Gå til innhold

Fraction

Medlemmer
  • Innlegg

    113
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fraction

  1. Hvorfor er det vanskelig å fritt velge en annen leverandør?

    9006549[/snapback]

     

    Fordi mange steder er det bare en eller et par levrandører som leverer.

     

    AtW

    9006612[/snapback]

     

    Nå må vi heller ikke glemme at Telenor ikke får lov av post og teletilsynet å ha best pris på ADSL i Norge. Ja det er sant, Telenor får ikke lov til å være billigst på grunn av den store markedsposisjonen de har i Norge.

  2. Da var det gjort. Installerte PSU og GFX kortet på Lørdag. Tok meg ca 40min og var faktisk enklere en forventet. Jeg trengte heller ikke å bytte SATA kablene og allt gikk veldig smooth.

     

    Må si at den Enermaxen imponerte meg hehe. Men enda råere var det å fyre opp Battlefield 2142 og sette alt på max og bare nyte :)

     

    Nå er jeg fornøyd med maskina, neste skritt blir nok et eksternt lydkort for hjemme studio biten min.

  3. Blir nok "Mist500" PSU på meg. Skulle bestille fra jobben, men mangla nøkkelgeneratoren fra DnB *argh*

     

    http://www.microplex.no/product.aspx?pid=M...00BHE12R2&mcat=

     

    Holdt på å bestillen en NorthQ-4775, men fant ut at det absolutt ikke hadde vært ett godt valg. I og med Mist får så bra "rewievs" tar jeg denne :o)

    Har de målene jeg (burken) trenger.

    8689893[/snapback]

     

    Denne Mist'en har ikke modulære kabler og det er ikke så bra når kabinettet er så lite. Da blir det mye unødvendig spaghetti og luftgjennomstrømmingen blir dårligere.

     

    Velg heller denne (pris 1095):

    http://www.microplex.no/product.aspx?pid=-...KIT03&mcat=c345

     

    Hvis prisen er noe stiv kan du kjøpe Enermax Liberty 500W modulær. Prisen er 998 kroner. Se her:

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=322084

     

    Den kjøpte jeg og er storfornøyd. Enermax har også fått veldig gode kritikker og er stillegående.

     

    Det du ska huske på er at du trenger 1x SATA strømkabel med 2x SATA kontakter for å kople dem til hver av DVD spillerne. Det går bra uansett SATA kabel. Men problemet er at du trenger SATA kabler til harddiskene. Det blir nok vanskelig å få til 1 kabel med 2x SATA kontakter som klarer det fordi avstanden mellom harddiskene er ganske stor (den ene i bunn av kabinettet og den andre litt over skjermkortet). Dersom SATA kabelen har 3x SATA kontakter er det mulig å bruke den øverste og nedeerste kontakten og ikke bruke den midlerste. I tillegg trenger du 1x molex kontakt til Personal Media Drive.

     

    Derfor er det mulig ditt opprinnelige Mist 500W valg ikke bli så bra. Du har 4x SATA kontakter totalt. Om de kommer på 2x SATA ledninger så kan du få problemer med å kople til begge harddiskene.

    8690867[/snapback]

     

    Hmm Stauff kunne du linket kablene jeg trenger å kjøpe? Går for Enermaxen og XFX 8800GTS 320MB Ram :dribble:

  4. Er jeg den eneste som hadde Amiga CD32? Den skulle redde Commodore fra katastofen men ble en total fiasko. Spillene bestod stort sett av gamle Amiga spill utgitt på cd. Husker det fulgte med et plattformspill som het Oscar.

    8795563[/snapback]

     

    I vennegjengen min var det faktisk kun 1 av 15 som kjøpe CD32. Men husker ikke helt hvorfor den ikke slo ann hos flere.

  5. Veldig bra artikkel :)  Selv er jeg en 74 model og har hatt både C64 og Amiga, 64'n ble solgt og jeg fikk en 128D.  Lese begge sider av disken uten å snu den ftw.

