Gå til innhold

xcade

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xcade

  1. Hei. Jeg skal opp til eksamen IKT-servicefaget, skriftlig ISF3102 som privatist til våren. Læreplanen gir en oversikt over hva jeg skal kunne, men er litt like konkret og kunne tenkt meg en bok å lese i. Sliter med å finne lærebøker. Er det noen som har tatt faget som vet av bøker? Ser at nettstedet arena ikt har en del fagstoff og blir brukt av en del skoler. Er det noen som har erfaringer med nettstedet?

  2. Hei _Pioneer_. Hvordan gikk det på eksamen? Er i samme situasjon som deg, tar eksamen som privatist til høsten og har så å si ikke fått noe hjelp av opplæringskontor. Var det ISF3102 IKT-servicefaget, skriftlig du var oppe i? Hvilken opplæringsbok er det du har brukt? Kunne du sagt noen ord om hva du fikk om på eksamen?

  3. Sendte et par spm. til cdon ang. Thor maskinene

     

    Svar 2013-04-15 16:44

    Hei Thomas,

    denne skal kun ha 1 plass til HDD, men du kan erstatte optisk enhet med en annen HDD. Jeg vil sende de andre spørsmålene videre til vår produktansvarlige som kan svare på mer detaljerte spørsmål. Vi beklager om dette kan ta litt tid.

     

    Svar 2013-04-17 11:55

    Hei,

    tastaturet har ikke bakgrunnsbelysning og nettverkskortet er Realtek RTL8723AE

  4. Heisann

     

    Driver å ser på den samme Thor maskina som deg, virker som et bra tilbud.

     

    Denne tråden: http://www.sweclockers.com/forum/112-barbara-datorer-koprad/1176924-asus-g55vw-vs-thor-einride-spel-studier/ på sweclockers omtaler maskinen.

     

    Her blir det sagt at den har to hdd plasser, men at en del andre specs ikke stemmer med den svenske cdon sida. Trådstarteren leverer tilbake laptopen pga. et ustabilt nettverkskort

  5. Heisann

     

    Etter å ha rensa laptopvifta for støv og skulle sette greia sammen klarte jeg å ødelgge festet til dekselet som sitter øverst på framsiden av laptopen. Det er dekselet som viser om hdd jobber, om caps lock er på, samt styrer av og på touchpad og trådløs. Se bilde.

     

    deksel-1.jpg

     

    Dekselet er festet vi en flatkabel til øversiden av hovedkortet, der det låses fast av en svart plastdings som vippes opp og ned. Denne plastdingsen falt ut, noe den har gjørt før men denne gangen klarte jeg å brekke den når jeg skulle putte den på plass. Se bilde.

     

    bilde1utn-1.jpg

     

    Har prøvd diverse nødløsninger med tape, men dette funker ikke tilfredstillende. Typ bare noen knapper funker. Så det store spørsmålet er hva kalles egentlig et slikt feste og denne plastdingesen? Og hvor kan jeg få tak i ny.

     

    Laptopen er forøvrig PackardBell TJ75

     

    Takk for all hjelp

×
×
  • Opprett ny...