Gå til innhold

NattensDronning

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NattensDronning

  1. Hei, alle sammen! Nå har jeg blitt 18 år gammel, og har bestemt meg for at det er på tide å introdusere kroppen for et par nye hull ;) Har dere noen anbefalinger når det gjelder å ta piercing i Trondheim? Eller noen man så absolutt ikke skal nærme seg? Har tenkt på å ta en vertikal labret, eller septum!

     

    Blir utrolig takknemlig for alle råd! Takk for oppmerksomheten :)

     

    Jeg piercet meg også på Ragnaråkk, i navelen, og hadde kjempeproblemer med den etterpå. Den var så lenge betent at jeg måtet ta den ut. Grunnen var at de hadde brukt for lite smykke. det er min eneste erfaring med piercere i Trondheim :)

  2. Ta piercingen hos en piercer, ikke hos frisøren. Stell pent med den og ikke overdriv. Bruk saltvann, helst ikke sterke midler som klorhexidin/pyrisept. Ang ørene dine, hvis de er tatt hos frisør og tilogmed nylig, så er det ikke rart at de reagerer. Gå til en profesjonell piercer og la hin se på det.

     

    Edit: har selv navlepiercing og følsom hud generelt men det går fint så lenge du ikke tar for mye på den og gir den riktig stell.

     

    Takk for svar fra begge :)

    Tok hull i ørene hos frisøren ja,men da var jeg vel 6 år ellerno sånt, så syns det er rart at jeg fortsatt har problemer med det,men tror at jeg skal følge deres råd hvertfall.

     

    Jeg har litt samme problemet, mange år gamle hull og av og til er såre og blør litt. For meg har det blitt sjeldnere og sjeldnere med årene, og det går i perioder. Det behøver ikke å ha noe som helst med materialet å gjøre, men kanskje du bruker litt for tunge øredobber? Det har vært noe av mitt problem nemlig :)

    Navlepiercing vet du ikke på forhånd hvordan kroppen reagerer på, jeg har hatt det, men måtte bare ta det ut fordi jeg fikk en betennelse som satt i i et halvt år og ikke ville gi slipp. Jeg har en industrial, og den har jeg aldri hatt noe problemer med :)

  3. Har en kompis som har gjort det samme, så kjenner problemet. Hva med en ungdomsklubb? Det må jo finnes noen sånne i nærheten, eller et sted der ungdom treffes? Eventuelt prøv ut noe nytt, type ny aktivitet der du treffer folk?(jeg er vel kanskje ikke rette personen til å snakke om sånt, er et nesten venneløst vesen med alt for mye å gjøre).

     

    Kanskje å trappe ned på treninga kan være bra og få deg en deltidsjobb? Alt i verden handler ikke om trening(selv skyr jeg den som pesten, men har nesten ikke en time ledig pga veldig aktiv innen korps).

    Jeg håper du får det bedre etter hvert!

  4. Du må komme deg ut, men gjøre noe annet enn å trene! Gå der du vet det er andre ungdommer, finn folk på skolen som du liker, og bruk mye tid med dem. Prøv få vært med når det er fester, filmkvelder o.l. Det å trene kan sikkert være sosialt og greit, men det du trenger er noen du virkelig kan snakke ut med! Kompiser er kanskje ikke så greit sånn, men alle ålreite jenter tar seg tid til å snakke med folk(i alle fall de jeg kjenner. Et råd, hold deg unna sladrehankene, snakk med noen du vet kan holde tett).

    Når det kommer til hybel og å flytte hjemmefra, er det ikke noe jeg vil anbefale. Jeg får gjennom det du skriver at du ikke har verdens største vennekrets med kompiser som du er sammen med hele tiden, så da kan hybel fort bli ensomt. Det er ikke på noen måte bra for et menneske å være alene, det hemmer den sosiale intelligensen veldig.

     

    du trenger ikke psykolog for å ha noen som kan høre på hvordan du har det og hjelpe deg, være kompis og tilbringe tid med deg!

     

    Beklager rotete svar, jeg følte bare at jeg burde svare noe siden jeg kjenner mange av følelsene du beskriver!

     

    P.S.: Jeg hater også sommeren

×
×
  • Opprett ny...