Gå til innhold

Torusk

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Torusk

  1. Jeg skjønner ikke hvordan du kan være så sikker på at det er smågutter som står bak. Jeg er fullt klar over at å utføre DDOS angrep er lettere enn å sjekke værmeldingen, men det betyr ikke nødvendigvis at det er guttestreker det er snakk om. Tipper også at PST alt har IP-adressene, og at det er en proxy i langtvekkistan.
    Hvis proxyen er gjennomsiktig finner du IP. Jeg har funnet en IP. Den peker til polen (ikke proxy) er IDer som peker i samme retting også.

     

    Mulig denne gruppen har tilknytting til "annonyms group" ser utalandske / svenske IP adresser her. Kan ikke se en eneste IP adresse som stammer fra norge.

  2. Jeg skjønner ikke hvordan du kan være så sikker på at det er smågutter som står bak. Jeg er fullt klar over at å utføre DDOS angrep er lettere enn å sjekke værmeldingen, men det betyr ikke nødvendigvis at det er guttestreker det er snakk om. Tipper også at PST alt har IP-adressene, og at det er en proxy i langtvekkistan.

     

    Hvis proxyen er gjennomsiktig finner du IP. Jeg har funnet en IP. Den peker til polen (ikke proxy) er IDer som peker i samme retting også.

  3. Hvis du vet hvem som står bak bør du gå til politiet. Det er ikke gitt at det er en gjeng drittunger som sitter i det åpne og leker med LOIC.

     

    Driver faktisk å leter etter IP adresse nå (har 3 bruker ID alt) trenger IP adressene for egen del,. Ddos angrep kan utføres med et enkelt software (som de så klart ikke har utviklet selv) hvem som helst kan faktisk utføre et ddos angrep. Å trace spoof/ddos er ikke spesielt vanskelig, er sikker på at

    PST alt har ip adressene.

     

    Prinsippet burde være. Hvem som helst kan kaste stein på et glasshus, det er ikke dermed sagt at det er spesielt lurt.. Dette handler om selv dyrkere og guttestreker. Er ikke noe nytt.

  4. Ddos angrep er ikke hacking...det gjøre ingen skade eller gir innbrudd.
    Hvem påstår at DDOS er hacking? Det artikkelen sier er at det er en hacker-gruppe som står bak angrepene og det kan stemme.

     

    Jeg vil ikke bruke orde påstår, men den hobby grouppen tror de driver med hacking, bare gjøre det helt klart, morro på gutterommet er helt ok, men

    de leker med ting de ikke burde, når de tracer IP adressene dems er

    det game over. De burde heller bruke tiden sin på å studere programmering.

     

     

    "Jeg greide å sende ping til en server..whoho i am the king of hacker, :p"

     

  5. korrigering så ikke du forivrer andre : Runat="server" betyr at kontrollern/kilde kodene blir

    rendret på server nivå og ikke i klienten, er feil å si at dette gjør den kun asp.net basert.

    du kan fint kjøre en <asp.kontroller uten runat server, da rendres den i browsern og

    ikke via server nivået. Dette er basic forståelse av asp.net . Ta en titt på linken

    over hvor Microsoft selv forklarer hva jeg alt har sagt. Tviler på at de tar feil ;)

    Lykke til.

    http://stackoverflow.com/questions/304290/asp-net-why-runat-server

     

    Hentet fra din link:

     

    "edit: let me be more specific. since asp.net is pretty much an abstract of HTML, the compiler needs some sort of directive so that it knows that specific tag needs to run server-side. if that attribute wasn't there then is wouldn't know to process it on the server first. if it isn't there it assumes it is regular markup and passes it to the client."

     

    ;)

  6. PHP blir ikke kompilert på klienten. PHP blir typisk kompilert til byte-code, og oversatt run-time, på serveren. Klienten har ingenting med dette å gjøre, ettersom klienten alltid er agnostisk til hvilket rammeverk som blir brukt på serveren. Du trenger ikke installere støtte for hverken ASP.NET eller PHP på klienten.

     

    ASP.NET blir også oversatt til et byte-code språk, CIL (Common Intermediate Language) men første gange siden vises, så brukes ngen.exe (Native Image Generator) til å produsere maskinkode av dette. Det er derimot irrelevant for klienten hva som skjer her.

     

    Runat="server" betyr at kontrollen skal bli behandlet som en ASP.NET kontroll, i motsetning til en vanlig Web Form kontroll, som du finner overalt. Det betyr bare rett og slett at ASP.NET kommer til å behandle kontrollen på en eller annen måte.

     

    MySQL er en databasemotor, og er ikke direkte knyttet til PHP på noen måte annet enn at PHP som standard har med API-er for å benytte MySQL. Windows Server 2008 er et server produkt, Internet Information Services er en av pakkene en kan installere om en ønsker, og etter det jeg vet følger ikke PHP støtte med som standard på noen versjoner av Windows Server, det er noe en må legge til selv.

     

    :ph34r:

     

    korrigering så ikke du forivrer andre : Runat="server" betyr at kontrollern/kilde kodene blir

    rendret på server nivå og ikke i klienten, er feil å si at dette gjør den kun asp.net basert.

    du kan fint kjøre en <asp.kontroller uten runat server, da rendres den i browsern og

    ikke via server nivået. Dette er basic forståelse av asp.net . Ta en titt på linken

    over hvor Microsoft selv forklarer hva jeg alt har sagt. Tviler på at de tar feil ;)

    Lykke til.

  7. de 2 viktig forskjellene. Og de er temmelig store.

     

    php. = Compile in client

    asp.net = Compile on server side.

