Gå til innhold

admin:admin

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av admin:admin

  1. "Den problematiske tegnsammensetningen består av en sort, rund emoji med vinkelparanteser på hver side etterfulgt av en finger-emoji som peker mot venstre."

     

    Er jo lov å faktisk sette seg inn i hva problemet er. Hadde dere lest dere litt videre så hadde dere gjerne funnet ut at disse tegnende har absolutt ingenting med feilen å gjøre, de er kun lagt inn for visuelle årsaker relatert til den originale "black dot" crashen for android. I beskrivelsen på demovideoen dere linket til er det til og med en link til Tom Scott sin video som forklarer hva meldingen faktisk gjør.

     

    "...«Black dot of death»-problemet har sin årsak i at den spesifikke tegnsammensetningen inneholder tusenvis av de underliggende, usynlige Unicode-tegn som brukes til å representere tegnene man ser..."

     

    Ja, det er en masse usynlige tegn der, men igjen de påvirker ikke hvordan meldingen ser ut i denne sammenhengen.

     

    Tom Scott sin video for full forklaring på problemet:

    • Liker 2
  2. HELT krise var det vel ikke, man måtte jo FYSISK sitte ved den PCen........

     

    Trengte ikke fysisk tilgang. Som det allerede er skrevet så kunne man utnytte dette ved hjelp av skjermdelinagstjenester som VNC, remote desktop, TeamViewer eller lignende.

     

    Men det som kanskje verre var, var at man også kunne bruke dette som privilege escalation uten noen som helst visuell prompt. Den interne feilen tillot hvilket som helst program å "oppgradere" seg selv til root nivå.

     

    Ved å oppnå root så har man muligheten til å gjøre hva man vil på maskinen, man kunne til og med slå av FileVault hvis man ønsket.

     

    Så jo, ganske krise var det.

    • Liker 2
  3. Hei, har tenkt til å gå til innkjøp av ny skjerm. Kunne tenkt meg en skjerm på 27'' og har kommet frem til to skjermer men er ikke sikker på hvilken som passer best. Fikk anbefalt MX279H av en bekjent som ikke kunne klage. Har lest meg opp en del og bare funnet god omtale med unntakk at den kanskje har litt vel lav resolusjon i forhold til størrelsen (1080p på 27''). I tillegg så er skjermen et par år gammel på markedet og kunne ikke finne noe særlig til informasjon som var nyere en rundt 1-2 år gammelt. Lette litt rundt selv og fant GW2765HT (1440p 27''). Fant ikke for mye informasjon og anmeldelser om denne skjermen men av det jeg fandt så var det bare positivt.

     

     

    Bruker mye tid på maskinen hver dag så vil passe på å få noe som en ikke blir sliten av å bruke. Er flittig bruker av maskinen så ha noe som gir god bildekvalitet til både spill, video samt mer generelt arbeid. Setter pris på alle råd folk måtte komme med for hvilken jeg burde velge eller om jeg burde gå for noe helt annet. Ligger på en prisklasse fra 2500-3500 og er hovedsaklig ute etter en skjerm på 27'' (vet at 27'' skjermer ikke er lette å få tak i med god kvalitet i denne prisklassen, men hvis noen finner andre gode alternativer så er de også hjertelig velkomne)

×
×
  • Opprett ny...