Gå til innhold

iingard

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iingard

  1. Det stemmer at en straffe er ugyldig fra det øyeblikket ballen slutter å bevege seg fremover. Bare i straffekonker, selvsagt.

     

    Fra i fjor har vi denne situasjonen: Straffespark

     

    Her skytes ballen i keeper, spretter vekk fra målet, for så å trille tilbake i mål. Det var en del snakk om dette målet, men aldri at det skulle vært underkjent så vidt jeg kan huske!

  2. TV2 Sporten tidligere i kveld en artikkel om en straffe i en straffesparkkonkurranse på et lavere nivå i Italiensk fotball: ARTIKKELEN

     

    En straffe skytes i tverrliggeren, keeperen jubler - skytteren fortviler, ballen spretter over linja og dommeren godkjenner det som scoring. En domstol underkjenner senere målet med grunnlag som beskrives i artikkelteksten:

    I dommen heter det at dommeren gjorde en teknisk feil, og at ballen ikke lenger var i spill etter at den spratt vekk fra målet. Derfor er det beordret at kampen nå skal spilles på nytt.

     

     

    Jeg spiller selv fotball, men kan verken FIFAs eller NFFs lovverk inn og ut. Er det noen som sitter på denne kunnskapen som kan kommentere avgjørelsen fra domstolen?

    Dersom ballen går i tverrligger/stang, spretter i keeper og så i mål ville målet antageligvis bli godkjent, og antagelivis ingen klage bli lagt inn - ballen spretter jo vekk fra målet, og i følge dommen vøre ute av spill ... hva er korrekt avgjørelse her?

×
×
  • Opprett ny...