Gå til innhold

Borni26

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Borni26

  1. Hittil har jeg kjøpt:

     

    Orcs must die

    Serious Sam 3

    Saints row 3

     

    Ikke så mye enda, men jeg har da hvert borte de første dagene.

    Bare en ting jeg lurer på. Burde jeg kjøpe Fallout: New Vegas. Jeg lastet ned fyfy versjonen for å se om jeg likte det, noe jeg ikke gjorde. Jeg var bare på begynnelses stadiet.

     

    Takk for svar på forhånd :D

  2. Assassin's Creed III

    Dishonored

    Halo 4

    Far Cry 3

     

    Det er også et par spill som jeg ikke akkurat gleder meg til, men ser litt spennende ut

    Call of duty: Black ops 2: har aldri likt COD noe særlig, men nå tar utviklerne endelig et steg videre og bringer oss ihvertfall litt fornyelse av serien

    Crysis 3

     

    Og det spillet som jeg gleder meg mest til og jeg bare må ha med på list selv om det ikke var på E3 2012 er:

    Guild Wars 2! Som virkelig er et frisk pust til MMO verdenen, har prøvd betaen og det jeg har sett er virkelig fantastisk.

  3. Syntes klatresytemet er helt fint jeg! Kamsytemet kunne nok vært litt bedre. Men alt i alt syntes jeg dette er et strålende spill som ivertfall fortjener bedre en 5/10. Elsker Assassins Creed serien og Reveltions er det første av dem jeg ikke har kjedet meg i. Jeg har faktisk ikke kjedet meg i det i det hele tatt. Revelatons er selvfølgelig veldig likt Brotherhood, dette gjør det kansje mye bedre en at de skal begynne å lage et helt nytt spill som blir helt misslykket.

  4. Har ikke prøvd så mange skrekkspill, men noe har jeg prøvd. Jeg husker en gang så spilte jeg og en venn av meg fatal frame 3 midt på natta, det endte opp med at vi skrudde av spillet og skulle legge oss til å sove da konsollen beggynte å skru seg av å på. Vi ble selvsagt livredde. Minecraft er ogsu noe inn i F###N creepie, det går greit i begynnesen, men så skal du prøve det i mørke midt på natta med headset på.

×
×
  • Opprett ny...