Gå til innhold

Gloma

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gloma

  1. ALLE mine har vært ulykkelige. Du ekke mann før du har fått hjertet ditt knust en hel haug med ganger. Herder deg vøtt. Nå vet jeg bedre enn å tulle med hele denne "kjærlighet"-greia.

    Bedre med utallige meningsløse småforhold.

    Den følelsen er du garantert ikke alene om å ha! Har du hatt mange forelskelser? Hvorfor gikk det ikke slik du ville tror du?

     

    Man kan egentlig dele folk inn i to typer når det gjelder dette. Den typen som forelsker seg ofte, men som ikke blir veldig forelsket. Og den typen som blir veldig sjeldent forelsket men som blir kjempeforelsket! Jeg er den siste typen, og det kan slite meg veldig ut i enkelte situasjoner.

  2. Dette er en lang historie som begynte med at jeg hadde en feil med xboxen min. Fikk vite at jeg hadde et strengt NAT-nettverk og måtte endre på dette. Jeg satt dermed oppe til 3-tida i går kveld og prøvde å fikse det. Jeg fulgte veiledningen på microsoft.no. Uten hell. Jeg har fått beskjed om at jeg skulle prøve å åpne porter på ruteren min, og siden jeg ikke er et geni på datateknologi var dette også vanskelig for meg. Og mens jeg fiklet med dette kom jeg over en tutorial om å sette opp et sikkert nettverk. Denne linken

     

    Jeg var desperat og fulgte den. Som dere sikkert skjønner har jeg altså 3com og den type modell. Når jeg hadde fullført hele, trykket jeg apply og dermed datt hele det tråløse nettet ut, og nå får jeg ikke lenger tilgang til modemet mitt. Selv om jeg skriver inn 198.168.1.1 i nettleseren. Jeg får følelsen av at jeg har låst meg ute av huset og svelget nøkkelen. Hva må jeg gjøre for å få tilbake tilgangen til modemet og det trådløse nettet??

  3. Jeg har hatt vondt i fingeren helt siden i går kveld og jeg lurer på om jeg har fått brukket eller forstuet den. Det skjedde i går da jeg skulle drepe et insekt som sto i taket. Jeg holdt et stykke papir, feilberegnet avstanden og traff taket i en stor fart. Dette gikk utover tommelen min som fikk en innover-knekk på det nederste leddet.

     

    Helt siden i går kveld har jeg opplevd sprengning i det nederste leddet i tommelen min. Jeg kan bevege tommelen min til en hvis grad. Det vil si at jeg kan bevege den ut og inn, opp og ned, og tegne sirkler med den, men jeg kan ikke lukke den helt inn mot håndflaten, og det gjør vondt når jeg prøver å løfte middels tunge ting. Nå er tommelen litt hoven, men ikke spesielt mye. Når jeg brakk ringfingeren for noen år siden var den veldig hoven og mye verre enn det tommelen min er nå.

     

    Rett etter skaden hadde skjedd, kunne jeg bevege den nesten 100% men det gjorde fortsatt vondt i tommelen. Etter at jeg hadde holdt den i ro en stund ble det vanskeligere å bevege den. Det var verst i dag morges, men nå har jeg opplevd en bedring og kan bevege den mer. Men grunnen til at jeg uroer meg er at det har vart såpass lenge nå uten at det har blitt noe særlig bedre. Den er fortsatt hoven og vond. Vanligvis pleier vel normale skader å bli bedre over natta?

     

    Tror dere den er brukket eller er dette noe som vil gå over etterhvert?

    :ermm:

×
×
  • Opprett ny...