Gå til innhold

Rotaryrotor

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rotaryrotor

  1. Svaret er enkelt, hvis dette skaper problemer for deg, så søk hjelp hos lege. Din fastlege kan henvise deg videre til den rette instans. Hvis dette ikke er et problem for deg eller de rundt deg, så er det nok ingenting å bry seg om :)

  2. hvis den spør etter passord før du kommer inn til windows-innloggingen, altså før pc-en starter "skikkelig", så er det nok satt et passord i BIOS. for å fjerne dette må du ta ut bios-batteriet, og sette det inn igjen. På en stasjonær pc, kan du se et klokkebatteri med diameter på 1-2cm som sitter på hovedkortet. dette du kan ta ut, og sette inn igjen. er dette en bærbar pc, så er det litt verre da det varierer veldig fra maskin til maskin, og du må gjerne skru den litt fra hverandre, så jeg kan ikke gi noen konkrete tips.

  3. Nå når sommmeren kommer har jeg tenkt å sette meg skikkelig inn i det akustiske og teori.

    Noen som har noen forslag til noen gode akustiske sanger? Gjerne litt avanserte.

     

    layla og tears in heaven av eric clapton er jo fine, du finner akustisk versjon av de på youtube :) ellers så kan bluegrass og country være utfordrende og morsomt å spille :)

  4. Det er EØS reglement. Vet ikke om staten kan gjøre noe med dette, eller om de er pålagt å følge EØS-avtalen.

     

    Før i tiden så kunne vel mopeder kjøre i 50kmt i Norge, mens i Sverige så kunne de feks bare kjøre 30kmt (det var forøvrig ikke nødvendig med skilt heller). Slik det er nå, så er det EU-mopeder, og de gamle mopedene i Sverige får bare kjøre 30kmt, og de trenger heller ikke skilt. De mopedene som ble registrert etter EØS-regelen kom inn kan kjøre 45kmt i Sverige, men de må også ha skilt, mens de gamle ikke må ha skilter. Hvordan det er i Norge vet jeg ikke, men vil ikke tro at du blir bøtelagt om du har en gammel moped som går 50kmt. Det står jo også i vognkortet hvor fort mopeden kan kjøre.

  5. Jeg har inntrykk av at mange i dag forventer at de skal beholde den nyforelsket-følelsen til de går i graven, og tenker at det er noe galt hvis de mister den, begynner å se etter feil og ender med å avslutte et helt normalt forhold. Det er ikke sånn med deg?

     

    Kloke ord. Ikke mer å si.

  6. Hvor er dette i såfall? jeg har gjort det slik du beskriver det, og det går fint. men siden det ikke er lov, så bør du ikke gjøre det. men kjenner jeg deg rett kommer du til å gjøre det likevel, og derfor skal jeg rettlede deg litt.

     

    først så skrur du av broadcasting av ssid (skjult ssid), på denne måten kan ikke folk finne nettverket ditt når de søker, det må legges inn manuelt. Hvis ruteren din har mulighet for det, så kan du stille ned rekkevidden på den, slik at den ikke har rekkevidde på mer enn 15-20m, da er sjansen minimal for å bli oppdaget :)

  7. Høres ikke ut som formelle feil dette. Klage på karakteren kan du vel alltids gjøre, men vet ikke om du får gå opp til ny eksamen. Begrunnelse for karakteren er noe du må spør om hvis sensoren ikke sier noe. Men jeg kan legge til at jeg har alltid fått begrunnelse etter en muntlig eksamen. Så det høres rart ut at du ikke fikk høre noe som helst. Det er jo alltid lurt å få høre hva du har gjort rett og hva du har gjort galt, så vet du hva du skal forbedre deg i. På høyskole/universitet har du mulighet til å be om begrunnelse for både muntlig og skriftlige eksamener. Der har du også mulighet for å gå opp på nytt senere hvis du ikke var fornøyd, men tror ikke det er slik på videregående.

     

    EDIT: Klagen får ikke medhold egentlig hvis du klager. Det er en ny sensor som vurderer, og mest sannsynlig gjør han/hun det etter forrige sensors notater. Deretter blir en ny karakter satt. Hvis du har fått 2, så ikke klag, det har faktisk skjedd at folk har gått fra 3 til 1 ved å klage. Og den nye karakteren er endelig. Hvis du er skikkelig misfornøyd, så gå opp som privatist. Da får du ny eksamen :)

  8. Nå er du ute å misforstår litt her. Det er ikke snakk om å sette opp et skuespill med seg selv i hovedrollen, det er snakk om personlig utvikling og det å forbedre seg selv som person. Å gjøre seg selv mer selvsikker og dermed attraktiv er vel ikke manipulering? Skal man sitte i kjelleren som en svett nerd og lure på hvorfor jenter ikke viser interesse for deg? eller skal man ta tak i livet sitt og bli en omgjengelig, hyggelig og attraktiv fyr?

