siden starten klarer jeg fortsatt ikke å forstå hva folk snakker om så lenge spillet deres er på norsk.

     

    Norske steamspill er latterlig morsomt.

     

    Nyter godt av å kunne spille TF2 på servere med lite forsinkelse. Og etter et par timer får jeg plukket opp et par kanonbåter til soldier. Så kan jeg drepe folk med soldier mens jeg spiller på lag Blu. Jeg kan bytte til Pyro når jeg vil og sette fyr på folk med ryggbrenneren min.

     

    Du glemte kuleregnsmodus fra spill som CS:S :)

  6. Møtte en spesiell medic her om dagen, han nektet å heale folk med mindre de spilte bra. Jeg leavet rimelig raskt, for sånt spill klarer jeg ikke finne meg i. :thumbdown:

     

    Er det mulig å spille bra uten en medic egentlig? Vet det går an med noen classer som spy, sniper og slikt. Men ikke som heavy, solider og pyro. Sånn egentlig, alt er mulig, men vanskelig er det :p

     

    Som god Solli og pyro kan du gjøre ganske mye på egenhånd, spesielt hvis du kjenner mapsa godt. Selv om det ikke akkurat er stor forskjell på en god og en dårlig heavy, så kan man også med litt flaks gjøre en god del uten medic som de også.

  7. Greit nok, skjermkortet drar ikkje mye strøm, MEN, det er alltid veldig greit og ha noe ekstra til den dagen du evt. føler for og oppgradere. Og i tilleg så er det viktig med en god og stabil PSU vis han skal overklokke.

    Okei, nå nevnte ikke trådstarter noe om "senere oppgradering", men en god og stabil PSU er greit å ha. Men vil anbefale å gå for et mer "kjent" merke i stedet for å pøse på 200-300W høyere PSU enn det du egentlig trenger

  8. JEg er litt usikker på SSd'n du har valgt. OCZ har hatt mye problemer med sine SSD-er det siste året (fryser etc), og jeg vet ikke om de har fått helt kontroll på problemet ennå. OCZ 2 er heller ikke akkurat den raskeste SSD-en på markedet. Men i værste fall er jo slikt ganske enkelt å sende inn for å få en ny en. Mer enn 500W PSU er også tullete med mindre du skal kjøre Crossfire/Sli, ettersom du som oftest kan klare deg med 400-450W på ett grafikkort.

  9. hvis det er 3 bip i stedet for ett kan det tale for svikt av minne. jeg er langt fra noen ekspert på dette desverre :(, men hvis du har to minnebrikker kan du kjøre oppstart med én og én for så å se om det hjelper på spillet som ikke fungerte. Jeg tror fortsatt du bør prøve å oppgradere drivere til grafikkortet en gang til også, for et skjermkort uten nye drivere er som å be om problemer.

  10. Jeg hadde også en 9800gtx sammen med en E8400 prosessor, og nylig fikk jeg også problemer med "rare farger". Jeg tippet at 9800gtx'en var ødelagt, og det var den vitterlig også. Jeg vil dog anbefale å sjekke med et annet skjermkort(hvis du har et liggende), eller boote opp uten, før du konstaterer med at det er det som er gåent.

     

    (hvis du finner ut at kortet er ødelagt men av en eller annen grunn har et nært og følelsesladet forhold til det kan også siste utvei være å bake det: Min lenke.)

×
×
  • Opprett ny...