Gå til innhold

Bates

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bates

  1. Sitter i ro på jobb og gps'en sender duden all over, og fikk opp beskjed om at jeg bevegde meg for fort. Flinke til å fikse GPS systemet er de hvertfall ikke :p

     

    Sikker på at det ikke er mobilen din som er problemet? Vet om flere som har en ikke fult så god mobil som tar seg en spasertur every know and then, samt kan det være bygningen som gjør at GPS'en din ikke er helt god. Med andre ord, ikke Niantic sin feil

    • Liker 2
  2. – Jeg er sikker på at vi også kan få en plass i øverste divisjon eller i alle fall i 2. divisjon, ettersom det ikke vil være rettferdig at vårt lag skal starte helt i bunn, avslutter han.

     

    Det er like rettferdig for Epiphany som for alle andre å starte på bunn når man er et nytt lag/org. Er det en åpning og dem kan fylle inn pga andre har droppet ut er opp til arrangørene å bestemme.

    • Liker 1
  3.  

    Hva har egentlig saken med Telenorligaen å gjøre?

     

    Er det kontrakts brud mellom spiller og organnasjonen/lag han er signet til er det vel en sak mellom organnasjonene og spilleren det gjelder. Der Telenorligaen bør holde seg nøytrale nå det gjelder slike saker. (Farlig bru å krysse)

     

    Hva mener du med at saken har med Telenorligaen å gjøre? Tatt i betraktning at begge lag deltar i det øverste sjiktet av i Telenorligaen og at Gamer.no er en nyhetsside, så er det jo på sin plass at de produserer nyheter deretter som direkte relevant til hva som skjer i ligaen. Når regelverket i tillegg er utarbeidet av sistnevnte aktør, samtidig som det overholdes av dem som styrer ligaen, samt at det er første gang det skjer så trenger man ikke mange studiepoengene for å forstå hvorfor de skriver om dette.

    Nå må du ta deg en bolle her. Ha fakta før du snakker.

  4.  

    Så kult at denne tråden har vært gående siden 2010 :D

     

    Leste noe om at noen ikke kunne carrye som support. Tenkte jeg skulle kjøre noe opplegg på stream hvor jeg kun spiller support og skal klatre i rank fra silver et sted. Ja, det er vanskelig å carrye i low ranks pga teammates troller og ikke er så flink, men det er mulig, man må være tålmodig ;)

    Spilte nesten utelukkende support (thresh) fra plat 2-3 til diamond. Funker fjell det. 

     

    Nå snakker du også ikke om silver/gold som denne karen refererte til. Er noe helt annet å spille når man er i plat og teammates faktisk spiller ikke bare troller rundt eller ikke i nærheten kan spille rollen sin.

  5. Så kult at denne tråden har vært gående siden 2010 :D

     

    Leste noe om at noen ikke kunne carrye som support. Tenkte jeg skulle kjøre noe opplegg på stream hvor jeg kun spiller support og skal klatre i rank fra silver et sted. Ja, det er vanskelig å carrye i low ranks pga teammates troller og ikke er så flink, men det er mulig, man må være tålmodig ;)

  6.  

    på tide noen våger å satse litt på e-sport underholdningen. men syns det skulle vært en del mer i premiepotten, det hadde gitt større interesse for spillere og økt konkurranse nivå.

     

    Det er ikke mange år sidene det ville vært en premie pott som hadde vært på topp med hva de internasjonale lanene ga ut. Utenom Snute og nå LGB har det ikke vært mye internasjonal klasse over norsk esport de siste årene.

    Det blir litt feil å si. Vi har hatt team9, Bergie i trackmania, NoA (som bestod av 3 norske), 4kings hadde 2 norske spillere, catch gamer.

     

    Vi har hatt mye bedre internasjonalt e-sport nivå før enn nå, men godt vi er på vei tilbake igjen ;)

  7.  

    Dessverre for WoT så er Russland det eneste stedet som faktisk bryr seg om det spillet fordi Starladder(største LAN-turnerings organisør) pusher WoT hardt til massene, spillet holder rett og slett ikke vann når man vet at man må kjøpe ammunisjon med ekte penger og de som ikke kjøper ammo med ekte penger ligger milevis bak.

     

    WoT som en eSport skal man se lenge etter tror jeg, det har ingen av de spennende elementene som de andre spillene har, feks CS, Starcraft eller Dota2.

     

    PS: Det er også et ufattelig treigt og kjedelig spill og se på, så som en seer vil jeg heller spise en råtten banan en å følge med på malinga tørke. :p

    Selv om spillet kanskje er størst i Russland, betyr ikke det at det er bare Russland som bryr seg.

