Gå til innhold

SebbyChampion

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SebbyChampion

  1. iPhone 4 er det mest populære kameraet som folk bruker på flicker.

    Det forteller egentlig mer om menneskene enn produktet. På ferie nylig så jeg flere som dokumenterte hele turen med en iPhone. Ja, den tar bilder som egner seg til å dokumentere, men er de bra? Nei. Til det er optikken altfor dårlig.

     

    Frykter også at fremtiden vil være preget av mange som savner bilder fra fortiden, fordi de kun hadde det liggende på den mobilen de mistet, ble frastjålet eller rett og slett glemte å ta ut bildene av før de kastet den.

     

    Så fint at iTunes tar backup av alle bildene hver gang du syncer telefonen da. Jeg vil tro at tapte bilder er et mindre problem med iPhone enn hva det er med et gjennomsnittlig kompakt digitalkamera. For iPhone-eiere sin del vil nok dette problemet bli enda mindre med iCloud.

     

    Som jeg nevnte i posten over, selv kameraet på iPhone 4 er bedre enn de fleste kamera som ble brukt av vanlige folk for 15 år siden. Spiller det virkelig noen rolle om man ikke drar med seg et speilreflekskamera på samtlige turer man er på? Jeg syntes det blir så fjollete med dere som skal kritisere hvilket kamera andre mennesker bruker til å dokumentere sin fritid med. Kommentaren din "Det forteller egentlig mer om menneskene enn produktet." vil jeg faktisk si forteller mer om deg enn hva det gjør om de som ikke drar med seg et D90 på stranden for å ta bilder av ungen. Som om du er et übermensch fordi du bruker speilrefleks. Lavmål kaller jeg det. :roll:

     

    Helt enig :)

×
×
  • Opprett ny...