     

    Action Replay 6 var også en selvfølge , tror ikke jeg kunne klart meg uten den..  Final Cartridge III var bare skrot i forhold ;)

     

    Var selv veldig aktiv på demo scenen i mange år på C64, var også med på opstarten av de aller første TG..  da ble det første arrangert i Lillestrøm :) 

    Eller var det mange andre bra demoparties rund om i Norge, husker veldig godt en i Bergen som ble hostet av Panoramic Designs, Killers og Hoaxers :D

    ( mat krig er tingen )

     

    Omega Surpreme  som på den tiden var en av Norges ( og kanskje verdens ) beste codere var med på starten av Funcom sammen med flere av andre ifra den norske Demoscenen.

     

    Noen som husker Dator Magasin forresten  ?  ;)  Eller det programmet på tv av Erik Meyn som het Spider ? 

     

    Har fortsatt mine Commodore maskiner , men nå blir de benyttet av ungene for å leke med ;)  Men alle diskene mine får de aldri , de har jeg lagret på et trygt sted for så en dag ta de frem igjen for å mimre litt :D

    8794166[/snapback]

     

     

    Åååååå Dator magasin.. Kjøpte hver eneste utgave, var det jeg brukte uke lønna mi på hehe. Og ja Action Replay var et must, husker jeg brukte den for å cracke spill og rippe musikk fra de til å leke med i Fast Tracker/Pro Tracker.

     

    Tusen takk Steinar for en tur inn i nostalgien og minnene.

  6. Når det gjelder at spillet blir kjedelig i lengden så er vel alle spill slik med mindre man har et høyere mål med spillet. WoW er jo på samme måte det samme opp og opp igjen bare høyere level spells for å knærte høyere level mobs - questene er jo stort sett det samme.

     

    Et online spill av denne typen er jo ikke ment til å bli "spilt gjennom" slik som mange andre spill, det er vel mer en livsstil etterhvert som man har sittet med det en god stund. En sosial møteplass. Er man ikke med i et guild/kinship man liker folkene i så blir jo alle online spill ganske kjedelige etterhvert. Merket at det var stort sett disse som sluttet i WoW også etter en stund - de kunne vel strengt tatt bare spilt et offline spill i stedet.

    8689624[/snapback]

     

    Nå kommer jeg med en lag bakgrunn innen mmo fra 1995 og har spillt sammens med de samme folkene den største delen av tiden. Og samtlige av oss avsluttet LOTRO på rundt lvl 35 rett og slett fordi spillet ble kjedelig og repetitivt.

     

    Så jeg er ingen offline spiller kan man si. For min del blir det å vente på Age of Conan så sant det ikke kommer en ekspansion til Lotro som lar deg spille på den onde siden hehe. (foruten monsterplay da)

    8697592[/snapback]

     

     

    Hva med å gjøre noe annet enn å spille data 24/7? :) Det sier seg selv at hvis man gjør en ting hele tiden, blir man lei til slutt. Gå ut, nyt solen, dra på fylla, jobb, osv. Da blir spillet alltid like gøy.

    8697765[/snapback]

     

    Nevermind. Har ikke mulighet til å sitte å spille 24/7 med lån og leilighet som skal betales hehe :)

  7. Når det gjelder at spillet blir kjedelig i lengden så er vel alle spill slik med mindre man har et høyere mål med spillet. WoW er jo på samme måte det samme opp og opp igjen bare høyere level spells for å knærte høyere level mobs - questene er jo stort sett det samme.

     

    Et online spill av denne typen er jo ikke ment til å bli "spilt gjennom" slik som mange andre spill, det er vel mer en livsstil etterhvert som man har sittet med det en god stund. En sosial møteplass. Er man ikke med i et guild/kinship man liker folkene i så blir jo alle online spill ganske kjedelige etterhvert. Merket at det var stort sett disse som sluttet i WoW også etter en stund - de kunne vel strengt tatt bare spilt et offline spill i stedet.

    8689624[/snapback]

     

    Nå kommer jeg med en lag bakgrunn innen mmo fra 1995 og har spillt sammens med de samme folkene den største delen av tiden. Og samtlige av oss avsluttet LOTRO på rundt lvl 35 rett og slett fordi spillet ble kjedelig og repetitivt.

