Gå til innhold

wajkoepkal

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av wajkoepkal

  1. Det jeg synes er litt dumt her er at man ikke kan abbonere direkte fra appen på en utvidet tjeneste. Det gjør det tungvidt for brukeren.

     

    *

    Har liten grunn til å tro at Apple sine avtaler er verre enn Google, Facebook, Twitter eller Flickr sine. *

    Du kan gi ut/installere apps på Android uten og ha noe som helst med Marked og gjøre i det heletatt, mens hos Apple får du kun lov og installere det Apple godkjenner.

    Med rundt én million applikasjoner eller mer tilgjengelig og nye som kommer til hele tiden ser jeg ikke helt problemet med en ekstra sikkerhet.

  2. Islam: What The West Needs To Know 9/10

    Skulle gjerne hørt litt mer om hva du synes om den, mtp at du linker til den i signatur og alt. Skal innrømme at tittelen slår meg litt som en film i Zeitgeist-serien.

    Jeg har ikke sett Zeitgeist serien men tittet litt på bruddstykker i dag. Jeg synes vel ikke helt de faller i samme skuff selv om de forsøker å formidle et noe lignende budskap.

     

    Når det gjelder den jeg anbefaler så setter den søkelyset på faren ved islamisering av samfunnet i vesten som skjer i stadig voksende takt både i vest-europa og USA. Spesielt dette med budskapet om at Islam er fredlig av natur når profeten Muhammad utlyste de fredlige versene som ble skrevet i Mecca perioden som ugyldige i den senere vesentlig mer krigshissende Medina perioden av Koranen.

     

    Absolutt en dokumentar man bør se for å være oppmerksom på hva som foregår og kanskje er i ferd med å skje i den vestlige verden.

  3. Denne telefonen frister kraftig. Men når vil den få Android 3.0?

    Android 3.0(3.1 nå), er for tablets. 2.3 er mobil versjonen av 3.0 om jeg vet riktig. Men ja 100% sikker på 3.0 er tablet OS.

     

    Versjon 3.0 ble laget kun for tablets. Google hadde hastverk med å lage en versjon som ville fungere for tablets. Versjon 3.1 vil så inneholde støtte for både tablets og mobiltelefoner. Så neste versjon for oss etter 2.3.4 kan kanskje være 3.1 (senere på året).

    Så denne telefonen har 2.3.4?

×
×
  • Opprett ny...