Gå til innhold

Katniss

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Katniss

  1. Er dessverre ikke vi som bestemmer det selv, men håper på jagerfly da vet du. :cool:

     

    Så du bestemmer ikke hvilken type pilot du vil bli?

    har en venninne som har planer om å søke til neste år, og hun vil kun bli jagerflypilot. ikke orion eller helikopter. Er det slikt at de bestemmer hvilken type du skal utdanne deg til hvis du kommer gjennom?

    Syns d virket litt rart det der

  2. jeg skal ikke si jeg er noen ekspert, men jeg hadde en periode der jeg var så syyyykt lei av å være fyllesyk at nå bare måtte jeg finne en kur.

    etter litt eksperimenter har jeg funnet mine favoritter:

     

    1. first thing jeg gjør når jeg kommer hjem, er å penpe så mye vann jeg klarer før jeg slokner. Det skal vist hjelpe å skylle ut alkoholen i blodet. Så jeg drikker mange mange glass med vann!

     

    2. skaff slike protein pulver drikker, særlig hvis du har kasta opp. For hvis du har spydd, fjerner du viktige bakterier i magen som kroppen trenger.

     

    3. Ikke se på tv eller kjør bil! Jeg pleier heller å gå en tur ute, eller høre på musikk. prøv bare å ikke belaste hjernen for mye, la den slappe av.

     

    4. Ikke spis enkel junk food bare for du ikke gidder å lage mat. Spis enkel og sunn mat. Altså ingen brus, godteri, pizza eller kaker. Sats heller på pasta, frokostblanding og salat!

     

    Dette pleier i allefall å funke for meg!

×
×
  • Opprett ny...