Gå til innhold

Ocarina

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ocarina

  1. Selvom remaken er fantastisk (spilte aldri mer enn et par timer på originalen), mener jeg at det ikke fortjener 10/10. Spillet kjører på samme engine, med få, om noen, forbedringer. Man kan fremdeles slå fiender gjennom vegger, kameraet viser deg noen ganger hva som er bak veggen, pluss flere småting som burde bli fikset på når et spill skal gjenskapes på nytt.

    Ikke misforstå meg, dette spillet er det beste spillet jeg har spilt på år og jeg elsker det, men en remake forventes å være bedre enn originalen, og denne remaken lever ikke opp til det. Synes jeg.

     

    Du sier du aldri spilte mer enn et par timer på originalen... da har du nok ikke spilt lenge nok.... satt du fast i Deku Tree? Det gjorde jeg når jeg spilte for første gang (på min Nintendo 64).... ble ganske oppgitt og frustrert :tease: Men ekstremt mye større verden i spillet enn Kokiri Forest, og ekstremt morsomt når jeg endelig kom meg ut derfra :cool: Og de småbugsene er bare gøy... ingen spill er helt perfekt, og prøv å runde det... jeg brukte 4 år første gangen (med pauser fordi jeg ikke gadd mer men ville alltid prøve å komme videre i spillet). Alt fra å surre rundt i Hyrule Field til å bli vettskremt i Shadow Temple at jeg bare gikk ut. I Water Temple brukte jeg minst to måneder... og i den graven der man lærte Sun's Song ble jeg også vettskremt. Ble stolt når jeg lærte Epona's Song fra hun jenta (Malon). Men slet masse med å få hesten (Epona), fant endelig ut hvordan... Link måtte bli voksen først :p og så må man hoppe over gjerdet (Lon Lon Ranch) når han stenger det etter at man har vunnet over han i hesteløpet. Så rir man ut i Hyrule Field med Epona... magisk magisk magisk spill :dribble:

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...