    La du til dette etterpå? Antar du mener run on client/server? Hvor ting kompileres spiller liten rolle (og kompilering er heller ikke nødvendig), men både php og asp.net kjører serverside!!

     

    PHP

     

    When a PHP page is requested, the HTML and inline PHP script is compiled to Zend Opcodes. Opcodes are low-level binary instructions that will be used to serve the PHP page. After compilation, the Zend Engine runs the opcodes (similar to the way Java's runtime engine runs byte code), and then HTML is generated and served to the client.

     

    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa479002.aspx

     

    Er derfor asp.net er raskere enn php siden alt er ferdig rendret på servern før det når

    clienten.

    :) <asp:blabla runat="server" >

  8. Ja, illustrasjonen på den linken sier C#, VB.NET og Other .NET languages! Teksten sier også "All programs written for the .NET framework, regardless of programming language, are executed by the CLR." Phalanger, altså PHP, er et slikt språk.

     

    Det betyr ikke at særlig mange har oppdaget dette enda. Derfor jeg sier ifra ;)

     

    CLR er ikke en pakke med C# og VB.NET. CLR er en runtime, C#, VB.NET, Phalanger m.fl. er/har implementasjoner som kjører på denne runtimen.

     

    Takker for praten selv, alltid hyggelig med litt meningsutveksling.

     

    Jeg ser poenget ditt Tor :) takk for utvekslingen.

  9. Ja mange muligheter med CLR men du finner ikke php i CLR pr.dags dato :)

    Definer "å finnes på CLR". Phalanger kjører på CLR, og PHP finnes dermed på CLR.

     

    dog php og c# er vidt forskjellig språk som snakker veldig dårlig med væreandre

    Siden PHP (ref. ovenfor) og C# begge kjører på CLR, og begge kompileres til IL, så snakker de fint sammen i CLI. Mange forkortelser her nå, men poenget er at på .Net blir de to bare to ulike måter å uttrykke nøyaktig det samme på - begge språkene er nødvendigvis kun subset av IL.

     

    Forsøker ikke å argumentere for PHP her.., dette begynte bare som et forsøk på å oppklare at ASP.NET ikke er det samme som C# :D

     

    http://en.wikipedia.org/wiki/Common_Language_Runtime

     

     

    hadde php fungert under asp.net hadde vi nok ikke hatt 11000 av tråder på nette om

    hvilken platform som er best når vi snakker "platform".

     

    de 2 viktig forskjellene. Og de er temmelig store.

     

    php. = Compile in client

    asp.net = Compile on server side.

     

    Legg merke til wiki linken som tar utgangs punket i vb og C# source. (forde de er main språk for asp.net)

     

    Avslutter min diskusjon på tema her. Takker og bukker for praten.

  10.  

    Tror dere tar feil. Phalanger er en implementasjon av PHP på .Net.

     

    Og selv om jeg ikke har skrevet noen selv så har jeg sett asp.net-løsninger i både F# og IronRuby. VB og C# er det du får med out-of-the-box, men det finnes mange muligheter!

     

    Noen enkle Google-treff: ASP.NET web applications in F#, IronRuby with ASP.NET MVC.

     

    Ja mange muligheter med CLR men du finner ikke php i CLR pr.dags dato :), men artig at

    det finnes muligheter å implementere det på alternative måte (leste linken din interessant). dog php og c# er vidt forskjellig språk som snakker veldig dårlig med væreandre, derfor

    det finnes drøss av diskusjoner på nett om hvilken plattform som er best (midt ut-gangs punkt). Jeg har nå sett begge verdener å holder meg til asp.net / c sharp.

  11.  

    MySQL er en databaseserver, det har ingenting direkte med hverken PHP eller ASP.NET å gjøre.

     

    MySQL server har ingen ting med PHP å gjøre? og MSserver 2008 støtter ikke php? Nei vel..

     

    Da har jeg hørt dette også :) ps. aldri sagt MYSQL har noe med asp.net å gjøre, du må

    følge tråden her mr. "Grusom" ellers blir det jo bare trolling og litt random utfall.

  12. ASP.NET også kalt C Sharp (C#)...

    Ehm, enig med det du sa også, bortsett fra dette :) ASP.NET er ikke det samme som C#. C# er et programmeringsspråk som blant annet har en implementasjon på Microsofts .NET-plattform. ASP.NET er et rammeverk for webutvikling, og er endel av .NET-plattformen. Man kan "gjøre" ASP.NET med alle språk som kjører på .NET, f.eks. Ruby (IronRuby), Python (IronPython), Nemerle, Boo, Scala, osv. Såvidt jeg vet er det en PHP-implementasjon på .Net også, så i teorien kan man kode ASP.NET-løsninger i PHP

     

    :p

     

    er kun VB eller C# under asp.net når vi prater web selv om asp.net er CLR. Men du sikter sikkert til MS server 2008+ som støtter php. Tror ikke PHP er med under CLR :) Med asp.net

    støtter MySQL som ofte brukes til php løsninger.

  13. Man kan greie seg veldig fint uten MVC om man har litt ideer på design oppsett selv.

     

    ASP.NET også kalt C Sharp (C#) har vel mildt sagt revolusjonert muligheten til avanserte websider siden ASP classic, spesielt på database fronten med LinQ. Jeg mener det er relativt

    lett å sette seg inn in C Sharp hvis man kjenner til VBscript og ASP classic.

     

    Jeg synes det er alltid litt morsomt å lese php vs asp.net diskusjoner :)

     

    Ellers er jeg enig med torbjørn innlegg om webforms.

×
×
  • Opprett ny...