Gå til innhold

EspenDL

Medlemmer
  • Innlegg

    852
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EspenDL

  1. DA sitter jeg her og tester ut desire hd rommet på hd2 en , fy faen så bra ! Nye sense er jo bare helt porno !

     

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787189

     

    test ut folkens !

     

    De tingene som står hos xda fungerer altså ikke? Kamera, ringetone..osv. Hvordan er selve flyten? Funker det BRA eller bare middels?

    Flyten er veldig god (mye bedre enn winmo :p), men applikasjoner kan krasje. Digger HD2 klokken!

  2. Jeg har de siste par dagene fått e-post fra en annen Espen med e-postadresse [email protected]. Mail fra apple som forteller meg at han har kjøpt en iPhone 3GS og en rekke musikk og ringetoner. Min e-postadresse er [email protected]. Først tenkte jeg at her må Espen den andre ha lagt inn feil e-postadresse, men når jeg så adressen "[email protected]" i en av mailene fra apple begynte jeg å stusse. Sendte kjapt en tom test melding til adressen - og gjett hvem som fikk ny mail i inboxen. Har også prøvd å legge til et punktum i en annen adresse jeg selv benytter. Mailen kom også i retur. Kan være en funksjon? Noen som vet?

  3. Hei,

     

    Jeg trenger en liten oppklaring rundt dette med aksjeutbytte.

     

    Utbyttet tilfaller selskapets aksjeeiere per 19. mai 2009. Forventet utbetalingsdag er 3. juni 2009. Aksjene vil på Oslo Børs bli handlet eksklusive utbytte fra og med 20. mai 2009.

     

    Slik jeg forstår det må jeg eie aksjen per 19. mai, men kan jeg selge aksjen 20. mai og enda få utbytte? Tviler. Eller er det slik at 3. juni er en ca. dato?

  4. Hei,

     

    Jeg har strøket i faget fransk. Jeg har tatt en skriftlig eksamen i Rogaland, fikk 3, men fant nettopp ut at jeg må ta både skriftlig og muntlig som privatist. Ettersom det er stengt for oppmelding i eksamen i Rogaland, meldte jeg meg opp i Hordaland. Ringte til sonans og de mente at det ville gå fint, men jeg er ikke så sikker jeg.. noen som vet? Kanskje jeg må endre min folkeregistrerte adresse til en kompis :ermm:

  5. Hei,

     

    Jeg ønsker å sette opp en bittorent server, for å avlaste laptopen min.. Til nå har jeg innstallert ubuntu-server og lagt inn xubuntu-desktop. (Jeg skal legge inn azureus og AzSMRC plugin, og må ha GUI) Så til mitt problem: Jeg vil fjernstyre serveren min, men får ikke x forwarding til å fungere.

     

    Kommando: ssh -X bruker@maskinnavn. Hva er det jeg gjør galt?

  6. Hei,

     

    Jeg har kjøpt meg en 3Com OC Wireless 11g Access Point 108 Mbps 802.11g Mbps, WPA, WDS. Den har jeg koblet til bredbåndruteren fra nextgentel. Når jeg setter inn cd-en finner den aksespunktet og sier at ip-en er 192.168.1.250, men http://192.168.1.250 får jeg ikke åpnet, men dette er vell ikke så rart når dhcp-en i ngt ruteren deler ut fra 10.0.0.2 og oppover. Hva må jeg gjøre?

×
×
  • Opprett ny...