Gå til innhold

Mr.Rogers

Medlemmer
  • Innlegg

    190
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr.Rogers

  1. Hei!

     

    Jeg har for et år siden gitt bort en iphone 4 til et av mine yngre familiemedlemmer. Jeg vet ikke hvordan dette har skjedd, men nå ber telefonen om å bli koblet til iTunes.

     

    Jeg har googlet litt, og funnet at man skal koble til iTunes mens man holder inne "hjem"-knappen, dette har jeg prøvd fra vanlig avslått og fra kombinasjonen "power og hjemknapp" for å restarte og videre holde inn hjemknappen. Ingenting av dette fungerer, og jeg får ikke opp telefonen i iTunes.

     

    Hva kan jeg gjøre videre her?

  2. Ser i flere tråder at det er mange som sliter med dårlig batteri ved kjøp av ny telefon eller oppgradert software (android). Hadde samme problem på min Nexus s, og det var en feil informasjon google latitude som var problemet. Løsningen inntil det kommer en fiks fra google er å logge ut av latitude.

     

    Beklager skrivefeil, men dette er skrevet fra telefonen og orker ikke rette nå:)

  3. Jeg har vært inne på det samme som dere som klager over batteriet.

     

    Jeg surfet i ca 45 minutter idag,resten har tlf vært låst

     

    Etter cirka 10 timer får jeg beskjed om at tlf må lades.

     

     

     

    Vet noen om et par bra office/work programmer til å skrive med?

     

    Til alle i tråden med batteriproblemer, logg ut av google latitude. Hadde samme problem på Nexus s, og det løste problemet. Tror problemet ligger ikke nyeste versjon av android.

  4. Har et litt merkelig problem med min Hp Pavilion dv6525 som har fungert knirkefritt siden jeg kjøpte den.

     

    Som emnetittelen sier, forsvinner cd/dvd stasjonen helt fra maskinen, finner den ikke i enhetsbehandling, min datamaskin eller i noen andre programmer. Har googlet problemet, og har prøvd alt fra tipsene som kommer om å slette upper/lower filters i regedig, innstallert alle drivere på nytt osv.

     

    Det jeg har funnet ut nå, er at dersom jeg tar ut strømledningen, og så oppdaterer enhetsbehandling, så kommer den tilbake. Den kommer også dersom jeg vekker den fra hvilemodus når den går på batteri, men ikke på strøm.

     

    Maskinen er forøvrig oppdatert til windows 7 og har selvfølgelig alle oppdateringer.

     

    Har strevd med dette problemet over lengre tid nå, så blir veldig takknemlig om noen sitter på løsningen til dette problemet!

     

    Mvh

     

    Mr.Rogers

  5. Jeg kommer fra Sea World i dag, og du er ikke på Shamushowet eller delfinshow uten minimum 55-200mm! Jeg ble sittende ganske langt bak, og de fleste av mine bilder ble tatt mellom 150-180mm. Sitter du lenger forran kan du glemme å ta fram kamera, da du blir KLISS våt. Ellers kan jeg si at i Disney World har 18-55mm så langt gjort jobben, har fortsatt igjen animal kingdom hvor jeg kanskje regner med at 55-200mm igjen blir dratt fram:) Ellers blir det tidlig mørkt, veldig mørkt, så et lyssterkt normalobjektiv ville kommet godt med, men er enda ikke i min bag.. Stativ har jeg så langt ikke dratt fram, men ble da heller ikke til fyrverkeriet i Magic Kingdom pga. ganske så slitne barn! Kan foresten skrive under på at det er nok lyn å fotografere om man vil det:)

  6. kasta rett og slett ut hotmail kontoen og meldte meg inn i gmail istedet.. fungerer som en drøm:)

     

    men fra det ene til det andre;

     

    kan man bruke en gmail konto på to outlookpcer?

     

    Bare å aktivere imap på googlekontoen, og les instruksjonene. Med imap kan du bruke kontoen på så mange pcer du vil og alle endringer blir registrert på alle pcer.

  7. Ps: Er det noen som kan anbefale et uoriginalt batterigrep? Ser det finnes noen av disse og de er jo litt mer fordelaktige i pris.

     

    Jeg har ikke prøvd det selv ennå, men ser at flere har anbefalt produktene fra Phottix. Du kan ta en titt på linken nedenfor, fra HKSupplies. Sender fraktfritt til Norge.

     

    http://global.ebay.com/Phottix_Battery_Ver...0364650859/item

     

    Flott pris, men har lite lyst til å slenge på et grått batterigrep på kameraet...

  8. Jeg har nettopp kjøpt Nikon D60 kit, og vil gjerne ha flere objektiver. Jeg har funnet at disse brennviddene (riktig betegnelse?) er de som passer det jeg tror blir mitt bruk mest. Jeg er klar over at dette ikke er superobjektiver, men er de gode nok for en glad nybegynner og hva vil eventuelt bli begrensningene? Regner med å legge mer penger i objektiver etter hvert, men en så lenge er det desverre ikke et alternativ med tanke på at blitz, tripod og batterigrep også står på innkjøpslisten det neste halvåret.

     

    Disse har jeg sett meg ut:

     

    Nikon AF-S DX 55-200/4,0-5,6 G ED VR : kr 1990,-

     

    Nikon Nikkor AF 50/1,8 D : Kr 969,- (ja, jeg vet jeg ikke får autofokus med denne)

     

    Ps: Er det noen som kan anbefale et uoriginalt batterigrep? Ser det finnes noen av disse og de er jo litt mer fordelaktige i pris.

     

     

     

     

    Edit: trykket enter før jeg hadde skrevet ferdig:)

  9. Hei!

     

    Jeg har nettopp tatt skrittet og bestillt et Nikon D60 Kit med standard 18-55mm objektiv etter mange års irritasjon over kompaktkameraenes begrensninger. Jeg har ikke mottatt kameraet enda, men vil gjerne ha et objektiv i tillegg da jeg tar en del bilder i mange forskjellige situasjoner. Jeg kunne tenke meg råd om hvilket objektiv som komplementerer standard objektivet best i forhold til mitt bruk, samt at jeg også kunne tenke meg en forklaring ang. hva jeg skal se etter når jeg må kjøpe et objektiv med innebygget autofokus. Er det en spesiell bokstavkode for dette eller noe?

     

    Mitt bruk vil bli som følger:

     

    Innendørs og utendørs fotografering ca. like mye.

    En del "action" bilder da jeg har 2 unger, samt at jeg liker å ta bilder i skibakken ol.

    Har også planer om å ta en del portrettbilder.

     

    Et tilleggsspørsmål er ang. blitz. Er det noe jeg behøver å tenke på omgående? Jeg er grønn i speilreflekskameraenes verden, og har så langt tenkt at ekstern blits vil gjøre læringskurven brattere og at jeg heller skal kjøpe det når jeg kjenner begrensningene med den innebygde. Noen synspunkter på dette?

×
×
  • Opprett ny...