     

    Hvis man først greier å være en sosial, omgjengelig og godt likt person så vil de fleste ikke lengte tilbake til det livet de hadde før. Dermed har man ikke manipulert sine kvinnelige bekjentskaper, men bare vist dem ditt nye jeg.

    • Liker 1
  9. Å svømme handler hovedsaklig om å være komfortabel og trygg i vannet. Jeg klarer ikke å synke i vann med mindre jeg puster helt ut og tømmer lungene mine. Mitt tips er å oppsøke vann, og gradvis pushe deg selv til å bli gradvis mer komfortabel, slik er det med alt.

    Jeg var redd for edderkopper, men jeg tvang meg selv til å se på dem, da jeg var komfortabel med det, så tok jeg raskt på dem, og nå kan de godt krype på meg uten at jeg blir hysterisk. Cluet er å ta det gradvis, og oppsøke det du frykter i trygge omgivelser. :)

  10. Regelen er vel at du kan ta eksamen på nytt om du ikke er fornøyd. MEN da må noen stryke for at en konteeksamen blir satt opp til høsten, hvis ikke må du vente til den ordinære eksamen til neste sommer. Men det er alltid noen som stryker, så det bør ikke være noe problem :)

  11. 1... latterlig dårlig skrevet...2... jenter er ikke forutsigbare roboter som gjør det du ber dem om bare du trykker på de riktige knappene, noen tenker faktisk med eget hode, noe jeg tilsynelatende har opplevd mange ganger.

     

    Vedder mye på at du er singel...

     

    Nå må du skjerpe deg med hersketeknikker her. Det du sier om at jenter ikke er roboter som gjør det du sier når du trykker på de rette knappene er faktisk en halvsannhet. Jepp, både jenter og gutter tenker selv, og er ikke roboter, MEN hvis man kartlegger oppførsel og folks reaksjoner på oppførselen til andre, så kan man lære noe.

     

    Det er mye sannhet i det vår venn trådstarter skriver. Skal jeg gi deg et personlig, vennskapelig tips, så vil jeg be deg gå inn i deg selv og tenke litt. Hvorfor brukte du simple hersketeknikker her? hvorfor føler du at du må latterliggjøre en stakkars ungdom? Går du inn i deg selv så finner du svaret, det er ikke sikkert du liker det som i bunn og grunn er motivet ditt her. Ingenting å skamme seg over, gå inn i deg selv - bli et bedre menneske, det har jeg gjort.

     

    Til slutt så vil jeg spørre deg om hvorfor du skriver "Vedder mye på at du er singel..."? Den setningen gir meg inntrykk av at du synes det er negativt å være singel? Hva er negativt med det? Gå ut på byen, dag som kveld, så ser du gjerne at de gutta som er mest awesome er single. Du skal være sikker på deg selv for å ha dame, men du skal være enda sikrere på deg selv for å tørre å være singel.

     

    så litt til trådstarter:

     

    Det første som slår meg når jeg leser oppgaven din, er at du har et forferdelig usunt kvinnesyn. Dette er så mannssjåvinistisk at jeg som trodde jeg var mannsjåvinist blir støtt. OG det skal MYE til for å støte meg. Det slår meg også at du vil bruke dine kunnskaper om "PUA"/systematisk sjekking til å "lure" jenter til sengs. Det vil du ikke, det er ikke et sunt kvinnesyn, og du vil aldri bli en awesome kar hvis du holder på den tankegangen. Tenk heller at du vil bruke denne kunnskapen du har til å gjøre ditt eget og andres liv bedre! Bruker du denne kunnskapen til å være omgjengelig og få andre til å føle seg vel rundt deg, så vil nok jentene føle seg heldige hvis de har deg i sin omgangskrets, og de vil ønske kos og trygghet hos deg. Ellers er jeg enig med en god del av det du skriver, men skjerp kvinnesynet ditt mann!

     

    Ellers om oppgaven på faglig nivå, så vil jeg ALDRI anbefale deg å levere en oppgave med dette temaet. Dette temaet og denne måten å tenke på er noe folk rett og slett ikke tåler. Jeg ble selv skremt av denne måten å tenke på, men etter å ha skjønt poenget med det, så er det en helt ok tankegang for min del. Rett og slett så bør du være varsom med dette, fordi det står i strid med vanlige folks oppfatning av sosialomgang og livet generelt. Du vil virkelig ikke rive ned folks virkelighetsoppfatning. Gjør du det, og samtidig ikke er helt "der" når det gjelder personlighet og selvsikkerhet så blir du gjerne utstøtt fra din sosiale omgangskrets. Er du derimot en awesome fyr med selvtillit som kan få den dama du vil, så er det mindre fare i å diskutere dette med andre.

     

    Mitt råd til deg er å skrive om noe annet. Jeg er sikker på at du er en kul person, men var varsom med dette, og gjør noe med kvinnesynet ditt(hvis det stemmer overrens med "tonen" du holder i teksten din).

    • Liker 7
×
×
  • Opprett ny...