    Se f.eks WGLNA.

    Hvis du ligger milevis bak dersom du kjører standard ammunisjon, så er det et typisk tegn på at du ikke er så veldig god :p

    I tillegg kan premium ammunisjon kjøpes for både gold og sølv. Ekte penger er dermed ikke nødvendig.

    At det ikke har spennende elementer er selvfølgelig en subjektiv mening. Det er åpenbart svært mange som synes WoT er mye mer spennende enn starcraft og dota.

    Kan man bruke ekte penger for å få en fordel i spillet så er det rimelig bajs for e-sport spør du meg. Det finnes spill der man kan bruke penger for å få slike ting, men det er også mulig å få det via spillet.

     

    Hearthstone kan man kjøpe packs, men man kan også motta packs ved å spille arena eller kjøpe for gold coins som man får via quests og wins.

     

    League of legends hvor man kan kjøpe champions, men dem er mulig å få via å spille spillet.

     

    Kan man få denne ammunisjonen via å spille spillet er det greit nok, men at du MÅ bruke ekte penger for å få en fordel blir for dumt.

     

    Edit: Er det mulig å få tak i denne ammunisjonen uten å bruke ekte penger så skal ikke jeg si noe på det, da har jeg ikke noe å argumentere med (leste noen kommentarer lengre og mener det ble nevnt at man kan få slik uten å betale). Jeg spiller ikke spillet, men blir spennende å se om det kommer frem :)

  8.  

    Vil man unngå stemmer og barneskrik er ikke aktiv støydemping det beste, fordelen/ulempen med det er jo at man tar unna mye lave frekvenser men ikke så mye lenger opp.

     

    AtW

     

    Vad är det som är bäst mot stemmer og barneskrik då?

    Du kan prøve Creative Sound Blaster EVO ZxR. Dette er et lukket headset og vil dempe veldig mye av all generell lyd, men derimot tar den ikke lyden vekk fra flymotoren så bra som Bose quiet comfort 15 gjør.

    Har prøvd headsettet og vet det er bra støyreduksjon på det, men hvor bra det er på flyet kan jeg ikke si. Under avspilling av film/musikk så hjelper lyden å dempe støyen.

  9. Det mangler ikke gode spillere i Norge. De fleste har jobb og spiller ikke dota 10 timer i døgnet. Finnes jo en haug av folk som har spilt Dota helt siden 2002 og fortsatt spiller dota i 2013 I NORGE. Det er også mange norske spillere som er bedre enn disse spillerne i the international. Dere har bare ikke hørt om dem, fordi de er ukjent.
    Nei.
    Virker litt arrogant når du sier nei når det faktisk er sant at det finnes folk i Norge som har spilt Dota siden 2002 til 2013.

     

    Dem er flinke spillere, men dem er ikke strukturerte eller disiplinerte nok for å kunne faktisk spille i et lag på et sånt nivå.

    Gamersleague har et lag som skal bestå av gode norske spillere, men har ikke hørt noe fra dem enda.

    Problemet til norsk gaming nå til dags er satsingen, folk vil spille i store turneringer, men FÅ (kan ikke si ingen da vi faktisk har noen) som vil legge inn tid i dette.

    • Liker 1
  10. jeg bruker den nederste DVI porten.

     

    får ta å fikse meg nvidia kort istedet, kabel er helt ny og fått med skjermen som er nylig kjøpt.

     

    jeg fikk til 120hz, men det var kun ved bruk av 800x600 oppløsning, alt annet ble bare stilt ned igjen til 60hz.

     

    fungerer 120hz kun med 800x600? hvis ikke, hva kan jeg gjøre for å fikse det. og kan man bruke 120hz ved 1920x1080 oppløsning?

  11. skjerm: benq XL2410t

    skjermkort: XFX radeon HD 6950 1GB DDR5

     

    jeg får ikke valgt mer enn 60hz på innstillingene enda skjermen er 120hz og det står at skjermen har max refresh rate på 120

     

    da jeg kjøpte skjermen var det et bra tilbud med nvidia 3d briller med for litt ekstra som jeg tok med, men jeg får bare ikke til å få det installert. hver gang jeg tar inn en driver får jeg error og feilmeldinger som "primary display's adapter does not support 3d vision"

     

    er jeg nødt til å kjøpe meg nytt skjermkort som er NVIDIA for å kjøre 3d? det står at skjermkortet er 3d kompatibel.

     

    jeg bare vet ikke hva mer jeg skal gjøre og folka jeg kjenner med "peiling" klarer ikke gi meg noe hjelp elr svar

×
×
  • Opprett ny...