Gå til innhold

DonSeel

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DonSeel

  1. Ettersom den gjenommsnittlige spilleren er over 30 år så har jeg det vanskelig for å forstå hvorfor de vil prøve å virke ungdommelige O.o

     

    Jeg er enig, men jeg vil heller ikke at de skal neglisjere den store målgruppen som er unge spillere, men det er kleint denne appeal-en som de kommer fram med. Det blir så lett å gjennomskue det.

    Gjennomsnittsspilleren er 41år

    http://www.itavisen.no/871309/tar-livet-av-myte

     

    Men over til at du syns folk er barnslige. Vel, dataspill er lek og morro, det er underholdning, ett arena der man kan slappe av og kose seg etter arbeid/skole. Hvem gidder å høre på menn i dress som snakker økonomi da?

     

    Nei da er det bedre med folk som har spill som lidenskap, som lever og ånder for spill, som legger all sin ære for å lage ett best mulig spill. Ja, det er de jeg vil høre på, og se på demoer, der de viser spillet og forteller hva de har tenkt når du utviklet spillet. Så nei, jeg vil ikke høre på sleipe superselgere i dress.

     

    Sant å sies, så er det vanlig innen IT-bransjen å ikke gå så formelt kledd, Steve Jobs går i sedvante klær, Scott Guthries går alltid i rød pique osv.

     

    Vel, jeg er helt enig med deg. Jeg prøver på ingen måte å si at alle som blir fremstil i media skal byttes ut med eiendomsmeglere fra Holmenkollen, men sanneheten er at selv om de bytter kostyme, så er det akkurat den samme personligheten som er bak masken. Altså snakker vi om personer med en god kynis matematisk tilnærming til brukerenes ønsker og behov.

     

    Hadde f.eks. Peter Molyneux gått rundt i hippe klær og hatt et mer ungdommelig ordforråd, ville det kanskje ikke forandret mye på salgstallene, men fortsatt, det virker mer naturlig og dermed kanskje mer "down to earth" enn det som foregår nå?

     

    Og videre blir det helt feil å påstå at Steve Jobs er en "down to earth" type bare fordi han ikke går i dress, men heller stiller opp i turtle neck og khaki bukser? Om noe er vel det heller et eksempel på det motsatte: Hvis en faktisk tenker at sjefen for et firma som er verd milliarder går i jeans er mer pålitelig enn en annen som går i dress, har man ikke da heller virkelig mistet sin kritiske holdning?

     

    Et strålende eksempel på hvor flaut det kan bli med denne midtlivskrise-appealen er vel hvis du har en Xbox 360 med Live og du går inn på de klippene de har ifra e3. Da forstår man virkelig hvor langt denne "hippe" og "ungdommelige" appealen har blitt dratt ut. Det er nå på et nivå hvor det ikke lenger er gjenkjennelig.

     

    Mulig at dette bare gjelder Microsoft, men det forandrer ikke på sannheten.

×
×
  • Opprett ny...