Gå til innhold

Sverd32

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sverd32

  1.  

     

    Origin's største problem er nå allikevel fremdeles at de stiller seg dårlig som en konkurrent mot f. eks. Steam.

     

    Det er ikke dårlig med konkurranse i denne bransjen. Jeg er sikker på at flere utgivere/selskaper kommer med lingende distributørløsninger etterhvert, hvem likte vel Steam i starten? svært få, man må prøve og feile for å bedre systemet, fordommer er i hvert fall ikke en problemløsning i dette tilfellet.

     

    Syntes det er feil å dømme Origin BETA opp mot Steam som ble lansert engang i 2003 (hvis jeg husker rett?) vi snakker mange år med testing, feiling og tilrettelegging. Steam (valve) hadde kun sine egne spill i starten på samme måte som origin.

     

     

    Først, Steam trenger sårt flere større konkurrenter. Det jeg stiller meg kritisk til er Origin som butikk for EA, som er 1. parts leverandør, men allikevel legger til tillegget på prisen som 3.part normalt krever.

    (Er fullstendig klar over policyen til GameStop o.l. ang. digital distb. Men å være dyrere enn Steam på sine egne produkter...)

     

    Edit: Fordommer? Jeg... Javel, kanskje noen fordommer. Men mye av det ligger i erfaringer med "EA Download Manager" som Origin i prinsippet er v.2.0 av.

    (Jeg har lastet ned Origin og prøvd det. Må laste ned BF2142 expansion derfra hvis jeg vil spille det igjen)

  2. Origin's største problem er nå allikevel fremdeles at de stiller seg dårlig som en konkurrent mot f. eks. Steam. Problemet ligger i at de bare tilbyr EA sine produkter, direkte fra utgiver, men fremdeles legger til mellomlegget på prisen som Steam (/GAME/EB Games/ Elkjøp) legger til for å selv få profitt. Det eneste som ville være utelukkende positivt ved å handle direkte med EA måtte jo være å ikke måtte betale for mellomlegget. (Dessuten er de fleste spill som også finnes på Steam billigere der!)

  3. De kunne jo lage en billig versjon av kontrolleren uten skjerm.

     

    Wii U er forresten et litt rart produkt. Er det i grunn en håndholdt som kan kobles til TV'en via en hub? En slags "gaming iPad"? I såfall kan man knapt forvente å få kjøpe ekstra kontrollere til en rimelig penge.

     

    (PS: Jeg er klar over at mye HW ligger i konsollen, så spørsmålet over er filosofisk/retorisk)

     

    De har allerede enn "vanlig" kontroller. Husk at alle kontrollene til Wii kan brukes og da også "Classic Controller Pro" ( http://www.nintendo.com/wii/console/controllers/classiccontrollerpro ).

    Denne blir bl.a. brukt i Ubisofts "Killer Freaks from outer space" ( http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-killer-freaks/716445 ) som en klassisk FPS kontroller (vs. RTS på Wii U-kontrolleren).

×
×
  • Opprett ny...