Gå til innhold

t0flus

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av t0flus

  1. Er SMSBank sikker? Virker litt tacky å ta seg av kontoene gjennom en tredjeperson som ikke er offisiell.

     

    Hei.

     

    Det er jeg som har laget applikasjonen og jeg kan garantere deg at jeg ikke har noe interesse av å hente inn kontonummer/pin til brukerene.

     

    En ny versjon er inne til godkjenning hos Apple nå. Den støtter oppstartspassord slik at man ikke får tilgang til kontonummer/pin uten denne. Om man er redd for kontodetaljer bør man også slette hele sms-loggen :)

     

    Øystein

  2. Jeg svarer på de jeg kan :)

     

    [*]Gratisprogram for browsing i network shares.(må såklart støtte user/pass)

    Resco explorer så ut til og greie dette, men det koster penger. Har ikke testet programmet noe særlig ennå.

    Total commander kan browse nettwork shares med user/pass. I tillegg er det gratis!

     

    [*]"Restart mobilen" (feks: shutdown -f -r -t 01) mulighet i menyen...

    Med en slik funksjon kunne man brukt knappen på toppen til noe annet (når man holder den inne) Hvis enheten henger seg må man jo resette uansett...

     

    Jeg laget for lenge siden et program som restarter telefonen. Du kan laste det ned fra http://www.shubaroo.com/index.php?module=softreset. Du kan selv lage en snarvei og legge den i Startmenyen/Programs/Touch Flo 3D.

     

    [*]Gratis FTP program som takler subfolders.(Bonus hvis den klarer FXP)

    Har testet Porta+ FTP. Den kræsjer når du forsøker og kopiere mapper med subfolders. Ikke mulighet for FXP og koster også penger.

     

    Total Commander har også støtte for FTP.

     

    [*]Hvordan får man ting til og autostarte?, feks Gyrator 2 og TaskFacade

     

    Det finnes to måter å starte applikasjoner automatisk på. Den enkleste er å legge en snarvei (.lnk) i \Windows\Oppstart eller \Windows\Startup. Den andre er å legge inn ditt program i registeret. Dette kan gjøres med Total Commander og plasseringen mener jeg er \HKLM\init.

     

     

    Til opplysning har Skandiabanken SMS-bank (som nevnt i post over) og mobilbank. Mener adressen er http://pda.skandiabanken.no. Du må først logge i den skikkelige nettbanken og aktivere støtte for mobilbank.

     

    Øystein

  3. Maskinvaren er som den står i signaturen min :cool: :

     

    P4 2.4 @ 2,4

    MSI 845PE - MAX2 FISR Hovedkort

    Sapphire Radeon 9800SE 128MB Skjermkort

    Corsair PC2700 512 MB

     

    Er ikke sikker på spenningen, er for tiden ute og reiser. Kan få lånt meg et multimeter og måle.....tenkte jeg skulle få fikset maskinen når jeg er hjemme neste helg. Må da bestille komponentene litt i forkant.... :ermm:

     

    Å bruke programmer til å måle med er jeg ikke særlig gira på.... vil ikke ødelegge den splitter nye 250 GB disken min også. Har kasta vekk snart 600 GB allerede.....

     

    Øystein

  4. Jeg har store problemer med at min stasjonære maskin tar livet av alle harddisker jeg setter inn i den. Fire disker har røket på litt under to måneder. Det som skjer er at disken etter noen dager begynner å lage forferdelige klunkelyder ved lesing og skriving. Det blir til slutt så gale at jeg ikke engang får lastet windows.

     

    Jeg har prøvd noen av diskene i en annen maskin i etterkant og der har de fungert glimrende......

     

    Spørsmålet er om dette problemet er relatert til hovedkort eller PSU?

     

    Øystein

  5. Det funket på alle knappene utenom middle mouse. Men takk for hjelpen. Jeg klarer meg med å bruke de på siden av musen.

     

    Synn at man ikke kan bruke knappene både i windows og spill samtidig. Kjedelig å forandre for hver gang man skal spille.

     

    Øystein

  6. Jeg får ikke bruke middle mouse button eller de to knappene på venstre side av musen i spill. Jeg har en Logitech MX900. Hadde også det samme problemet med min gamle Mouseman. Det funket fint i Windows 98 men ikke i XP. Kjører fortsatt XP.

     

    Noen som har fått til dette?

     

    Øystein

  7. Jeg lurer på om noen har funnet den beste måten å få kjølt ned et Chieftech Dragon miditower. Jeg har ingen planer om å gjøre modifikasjoner på kabinettet. Kun ved hjelp av fire kabinnettvifter som helst ikke bråker så alt for mye.

     

    Hvor i kabinettet skal det blåses inn luft og hvor skal det blåses ut. Har to harddisker som gir fra seg ganske mye varme.

     

    Prosessoren min ligger på 55 idle og 70 load. Bruker nå boxed vifte med thermal pad. Skal prøve å smøre på kjølepasta i stedet for å se om dette hjelper.

×
×
  • Opprett ny...