Gå til innhold

Isah

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Isah

  1.  

    Kommer til å selge bra. Men her på berget blir den kanskje for billig. Vil tro det kommer cases med falskt dobbelkamera hvert øyeblikk.

     

    Hvorfor vil du ha dobbeltkamera ? Kvaliteten på bildet kommer an på fotografen, ikke antall linser

    Det skal ikke mer til enn å holde kamera(mobilen) i ro når man tar bilde. Man trenger ikke være profesjonell fotograf for å ta gode bilder. Flere kameraer har noe å si på kvaliteten av bildet. Hver linse har sin oppgave for at du(ikke profesjonell fotograf) skal få tatt fine bilder(så lenge du holder mobilen i ro).

  2. Hva skjedde med aldri større skjerm, og uthenging av de som lagde mobiler med store skjermer? :p

     

    Man kan være bastand en periode så innser man senere kanskje det som ble sagt for 4-5 år siden ikke var så lurt allikevel. Det kan være mange årsaker til at man endrer mening. For at en bedrift skal overleve så kommer de til et punkt hvor de må føye seg etter hva forbrukerne ønsker. Jeg kan huske når mobiltelefonen begynte å komme til det norske markedet så sa jeg, "jeg skal aldri ha mobiltelefon". Hvor mange mobiltelefoner jeg har hatt siden min første i 1994, husker jeg ikke lenger, men det er svært mange. Jeg sa når Facebook kom, "bare vås, gidder ikke være med på det." Jeg har Facebook konto i dag. Du forstår sikkert poenget. Når man sier noe, også om man sier aldri, så er det lov å endre mening i etterkant.

    Helt til slutt, jeg er ikke fan av noe slag, hverken applefan eller androidfan. Jeg har et produkt som tilfredsstiller min krav og jeg gir blanke fa.... i hvem som har laget produktet.

  3. Hadde jo vært flott om noen fant ut telefon nummeret og pin-koden din....
    Vel, det samme gjelder jo for alle betalingskort du innehar, så der vil det ikke bli forskjell. Regner med at du kan sette opp et makstrekk pr transaksjon og pr uke.
    Mastercardet mitt har 16 siffer, pluss 3 kontrollsiffer bakpå. Mobilnummeret mitt finner du på 1881.no. Litt vanskeligere å gjette 19 siffer enn å slå opp på 1881, vil jeg tro. :whistle:

     

     

    Du må jo fremdeles ha pinkoden. Den finner du ikke på 1881.no

  4. Jeg fatter og forstår ikke hvorfor folk i det hele tatt tenker på å kjøpe iPhone med Netcom for så å bryte avtalen. Dette er jo helt høl i hue! Hvorfor ikke kjøpe via QXL eller eBay eller når man er i utlandet som sikkert tusenvis av nordmenn allerede har gjort.

     

    Har man virkelig behov for å surfe for 1GB i måneden lønner sikkert iTalk abb. fra Netcom, men det er utelukkende denne gruppen.

     

    Fordi man ikke kan. Pr. i dag må man gå inn til forhandleren tegne abbonement og kjøpe telefonen. Ikke kjøpe telefonen og tegne abbonement når man skal "aktivere" den slik som med gamle iPhone.

     

    Når det gjelder priser på abo. og telefon så er jeg avventende. Jeg sendte en e-post til min leverandør (ownersbuy) med spørsmål om de kom til å forhandle iPhone. Fikk da dette svaret:

    Hei!

     

    Vi kommer til å selge iPhone.

     

    Men foreløpig er det ikke klart når denne telefonen vil bli tilgjengelig.

     

    Vi kommer til å informere mer om dette senere.

     

    Siden ownersbuy pr. i dag tilbyr 22% rabatt på netcoms priser så håper jeg at de kan få i stand en lignende løsning i forbindelse med iPhone + iTalk. Teknisk sett er ikke ownersbuy en leverandør, men en bedrift som har en bedriftsavtale med netcom.

     

    På den måten så ser det jo ikke ut som netcom neglisjerer bedriftsmarkedet, men at de bare nedprioriterer det.

     

     

    Jeg kan med 99% sikkerhet si at man innen kort tid etter at iPhone 3G er lansert vil kunne bruke hvilket som helst abbonement med iPhone.

    Man kan allerede i dag forhåndsbestille iPhone 3G ulåst. Jeg tror neppe at man må bruke iTalk abbonement på disse.

     

    Lenge leve mobilhackere!:)

  5. Jeg fatter og forstår ikke hvorfor folk i det hele tatt tenker på å kjøpe iPhone med Netcom for så å bryte avtalen. Dette er jo helt høl i hue! Hvorfor ikke kjøpe via QXL eller eBay eller når man er i utlandet som sikkert tusenvis av nordmenn allerede har gjort.

     

    Har man virkelig behov for å surfe for 1GB i måneden lønner sikkert iTalk abb. fra Netcom, men det er utelukkende denne gruppen.

  6. Det nevnes stadig at man må søke før man starter en tråd. Jeg opplever hver gang at søkemuligheten ikke fungerer i det hele tatt.

     

    Jeg søker f. eks. etter n73 og får ingen treff, søker jeg etter Nokia n73 får jeg mange treff som ikke inneholder Nokia n73 i emne eller i tråd.

    Jeg skriver inn søkeordet i "Søk etter nøkkelord", bruker søk i innlegg fra: alle datoer, søk i kategori: søk i hele posten og jeg søker i alle kategorier.

     

    Når jeg går igjennom Åpen diskusjon i kategori mobiler, ligger det jo mange tråder som omhandler n73. Hvorfor kommer ikke disse opp når jeg søker etter n73?

  7. Noen som vet om en side med gratis themes til N73?

     

    Jeg rekker akkurat å hente mobilen i morra før jeg drar på ferie så jeg må laste ned alt som skal inn på telefon på den bærbare idag :p

     

    Gleder meg som en unge til jeg får den :innocent:

    6640113[/snapback]

     

    Her kan du finne Themes, application og spill gratis.

    Fullmaza og Mobiles Mania Sidene kan være litt treige å åpne, men vær tålmodig.

    Direktelink til Themes: Themes, Mobiles Mania, Themes, Fullmaza

×
×
  • Opprett ny...