Gå til innhold

Basskasse

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Basskasse

  1. åh shit ass! Klarer ikke vente lenger! Noen nyheter på om dagens wp-enheter får win8? Haha, jeg dauer her! Noen som EVENTUELT har lest noe om hvordan ståa er med Htc Titan, og oppgraderingsmulighetene? Må nesten innrømme at jeg føler meg ganske snytt hvis vi ikke får en dritt.

  2. Poster her da jeg har erfaringer med null respons fra underforumet for lignende situasjoner.

     

    Sendte en mail til Tekniker 24, og lurte på deres erfaringer med kjeden da jeg ikke har fått svar enda. Tenker mest på pris, men også om dere selv har noen ideer rundt hvordan jeg kan prøve å løse problemet.

     

    Her er mailen jeg sendte, så dere kan se om dere får noen tanker om hva problemet kan være, evt hva jeg kan prøve.

     

    "Hei!

     

    Jeg kjøpte min HTC Titan (WP7) for noen mnd'er siden. Mobilen er altså helt ny. For ca en måned siden mistet jeg telefonen i bakken (med ekstra case utenpå) og overraskende nok datt den ut av det innebygde dekselet. Jeg så da at en liten plastbit bak dekselet var knukket, men tenkte ikke så veldig mye over dette, og puttet dekselet på igjen. Mobilen ser helt fin ut utvendig og mobilen fungerer knall. Det eneste jeg merket dagene etterpå var at den hadde fryktelig dårlig dekning både på telefon og WIFI..

     

    Jeg fortsatte å bruke den, og var fornøyd til tross for de få problemene. Så i går kollapset telefonen, det vil si at da batteriet var tomt, nektet den å slå seg på. Eller, den kommer til HTC-logoen før den slukner og rebooter. Dette repiteres i det uendelige, før jeg tar ut batteriet. Jeg prøvde så en hard reset, dette løste ikke problemet. Jeg leste dog på internet at, folk med samme problem hade funnet ut at det var det indre SD-kortet det var noe feil med, og da de byttet dette så var problemet løst. Noen tanker/ideer?

     

    Jeg lurer i hoved sak sånn omtrent HVOR mye en reprasjon som dette vil koste! - Dette er avgjørende. Jeg har spurt litt rundt og blitt hendvist til dere. Jeg lurer også på policien dere driver, har jeg noen garanti for å få telefonen tilbake hvis jeg leverer den inn? Har dere en fysisk butikk i OSLO-området? Tar dere betalt selvom dere ikke fikser telefonen?

     

    Håper så inderlig på svar.

     

    MVH en svært trist FORNAVN ETTERNAVN"

     

    Tusen takk

  3. hmmm.. Kjenner ikke problemet, men vet det har vært en del problemer med generell ringing fra telefonen. Selv sliter jeg med ubehagelig høy summetone.. Har egentlig opplevd en del hærk etter siste update. Angrer så syykt på at jeg gjorde det, har nesten ikke WIFI. Selv når jeg er på et sted hvor jeg vet signalene er sterke, så har den en strek... menmen... Noen som forøvrig ALDRI får 3G signalet på den øverste baren der? Står alltid "H" eller "E".. Andre som sier det samme... Der venner med iphone har 3G, har jeg H.. Hva betyr dette? Skal det være umulig og få tipptopp nettverksforbindelse?

  4. Er det slik at Telenor faktura bare fungerer for folk med et rent Telenorabbonoment? Jeg har Djuice, og får ikke opp noen informasjon ang hvor mye jeg har brukt av data, sms, taletid osv... Hvis det er slik, finnes det noen alternativer? Dette er jo helt essensielt! Nå blir jeg nervøs hver mnd fordi jeg aner ikke hvordan det står til med mitt eget bruk :0

     

    BUMP! Kan noen gi et svar? Forberedt på det verste, men bare dobbeltsjekker. Igjen dette er jo helt uendelig viktig :o Skiftet fra 0 - 500 mb i mnd, aner ikke om det er vanlig å bruke opp dette, eller om jeg har mye å gå på

  5. Er det slik at Telenor faktura bare fungerer for folk med et rent Telenorabbonoment? Jeg har Djuice, og får ikke opp noen informasjon ang hvor mye jeg har brukt av data, sms, taletid osv... Hvis det er slik, finnes det noen alternativer? Dette er jo helt essensielt! Nå blir jeg nervøs hver mnd fordi jeg aner ikke hvordan det står til med mitt eget bruk :0

  6. Facebook oppdaterer appen sin til Windows Phone idag! Forvent å kunne laste ned eller oppdatere den i løpet av dagen/morgendagen.

     

    Kilde: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=332969573407832&id=135892916448833

     

    Test out your groups. Visit your pages. Look at who likes your posts. Change the banner image. Check out the improved news feed performance. Use the new filters. Explore the improved navigation.

     

    Focus areas for the v2.3 release:

     

    • News feed performance improvements

    • New panorama design.

    • New profile design.

    • Banner Images.

    • Improved navigation.

    • Pages

    • Groups

    • View “likes”.

    • Feed filters.

    • Posting privacy.

    • Bug fixing

    dette har jeg ventet på! Håper de fikser buggen som gjør at nettsiden kommer opp fremfor appen ved enkelte tilfeller på Face:-)

×
×
  • Opprett ny...