Gå til innhold

Micern

Medlemmer
  • Innlegg

    340
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Micern

  1. Begynner å helle mot dem selv også. Selv om de er rundt $100 dyrere så vidt jeg kan se. Det som gjør meg litt bekymret er lærsålen. Jeg ser for meg at når temperaturen er såpass lav at man kan, og muligens bør bruke, slike boots, så er det en viss fare for at det også er litt glatt. Lærsåle er vel ikke kjent som det materiale med høyest friksjonstall på is.

    Har 1000 miles original, og de fungerer utmerket selv på glatta. Mye større friksjonkonstant enn f. eks. sko med crepe-såle.

  2. Shoop:

    Hvis du skal bruke de på kaldeste vinteren vil jeg anbefale å finne noe annet.

    Har nøyaktig den modellen med cashmere lining, og de holder varmen fint ned til cirka -6. Kryper gradestokken lavere enn det blir det frosne hender. Bortsett fra det vil jeg også si at du bør bestille en centimeter mindre i størrelsen eller noe i den duren, ettersom de utvider seg en del(gjelder capeskin i alle fall).

    Har ikke så alt for mye å utsette på kvaliteten, selv om det finnes mye bedre hansker der ute etter min mening. Kan nevne at jeg på den ene hansken har fått "revet" av fargen på en eller annen måte, slik at det er et lite område hvor fargen er lysere enn resten.

     

    Til de verste vinterdagene er det mulig lambskin-modellene deres er et bedre valg. Har dog ikke noen erfaring med de.

  3. Saddleback, er verdt laksen. Kom en fyr på døra med den, ville helst betalt litt mindre og hentet den selv på posten. Men men

    Var det 900 for frakt og moms totalt (alt det som ikke er selve prisen for bagen), eller 900 for bare de ekstra gebyrene som UPS sender lenge etter at pakken er mottatt?

    Vesker er vel såvidt jeg vet tollfrie, så det er jo en pluss i margen.

  4. Kjenner noen som går på Arkitekt ved NTNU, og etter hva jeg hører har de ikke så veldig mye matematikk og fysikk der. De bruker vel en del enkel matematikk og fysikk(mekanikk) i fag som konstruksjonslære for eksempel og ellers i studiet, men ikke på veldig høyt nivå.

    Ellers går det visst veldig mye i prosjekter, så du bør trives med den typen arbeid.

  5. VET det er UMULIG å vite noe om inntaksnitt til høsten mtp nye poengsystemer, men er det noen som ønsker å SPEKULERE i hva minste snittet på Indøk vil være for en med 4 ekstrapoeng?????

    Hehe, for moro skyld så tipper jeg 61 poeng på primær dersom antall plasser på studiet er likt det som var i fjor. Dvs 3,5 poeng mindre enn i 2008. Ble født flere barn i 1990 enn i 1989, og i tillegg kommer finanskrisa som kanskje kan har en liten effekt på poenggrensene (selv for indøk).

  6. Ikke noe vondt å si om den. Er tross alt en Omega vi snakker om.

    Regner med du mener 300M Diver : http://i205.photobucket.com/albums/bb117/o...pg?t=1236455951?

    Evt. kan du jo sjekke ut Seamaster Planet Ocean: http://s7ondemand4.scene7.com/is/image/Sig...detail475$

    Personlig liker jeg "divern" bedre, men det er jo en smaksak.

    Er du forresten sikker på at du får kjøpt den for 16000?

     

    Ja, det er jo Omega, så det er ikke noe tull.... :cool:

    Jada, selvfølgelig mener jeg 300M Diver! Det er min favoritt!! :p

    Planet Ocean er også stili.. men jeg syns det er Diveren som er den klassiske Omegaen :)

    Jeg var å såg på den seinast i går! Men det var ikke den klokka som var på den linken du sendte... det var denne tror jeg: http://s7ondemand4.scene7.com/is/image/Sig...detail475$

    Den kostet 15 500 tror jeg :cool:

    Ok, en eldre modell det der tror jeg.

×
×
  • Opprett ny...