Gå til innhold

teekay19

Medlemmer
  • Innlegg

    201
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av teekay19

  1. Har kjøpt en Asus Eee 1033 uten pre-installert windows, men windows 7 følger med på egen cd. Siden denne maskinene ikke har cd rom så kjøpte jeg en ekstern samsung dvd-rom. Etter bios skjermen så kommer det opp melding om

     

    "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device"

     

    Dvd rom'n blir detektert i bios og jeg velger den også som primary boot device.

    Har også testet dvd rom i annen pc bare for å se at den leser cd'n.

    Er ikke cd'n bootable da? Hvordan tenker de da en skal få et operativsystem inn på pc'n?

  2. Bor i en sokkelleilighet og skal dele internett med de som bor i hovedetasjen. Bredbåndsruteren står i hovedetasjen og er trådløs. Hadde tenkt å unngå å legge kabel til sokkelleiligheten og lurer derfor på hva slags enhet jeg kan kjøpe og sette i sokkelleiligheten som kan forsterke det trådløse signalet samtidig som det har inngang for kablet internett slik at jeg kan kople xbox 360 og bluray spilleren til internett med kabel.

  3. Har laget en oppgave der ein skal kombinere excel, powerpoint og word. Excel og powerpoint delen skal legges inn i word dokumentet. Etter å kopiert excel filen inn i word dokumentet er størrelsen på dokumentet 280 kb. Problemet oppstår når powerpoint dokumentet som er 160 kb stort skal importeres i word dokumentet. Da går den totale filstørrelsen fra å være 280 kb til 2 mb. Hvorfor skjer det når powerpoint dokumentet bare er 160 kb?

  4. Fikk plutselig problemer med tastaturet på min Sony Ericsson K750i. På/Av knappen fungerer bare når jeg skrur på telefonen, må ta ut batteriet for skru den av. I tillegg fungerer ikkje 1-2-3 tastene så jeg får ikkje skrevet inn pin koden, samt joystick til høyre og venstre "valg" knapp.

    Er det noen som har opplevd noe liknendes?

  5. Som jeg har skrevet i min egen post, så løste problemet seg for meg ved å skifte til større PSU. Problemet var blandt annet at jeg bare hadde 17 A på 12 volt'n.

     

    Så skaff deg større strømforsyning på 460-500Wat type Tagan, Enermax eller Mist så er forhåpentligvis saken løst for din del også. Helst bør strømforsyningen støtte ATX 12V V2.0 eller V2.2 og samtidig ha dedikert strømkabel til skjermkortet.

  6. Dersom du ikkje har funnet det ut enda, så må du velge computer tab'en og deretter sensor. DA får du opp alle mulige verdier på cpu, harddisker og volt verdiene på psu.

     

    Fortron er eit okey merke det, men du skal ikkje sjå deg blind på at den kan levere 350 watt. Det som e viktig er hvor mange ampere og watt psu'en kan levere på 12 volt spenningen. I ditt tilfelle kan den levere max 192watt, noe som kan være nok men muligens helt i grenseland. Problemet ditt er at 12volten bare kan levere 16 ampere mens du burde ha en psu som kan levere 20+ ampere.

  7. Bump med tilleggs info.

     

    Veit at en ikkje skal ta slike windows sensor program så veldig seriøst men......

     

    SpeedFan sier at 12 volt railen kjører på rundt 12.83v

    Everest på sin side opplyser 12v railen til å ligge på 10.94v

    Det viser jo bare hvor feil slike program er, men sansynligheten for at en av programmene har rett er jo ganske stor. Begge resultatene viser jo uansett at strømforsyningen min sliter.

     

    Begge programmene er enige om at 3.3 volt'n bare kjører på 1.5 volt, mens under oppstarten viser bios at den holder seg der den skal på circa 3.3 volt.

     

    Dessuten har harddisk temperaturen steget med rundt 10 grader i forhold til det gamle systemet mitt.

     

    Det er ikkje lett å bli klok på, men har i hvertfall bestilt ny strømforsyning, Enermax Noisetaker 485w.

  8. Monterte nye deler idag.

    -Amd 64 xp3200

    -Epox Nforce 4

    -Pov G7800 GT

     

    I tillegg har jeg

    -2 hd'er

    -2 cdrom

    -lyd og nettverkskort

     

    Kjører oppsettet på en Chieftec 360w strømforsyning som fungerer heilt greitt i mindre krevende oppgaver, type internett/desktop.

     

    Fyrte opp 3dMarks 2006 når alt var installert og såg gjennom demo filmen, det gjekk heilt fint. Men da jeg prøvde benchmark'en så stoppa pc'en etter circa 600 frames på den første testen, dette skjedde begge gangene jeg prøvde.

     

    Deretter starta jeg Trackmania Nations for å utforske problemet litt nærmere.

    Valgte preset Veryhigh Quality, noe som endte med at spillet frøs med en gang banen var lastet. Prøvde på High Quality med samme resultat.

    Da jeg satte innstillingene på Medium Quality fungerte spillet uten problem, kunne kjøre mange baner etter hverandre.

     

    Så på meg så virker det som om pc'en har tilstrekkelig med kraft helt til skjermkortet får noen skikkelige oppgaver å jobbe med, da stopper hele systemet.

     

    Hva mener dere?

×
×
  • Opprett ny...