     

    Så jeg er ingen offline spiller kan man si. For min del blir det å vente på Age of Conan så sant det ikke kommer en ekspansion til Lotro som lar deg spille på den onde siden hehe. (foruten monsterplay da)

  8. Da har jeg fått utstyrer også, men må vente til feriepengene kommer før jeg går beserk og oppgraderer PSU og GFX. Testa skjermen litt på den gammle maskinen min med 7800gtx og den kjørte WoW på 1680x1050 uten problemer. Testet også Doom 3 med max instillinger på alt og høyeste oppløsning og det virket også OK. La ikke merke til noe særlig ghosting.

     

    Har ikke fått testet den nye maskinen enda, men skal gjøre det i kveld. Er greit å få avdekket om det er noe galt med den før det har gått 14 dager hehe.

  9. Jo fra telehuset. er flere rundt meg som har fått sine men ikke jeg.. kommer vel sikkert ikke før slutten av neste uke kjenner jeg min egen uflaks rett.

     

    Ja bestillte med 22" jeg også, ikke for gaming sin del men for å ha en større desktop skjerm til filmer osv. Så må kjøpe en annen 22" for å få en god spille skjerm også.

  10. Hei!

     

    Ok jeg er helt grønn når det kommer til dette emne så jeg trenger litt hjelp.

     

    Jeg skal lage et lite hjemme studio og trenger tips og råd til utstyr. Det jeg ønsker er å få ned ideene mine og lagre disse samt lage en mix ol. for en ferdig låt.

     

    Jeg kommer til å bruke en del FL studio men trenger også muligheten for å recorde gitarene mine og vokal.

     

    For gitar og vokal delen tenkte jeg på å kjøpe en Line 6 UX1 eller UX2 men er litt usikker på om jeg kan bruke det jeg lagrer med denne i f.eks FL Studio. I den forbindelse så trenger jeg også en mikrofon for vokal recording.

     

    For å gjøre trommedelen litt enklere samt andre funksjoner så tenkte jeg på en korg padKONTROL i tillegg til at jeg kjøper et midi keyboard av et eller annet slag.

     

    Budsjettmessig så hadde jeg tenkt meg rundt en 10000,- (ferie penger er så digg) men vet at dette ikke kommer til å dekke alle kostnadene rundt prosjektet så jeg starter der og bygger ut etterhvert som jeg har penger til det.

     

    Oi glemte at jeg også trenger et lydkort til dette da jeg kun har et X-FI Xtreme Music.

  11. Et OEM kort som ligger på X1600 (pro?) nivå, sånn ca..

    Best å holde seg vekk ifra SE kortene til ATI og LE kortene til nVidia.

    8055251[/snapback]

     

    Altså kan du ikke bruke kortet på noen annen maskin? Det du mener? Så lenge det er en maskin han får/får billig ser jeg ikke på det som noe problem. Eneste er vel at han må skifte skjermkort hvis han skifter hovedkort også, eller er jeg utpå viddene nå? Kan helt klart hende:P

    8055477[/snapback]

     

    Var dette jeg tenkte på også. Speccsa på maskinen ellers er helt ok med 2gig ram, Intel Core 2 Duo E6600, 500gb Sata, dvd brenner osv.

  12. Holdt på å mekke pots i går for å få mer plass i banken.. Hadde sinnsykt mye herbs der. Så plutselig får jeg sånn ding lyd som når man levler og det kommer på skjermen.

     

    Discovery: Recipie  Flask of Relentless Assault

     

    og vips så hadde jeg en ny recipie i alchemy boka mi :)

     

    http://wow.allakhazam.com/db/spell.html?ws...589&source=live

    7904567[/snapback]

     

     

    Discovery ?? vil det si du lærte den "gratis?" :S

    7904935[/snapback]

     

    Det stemmer, men det er visst rimelig random det discovery systemet. Leste om en fyr som hadde mekka over 700 pots og ikke fått en eneste discovery recipie.

×
×
  • Opprett ny...